Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה VRS רשמית בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד טוב שמייבאים עוד דגמים ויש עוד אופציות. במקרה הספציפי הזה אני לא מרגיש שזו אבידה גדולה אבל רק כי אני ממש לא מתחבר לעיצוב. את הצבע דווקא אני אוהב.

emotion of motion

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עידן, חכה ותראה. דאז היו דיבורים רציניים על מחיר נמוך מ-140K.

גם אני מאמין שהיא תעלה פחות מ140 מאמין שאפילו תגיע ל130 ,

והסיבה היא שבחו"ל ההבדלים בין הפולו לפאביה מאוד משמעותיים אז הם יהיו חייבים גם פה..

לגביי העיצוב אני דווקא מאוד אוהב יותר לדעתי הרבה יותר יפה ורציני משל האיביזה,

אני אישית אוהב את השלדות הישנות והחזקות האלה סגנון אולדסקול של פולקסווגן.

בגלל זה על טעם וריח.. :roll:

פורסם

הרבה אנשים מאמינים בהרבה דברים שונים.

יש כאלה שמאמינים שאסור לדרוך על חריצי המירצפות במידרכה.

בקיצורלא מאמין שהVRS תעלה פחות מ140.

אבל קודם שיביאו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ב 130K אני לא חושב פעמים.

כשהייתי בגרמניה בתחילת השנה, ראיתי כל-כך הרבה מותגים אקזוטיים עד כדי שביום השלישי או הרביעי לטיול הפסקתי להצביע עליהם ולצעוק בהתלהבות, אבל כשראיתי את ה VRS הזאת, לא הפסקתי להתבונן ולצלם.. אולי כי זה משהו שכן יכול להיות שלי, וכן יכול להכנס לארץ.. זה משהו ראלי.

יופי של רכב, כולי תקווה שהשמועות כאן נכונות.

חג שמח.

IMfffG_0815.JPG

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

במבט ראשון העיצוב בהחלט משדר רמת משיכה (סקסיות בשפה קלה) נמוכה מאוד.

אבל...

לדעתי זה בדיוק היתרון העצום של הרכב הזה, הביטוי המושלם של "זאב בעור כבשה" :twisted:.

תארו לעצמכם את התדהמה של חברינו הנהגים מסביב, כאשר יראו סקודה פאביה מאיצה מאפס למאה ב- 6.7 שניות. :shock:

אני אומר תארזו לי אחת כזאת בבקשה ! :-D

זמין 8)

פורסם

כשהייתי בגרמניה בתחילת השנה, ראיתי כל-כך הרבה מותגים אקזוטיים עד כדי שביום השלישי או הרביעי לטיול הפסקתי להצביע עליהם ולצעוק בהתלהבות, אבל כשראיתי את ה VRS הזאת, לא הפסקתי להתבונן ולצלם.. אולי כי זה משהו שכן יכול להיות שלי, וכן יכול להכנס לארץ.. זה משהו ראלי.

חג שמח.

אם אני לא טועה זה גרסת MONTE CARLO ולא VRS...

גם נחמד...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אם היא כמו פולו GTI אז מה שנקרא: don't bother...

אם היא כמו GTI אבל עולה 20K פחות אז בהחלט please do bother. היא אולי לא מתאימה לך, אבל הרבה ישמחו.

emotion of motion

פורסם

הכוונה הייתה רק ל-"VRS מול OPC המבחן בקרוב". כמובן שב-130K יש ל-VRS מקום נהדר על לב הלקוח הישראלי. זה פשוט שבהשוואה ישירה כמכונית ספורטיבית, זה לא כוחות... (שוב, בתנאי שהיא דומה ל-GTI)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חג שמח.

אבי, בתמונה המצולמת - פאביה "מונטה קרלו" (כפי שהגיע ארצה לפני מס' ימים ל"אוטומוטור"), זאת לא vRS.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אבי, בתמונה המצולמת - פאביה "מונטה קרלו" (כפי שהגיע ארצה לפני מס' ימים ל"אוטומוטור"), זאת לא vRS.

תודה על הסבת תשומת הלב.

תוכל לספר לי פרטים טכניים על הדגם המדובר ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
הכוונה הייתה רק ל-"VRS מול OPC המבחן בקרוב". כמובן שב-130K יש ל-VRS מקום נהדר על לב הלקוח הישראלי. זה פשוט שבהשוואה ישירה כמכונית ספורטיבית, זה לא כוחות... (שוב, בתנאי שהיא דומה ל-GTI)

מעניין, באחד מהמבחנים שצויינו פה שהשוו את ה OPC, הפולו GTI והמיני קופר, הפולו גברה על ה OPC.

emotion of motion

פורסם
תודה על הסבת תשומת הלב.

תוכל לספר לי פרטים טכניים על הדגם המדובר ?

מדובר במהדורה מוגבלת (לציון 100 שנה לראלי "מונטה קרלו") המבוססת על ה"ספורט" (וה"ספורטליין"), עם מנועי 1.2TSI105 ו-1.6TDI105, המשודכים אך ורק לתיבה ידנית. לא קיימת אופציה כזו או אחרת לקבל את ה-MCE בשידוך לתיבת DSG7.

השוני הקוסמטי:

גריל מושחר, פנסים קידמיים עם רקע מושחר (גם הערפל / DRL), פנסים אחוריים בגוון כהה יותר (בורדו - ולא אדום), מראות וגג צבועים בשחור מטאלי, חצאיות בגוון זהה לשל הגג והמראות, חישוקי 16' או 17' מושחרים, ספויילר אחורי עליון, הנמכה קלה (15 מ"מ תודות לקפיצים ובולמים שונים שמקורם ב-vRS) וחוסר הזוי לגמרי בפסי הגנה בדלתות (בדומה ל-vRS ובניגוד ל"ספורט").

השוני בתא הנוסעים:

הגה / ידיית הילוכים ובלם יד עוטים עור עם תפירה אדומה, דוושות אלומיניום, ספי דלתות אלומיניום עם לוגו המהדורה, בקרת שיוט, לוח שעונים MAXI-DOT, מערכת שמע משודרגת מדגם AMUNDSEN עם שליטה מההגה ו-8 רמקולים (קיים בגרמניה. במידות אחרות באירופה הן מגיעות עם ר"ד SWING - כאשר הר"ד היקר יותר אופציונלי יחד עם השליטה מההגה), מושבים תומכים עם ריפוד שחור / אדום (או שחור / אפור - כמו ב"ספורט" הרגילה), חלונות אחורים כהים (SUNSET) וכמובן כל שאר האבזור הקיים ב"ספורט" (בקרת אקלים דיגיטלית, 6 כריות אוויר, חלונות חשמל מסביב וכדומה).

מבחינת צבעים:

לבן פנינה + גג שחור, כסוף + גג שחור, אדום + גג שחור, צהוב + גג שחור, אפור כהה + גג שחור ו... הכל שחור :-)

לארץ (לכבוד "אוטומוטור") הגיע MCE בגוון לבן פנינה עם גג שחור. מדליקה לגמרי (ואגב, היא תוצע למכירה מיד לאחר סגירת התערוכה - כך שאם חשקה נפשך בפאביה אחת ויחידה בארצנו, זאת הפאביה :wink:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מעניין, באחד מהמבחנים שצויינו פה שהשוו את ה OPC, הפולו GTI והמיני קופר, הפולו גברה על ה OPC.

אפשר לינק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...