Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אנחנו צריכים לקבל החלטה עד ה10 לרביעי אם אנחנו מחליפים את הC5 שלנו או לא

הדגם הוא C5 2002 1.8 אנחנו אוהבים את האוטו אבל התיבה והמנוע אי אפשר איתם אני כנהג צעיר מתחרפן כי כל לחיצה על הגז לא חזקה אפילו גורמת לרעש שאני מפחד שאני הורס תאוטו ונמאס לי שכל רעש קטן אני מפחד שנהרס משהו יקר וזה בעיה לתקן אז אני צריך הצעות לרכב שיוביל 5 מבוגרים גדולים,חזק (כי האוטו עולה כל יום עליות מאוד קשות),חסכוני(כמה שאפשר) ומרווח

למישהו יש הצעות???

פורסם

אם אתם אוהבים את הרכב, קחו C5 אבל עם מנוע 2000 סמק וטפלו בו במוסך מקצועי והגון. אין הרבה רכבים שיתנו לכם תמורה טובה יותר בתקציב.

כעקרון הגיר כשהוא תקין דווקא שימושי מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יונדאי סונטה 3 ליטר שנת 2007 עד 2008

לא ייהרס לך כלום ברכב, הוא יהיה חזק מאוד ונוח מאוד וצריכת הדלק עדיין תהיה על אזור ה1:9 במשולבת.

אמנם לא C5 אבל אתה תתפלא כמה הוא נוח ומבחינת אמינות ועלויות אחזקה - יצדיק את ההוצאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם יש רעש מוזר בלחיצה לא חזקה על הגז אז חשבת אולי שיש תקלה ברכב? ואם זו לא תקלה - אולי אתה לא מבין את הרעשים שמכונית אמורה להפיק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם יש רעש מוזר בלחיצה לא חזקה על הגז אז חשבת אולי שיש תקלה ברכב? ואם זו לא תקלה - אולי אתה לא מבין את הרעשים שמכונית אמורה להפיק...

רוני אתה לא מבין כל לחיצה כל תזוזה זה פחד אלוהים ולי ולאבא שלי כבר נמאס הוא רכב מאוד נוח בחיים שלי לא ראיתי רכב כזה נוח אבל ראבק אני צעיר גם אני נוהג על האוטו הזה ופעמים אני רק רוצה ליסוע טיפה יותר מהר וכאילו הרכב לא רוצה הוא רוצה ליסוע לאט ונמאס מזה אנחנו רוצים רכב נוח לנסיעות רגילות ואיטיות אבל גם שצריך קצת גז שלא יעשה רעשים ויתחיל להרגיש כאילו עוד שניה הוא מת!!

פורסם

קניתם את האוטו לא מזמן, לא?

אולי צריך לעשות יישור קו?

לתקן מה שצריך, ואז יהיה לכם אחלה אוטו.

כל אוטו שתקנה תצטרך לעשות לו איזשהוא יישור קו.

וכמה כבר אפשר לקבל על C5 מודל 2002 ועוד 1.8...

אני הייתי מבצע לו יישור קו ונהנה מהרכב.

פורסם

לא תוכל להוציא הרבה מהרכב הזה מכיוון שמנוע 1.8 הוא ממש לא מתאים לבודי הכבד של ה C5, עוד לפני שהתחלנו לדבר על הרגישות שלו לסדקים בבלוק.

לכן, או שתתאימו ציפיות למה שיש או שתחפשו רכב שיותר מתאים לכם. אני חושב שאם זה באמת מפריע לכם, לכו על C5 בנפח 2L, אצלי עם מנוע נקי ומכוון, מצערת נקייה ומכוונת כשהכל טיפ טופ (המצב הרגיל אצלי) הרכב מאיץ יפה מאד ומשאיר אבק לרבים וטובים בעליות לירושלים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן אבל אבא שלי קיבל אפשרות להחליף את האוטו עד ה20 לחודש ואנחנו לא כל כך מרוצים מהרכב מבחינת איבזור ונוחות ומרווח האוטו הזה נראה לי לוקח בענק את שאר המתחרים אני לא מבין למה להרוס אותו עם מנוע ותיבה מגעילים???? אם המנוע והתיבה היו טובים אני אומר לכם זה היה הרכב הכי טוב בעולם!!!!!!

אני צריך עוד הצעות

נ.ב אהבתי את הסונטה נבדוק אותה ונחזיר תשובה

פורסם
לא תוכל להוציא הרבה מהרכב הזה מכיוון שמנוע 1.8 הוא ממש לא מתאים לבודי הכבד של ה C5, עוד לפני שהתחלנו לדבר על הרגישות שלו לסדקים בבלוק.

לכן, או שתתאימו ציפיות למה שיש או שתחפשו רכב שיותר מתאים לכם. אני חושב שאם זה באמת מפריע לכם, לכו על C5 בנפח 2L, אצלי עם מנוע נקי ומכוון, מצערת נקייה ומכוונת כשהכל טיפ טופ (המצב הרגיל אצלי) הרכב מאיץ יפה מאד ומשאיר אבק לרבים וטובים בעליות לירושלים.

איזה שנה האוטו??

פורסם

הרעש שהאוטו עושה זה שאני נותן לו גז קצת עצבני יש רעש מתכתי כאילו משהו רופף כזה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה???

וגם קיבלתי עצה לעשות עידכון גיר אתם חושבים שזה נותן כוח יותר טוב וזמין בלי לעשות הרבה רעש או שזה לא קשור??

פורסם

לגבי הרעש המתכתי, הוא מגיע מהסעפת פליטה. יש שם פחיות שמשתחררות מההלחמה שלהם.

יש צורך לפרק את הסעפת ולהלחים אותם.

חוץ מחוסר נוחות, זה לא מזיק לשום דבר.

לגבי הגיר, אולי עדכון תוכנה יעזור במקצת, אבל אולי יש צורך בהחלפת שסתום בגיר, אם הלחצים בגיר נמוכים.

עוד אופציה, ברכב שלך אין מצערת ממוחשבת. אבל בכל אופן אולי שווה לנסות לנקות קצת את המצערת ואת המנוע צעדים.

אולי זה ישפר במעט.

ישנו מצב, שאתה לא רגיל לנהוג על גיר AL4 ואין שום בעיה בגיר.

תשקיע קצת כסף, כנס למוסך שמתמחה בדגם שיאבחנו את הגיר. אם ישנה בעיה יעדכנו אותך.

פורסם

היי

טויוטה אוונסיס 2002 יתן לך מרווח דומה, נוחות טובה, בגאז' יותר גדול,

אמינות יותר טובה ומנוע וגיר יותר טובים (150 כ"ס בהזרקה ישירה)

ואפילו צריכת דלק של 1/11 גם בעליות של ירושלים (בדוק מניסיון)

עולה בסביבות 30-35 אלף

ד.א.

למיטב ידיעתי סונטה עושה 1/9 משולב בין כביש 6 לכביש הערבה וקשה לי להאמין שהיא תתן את התוצאות האלו גם בעליות ועם 5מבוגרים באוטו. היתה אצל חבר והוא דיווח על ממוצע של 1/7 משולב כשהרוב בעיר עם 2 ילדים מאחורה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אושר עניתי לך בפרטי.

אני רוצה לחזק שתי נקודות: תבדוק את הנושא של הגיר, יכול להיות שהוא תקול ומוריד לכם מחווית הנהיגה. בנוסף, והכי חשוב - תתאמו ציפיות מהרכב.

נסיעות טובות ובטוחות!

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב

עכשו החלטנו להשאיר את האוטו ולהשקיע טיפה ביינתים התגלה שיש צינור אוויר משוחרר משהו כזה אחרי שקיבלנו את ההודעה antipoloshen falut (משהו כזה) וקיבלנו תקלה P0410 אחרי שסידרנו את זה באמת האוטו התחיל להרביץ.... ביינתים הוא מהיר ומספיק חזק אבל עדיין שותה מישהו יש לו טיפים להפחית צריכת דלק?? ואם מישהו מבין (וזאת באמת הבעיה או שהמוסכניק עובד עלינו)

איך מסדרים את זה??

• תוכן חדש...