Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבדוק אם מישהו בפורום נתקל בתופעה דומה, והיה לו הליך דומה.

חבר עשה תאונה קלה ברכב באיזה סופ"ש והשאיר את הרכב בשוליים רחבים עם משולש אזהרה, הוא התכוון לשלוח גרר לרכב ביום ראשון, מכיוון שאין לאן לגרור בשישי. בלילה שבין שישי לשבת התקשרו אליו מהמשטרה לשאול לגבי הרכב בשוליים, ונאמר להם כי הרכב ייגרר ביום ראשון.

באותו יום ראשון הרכב לא היה במקומו ועל כן חברי הסיק כי הרכב נגנב.

ניתנה הודעה למשטרה על רכב גנוב.

בוצעו מספר שיחות למשטרה למרכזים שונים, ולא ידעו מה עלה בגורל הרכב, החבר התייאש, אם המשטרה לא יודעת איפה הרכב, כנראה שהוא נגנב.

השבוע לאחר 4 חודשים וחצי, הוא קיבל טלפון מהמשטרה, ונשאל אם הוא הודיע על רכב גנוב, נאמר לו שהרכב נגרר על ידי המשטרה למגרש בראשון, ושהוא יכול לבוא לקחת אותו.

הוא הוציא את הרכב כמובן ללא תשלום כלשהו ועכשיו הוא מתקן אותו.

במהלך התקופה הזו הוא שכר רכב, כי היה חייב להתנייד עקב עבודתו.

לי לא נראה שבמשך תקופה כה ארוכה לא מודיעים לאנשים שהרכוש שלהם נמצא במגרש משטרתי, מה גם שהתקבלה הודעה עבורו כי הוא נגנב. בשיחה במשטרה נאמר לו שזה זמן סביר לא להודיע.

אנו הולכים לבקש פיצוי על כך.

מישהו נתקל בחוויה לא נעימה שכזו בעבר?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מה היה קורה אילו היה לו ביטוח מקיף והיה תובע.

בהתנהלות הזאת, נראה לי שהיה מקבל פיצוי בעוד הרכב ממתין במגרש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ממליץ לך לשלוח את את הסיפור הזה לוואינט (יעופו כמה דרגות באוויר), וכמובן תביעה על סכום לא פחות מ 5 ספרות.

פורסם

טוב.

בוא נתחיל מזה שמחובתך המלאה לפנות את רכבך מיד לאחר ת.ד. במיידי וללא דיחוי.

לא באותה שניה וגם לא באותה דקה, זמן סביר של כעד שעתיים לערך עליך לדאוג לפנות את רכבך מהמקום, לא מעניין אף אחד שאין לך מוסך וכדומ' לגרור אליו מכיוון והוא סגור. גרור את הרכב אליך לבית וביום ראשון גרור אותו לאן שלבך חפץ.

עכשיו עוד דבר, אתה מוזמן לנסות לבקש פיצוי אבל אין לך על מה או ממי.

כי אני לא רואה פה סיבה כלשהי לקבלת פיצוי.

משטרת ישראל הנחמדה עשתה לך טובה גררה את הרכב הפרטי שלך למגרש שעובד איתה ובנוסף לא גבו ממך ולו חצי אגורה על איחסון. לדעתי אתה צריך לזרוק להם כמה לירות על האיחסון.

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים,

אומנם הרכב לא נגרר אבל אחרי שהשארתי את הרכב לאחר תקלה בגיר והלכתי לקנות שמן גיר,

לאחר דקה בדיוק התקשרה שוטרת ששאלה לפשר הרכב, אמרתי לה שיש בעיה והלכתי לקנות שמן והוזמן כבר גרר.

ואמרה טוב וסגרה את השיחה, לאחר כמה דקות חזרתי לרכב וחיכה לי שם דו"ח על סך 250 שקלים.

משטרת ישראל :inlove:

פורסם
טוב.

בוא נתחיל מזה שמחובתך המלאה לפנות את רכבך מיד לאחר ת.ד. במיידי וללא דיחוי.

לא באותה שניה וגם לא באותה דקה, זמן סביר של כעד שעתיים לערך עליך לדאוג לפנות את רכבך מהמקום, לא מעניין אף אחד שאין לך מוסך וכדומ' לגרור אליו מכיוון והוא סגור. גרור את הרכב אליך לבית וביום ראשון גרור אותו לאן שלבך חפץ.

עכשיו עוד דבר, אתה מוזמן לנסות לבקש פיצוי אבל אין לך על מה או ממי.

כי אני לא רואה פה סיבה כלשהי לקבלת פיצוי.

משטרת ישראל הנחמדה עשתה לך טובה גררה את הרכב הפרטי שלך למגרש שעובד איתה ובנוסף לא גבו ממך ולו חצי אגורה על איחסון. לדעתי אתה צריך לזרוק להם כמה לירות על האיחסון.

הבעיה כאן היא לא הגרירה, אלא שהודיעו לו אחרי 4.5 חודשים עליה (!!!)

הבחור אפילו הלך למשטרה עצמה, בשביל להוציא תלונה על גניבה, והם לא הודיעו לו שהרכב אצלם

איך הוא אמור לדעת, הוא אמור לנחש?

פורסם
הבעיה כאן היא לא הגרירה, אלא שהודיעו לו אחרי 4.5 חודשים עליה (!!!)

הבחור אפילו הלך למשטרה עצמה, בשביל להוציא תלונה על גניבה, והם לא הודיעו לו שהרכב אצלם

איך הוא אמור לדעת, הוא אמור לנחש?

אני אטען יותר מכך, אני הייתי מצפה שהמשטרה תודיע לבעלי רכבים על הרכבים שהיא מחזיקה, במיוחד לאור הנסיבות.

מה זה משנה, אם הודיעו או לא, המשטרה גררה רכב מחובתה להודיע על כך.

הוא התקשר גם למשטרת התנועה הארצית ובירר, ולעוד תחנות משטרה ונותר ללא מענה.

כמה שוטרים שהוא דיבר איתם מסרו לו שהרכב מופיע כגנוב, ושילך לבטל זאת. איכשהו גם זה הסתדר והרכב פתאום לא מופיע כגנוב.

עיקר הבעיה שהמשטרה נגעה לך ברכב ולא הודיעה שהרכב אצלה.

תקנות המשטרה גרירת רכב ביזמת המשטרה (מטילה חובת הודעה על מפקד היחידה)

7. מסירת הרכב לבעליו

א. מפקד היחידה החוקרת, שהזמינה את הגרירה, יפעל לסיום הטיפול ברכב ולשחרורו ולהחזרתו

לבעליו, בהקדם האפשרי.

ב. מפקד היחידה שהחליט על הגרירה ירכז את רשימת דיווחי הגורר לגבי כלי הרכב המאוחסנים,

וישגר לבעלי הרכבים הזמנה לבוא ולקבל את רכבם על גבי טופס

מ- 3388 - "אישור לשחרור רכב שנגרר בגרירה משטרתית", תוך ציון תעריפי הגרירה

המעודכנים.

ג. רכב ישוחרר ממגרש ההחסנה ויימסר לבעליו, רק תמורת טופס מ-3388.

ד. חלפו 7 ימים מיום משלוח האישור, והרכב לא שוחרר, ישלח מפקד היחידה החוקרת לבעל

הרכב מכתב בדואר רשום.

פורסם
יש הוכחה כלשהי שבוצע דיווח למשטרה ?

ברגעים האלה, אני לא בטוח מה היה שם, אם הוגשה תלונה \ ניתנה הודעה, אבל מספר שוטרים אמרו לו כי הרכב מוגדר כגנוב.

אנחנו מגישים תביעה לפיצוי, נספר לכם איך הסיפור התפתח

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קצת בשביל להוסיף לעניין, אז אכן ניתנה תלונה למשטרה.

שנית הרכב עודכן במסוף המשטרה כגנוב.

בצירוף מקרים דומה, קרה מקרה דומה למישהי שאנו מכירים הנה קישור לגלובס. בדף הבא...

הרכב נגנב, והמשטרה דיווחה לבעלים אך ורק לאחר שבועיים!!!

נפסק פיצוי בסך 5000 ש"ח לבעלת הרכב!

בכל אופן השבוע קיבלנו הצעת פשרה מהפרקליטות שהתיק הגיעה אליה.

אם על שבועיים המשטרה שילמה 5000 ש"ח לבטח היא תשלם יותר על 4 חודשים.

פורסם
היה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים,

אומנם הרכב לא נגרר אבל אחרי שהשארתי את הרכב לאחר תקלה בגיר והלכתי לקנות שמן גיר,

לאחר דקה בדיוק התקשרה שוטרת ששאלה לפשר הרכב, אמרתי לה שיש בעיה והלכתי לקנות שמן והוזמן כבר גרר.

ואמרה טוב וסגרה את השיחה, לאחר כמה דקות חזרתי לרכב וחיכה לי שם דו"ח על סך 250 שקלים.

משטרת ישראל :inlove:

על מה קבלת דו"ח, מה סעיף האישום?

ארז רונן

• תוכן חדש...