Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LOL!! התפוצץ לי האגזוז !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח.. יש לי עכשיו רעש של שבי מרוצים..

אתמול בערב כשהחזרתי את החברה הבחנתי שפתאום הצליל שיוצא מהאגזוז קיבל תוספת משמעותית ביותר של באסים..

אפילו כשחזרתי הבייתה האזעקה של המכונית של השכן התחילה לפעול :roflmao:

אז היום עבדתי על הטמבון האחורי, והעפתי מבט על האגזוז, ציפיתי לראות איזה חור קטנטן באחד החיבורים...

NOT!!!!!!! :evil:

יש אשכרה חור שנראה כאילו קליעה של אקדח עבר דרך מיכל האוויר האחורי (אני חושב שזה מיכל אוויר..) עם סדקים וכו...

בנתיים מנוע הבוקסר והחור עושים לי טוב בלב כשאני מתניע ונוסע..

אבל אני לא מתכוון להשאיר את זה ככה..

מה אתם אומרים? זה סימן מה'??

הוא נותן לי הזדמנות להחליף ליציאה פתוחה??.. (חבל שהוא לא השאיר 1K מתחת לכיסא ואז באמת הייתי מבין את הרמז.. :wink: )

תעזרו לי!!!..

:roll:

פורסם

הייתי אומר שהקדוש ברוך הוא גמל עמך חסד ועשה את החור בדוד אחרי שעברת בהצלחה טסט, וזה מעיד כנראה שאתה צדיק נסתר. זכותך תגן על כולנו בע"ה תשמור על דודינו עד טסטינו ותרומם ותקדש מכוניותינו כי טוב לב ה' בגודשיו!

אמן :shock:

וחוץ מזה - עם כל הסבבה של לנסוע ברכב שנשמע כמו דראג (הכוונה למכונית, לא קוקסינל) - לך תקן את זה, אפילו בריתוך מאולתר. זה לא ממש עוזר לביצועים ואולי אפילו פוגע בהם (טורבולנסיה במערכת מורידה אפקטיביות זרימה).

וחוץ מזה זה יכול גם לפגוע באוטו חיצונית - שריטות בצבע, אנטנות ומראות שבורות וצמיגים מנוקבים - תלוי באיזה שכונה אתה גר וכמה השכנים אוהבים את הרעש. לך תדע - אולי אפילו יחביאו לך את המפתחות.... :wink:

בקיצור - זה תקלה. מתקנים אותה.

פורסם

תשדרג את קופסת הפח האיטלקית הישנה בקופסה עדכנית בית REMUS אוSEBRING שעושה צליל עמוק ו"פיצפוצים" כאשר אתה עוזב גז וגולש!! :lol:8)

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
הייתי אומר שהקדוש ברוך הוא גמל עמך חסד ועשה את החור בדוד אחרי שעברת בהצלחה טסט, וזה מעיד כנראה שאתה צדיק נסתר. זכותך תגן על כולנו בע"ה תשמור על דודינו עד טסטינו ותרומם ותקדש מכוניותינו כי טוב לב ה' בגודשיו!

אמן!

אהבתי את הברכה, אתה יכול לברך אותי גם ??

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

וחוץ מזה - עם כל הסבבה של לנסוע ברכב שנשמע כמו דראג (הכוונה למכונית, לא קוקסינל) - לך תקן את זה, אפילו בריתוך מאולתר. זה לא ממש עוזר לביצועים ואולי אפילו פוגע בהם (טורבולנסיה במערכת מורידה אפקטיביות זרימה).

וחוץ מזה זה יכול גם לפגוע באוטו חיצונית - שריטות בצבע, אנטנות ומראות שבורות וצמיגים מנוקבים - תלוי באיזה שכונה אתה גר וכמה השכנים אוהבים את הרעש. לך תדע - אולי אפילו יחביאו לך את המפתחות.... :wink:

בקיצור - זה תקלה. מתקנים אותה.

א-מ-ן!

טוב אז תשמע!!!! אני בפרוש הולך לתקן את זה כמה שיותר מהר!!!

אמרתי שאני משאיר את זה???!!!!!!

אני כנראה אעשה דוד בתחילת שבוע. :D:D:lol::D

מה אתם ממליצים? איך בניה עצמית לעומת מקורי?

פורסם

את הסברינג ואני מאוד מרוצה ממליץ מאוד

Mifgash_14.6.02_009.jpg

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

זה קורסה... 100% ( לפי המיתלים מלמטה... ) הימור 1400 ידנית כמו שלי ... אבל בדוגרי זה נותן לך משהו?

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...