Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח לשמוע שהרכב מתחיל לחזור לעצמו.

לגבי צריכת דלק, תראה, כעקרון הוא ישתה הרבה אם אתם ששים אלי גז. הרכבים האלה אוהבים מהירויות שיוט של 90-100 קמ"ש ושם צריכת הדלק שלהם מיטבית.

חוץ מלהרגיע את רגל ימין, אני שוב ממליץ לכם לנקות את מערכת הדלק וכל מה שניתן מבלי לפרק יותר מדי - תוספים לפי המלצה, ניקוי וכיוון מצערת וכדומה. לעניות דעתי זה שווה את הכסף, המנוע עובד נקי ועגול, לא שורף דלק מיותר ונותן את מה שיש לו.

עיצות תחזוקה נוספות - להשקיע במערכת בלימה איכותית בעת טיפולים, מרכיבים מקוריים או OEM ולא זבל סיני. הרכב כבד ולכן יש לו ארבעה בלמי דיסק שכדאי לתחזק היטב.

אם תרצו להתפנק, כתבתי בעבר על הניקוי שעשיתי בסלון הרכב עם חומר מעולה שנקרא טאף סטאף, שווה להשקיע שעתיים בלנקות אותו מבפנים.

תהנו מהרכב וחג שמח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים - עדכון מפות הזרקה (היה אצלנו ופתר בעית שתיינות), טרמוסטט תקוע וכו'.

ממליץ להיכנס למוסך שמתמחה בפיג'ו סיטרואן, כך תקבל אבחון ממוחשב מדויק ולא בשיטת מצליח. מאיפה אתה?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני מאזור ב"ש ויש לי עוד שאלה הצינור אוויר הזה עוד פעם השתחרר חייב ללכת להחזיר אותו או שאפשר להשאיר אותו פתוח???

מי שיוכל לענות לי כמה ששיותר מהר אני ישמח

תודה וחג שמח

• תוכן חדש...