Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest Black Legion
פורסם

שלום!

היום נכנס מישהו לתוך האוטו שלי, הסיפור הוא ככה חניתי בחניה מול סוכנות מוטורולה, בזמן שנכנסתי לסוכנות

(בערך דקה אחרי) נכנס אחד המתקינים ואמר לי שנכנס בי מישהו ברוורס ככה שלא ראיתי באמת שהוא פגע בי אבל יש העברת צבע לאוטו שלו, עכשיו לי יש נזק באוטו (מערכה אצל פחח בסביבות ה700 ש"ח) לו אין נזק, זה פעם ראשונה בשבילי אז אני לא יודע איך להתנהל מול אותו בן אדם או הביטוח, הבן אדם אמר שאני יתקשר אליו אחרי שאני יברר מחיר כדי שניסגור את זה מחוץ לביטוח אבל לתענתו המחיר גבוה.

נגיד ואני רוצה להגיש תביעה לביטוח לאיזה ביטוח אני עטשה זאת שלי או שלו?

לי יש ביטוח מקיף, אבל הביטוח שלי מסתיים בסוף החודש ובחודש הבא אני עם מתחיל עם ביטוח אחר.

בבקשה תעזרו.

ותודה.

פורסם

הפחח שלך נתן הערכה , תודיע לבחור שזה הנזק , רוצה לשלם בטוב יופי, לא רוצה לשלם בטוב ישלם יותר דרך בית משפט לתביעות קטנות. שיבחר.

אתה לא מפעיל ביטוח שלך .כי ההשתתפות העצמית שלך בוודאי גבוהה מסכום הנזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

Guest Black Legion
פורסם

ההישתתפות שלי היא גבוהה בערך 2000+, אז אם הוא לא רוצה לשלם אני תובע בעצמי את הביטוח שלו?

פורסם

אותו ו/או את הביטוח שלו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

Guest Black Legion
פורסם

איך אני תובע את הביטוח דרך עור דין או שאני יכול לפנות באופן עצמאי?

פורסם

יש לך אפשרות לקבל יעוץ משפטי בחינם על ידי שיל=שירות יעוץ לאזרח.

בקישור כאן :arrow: אתה יכל לראות את הסניפים שלהם בארץ.

שיל :arrow:

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

Guest Black Legion
פורסם

הבן אדם רוצה לסגור את זה במוסך שהוא מכיר כדי שיצא לו זול אבל הוא מבקש שהתן לו זמן עד יום ראשון או אפילו עד שבוע, הבעיה היא שהביטוח שלי נגמר בסוף החודש ואני מתחיל עם ביטוח אחר, אז אם אני לא יודיע להם עכשיו אני אוכל לפנות אליהם אחר כך אפילו אם נגמר הביטוח בטענה שזה קרה לפני פקיעת הביטוח?

פורסם

סלח לי אתה קצת מבולבל.

בביטוח שלך יש השתתפות עצמית של 2000 ש"ח אז הם לא יטפלו בך ויגידו לך לתקן לבד. ברור .

אל תתפתה לתקן במוסך של הפוגע !!

תקן במוסך שאתה סומך עליו שיעשה עבודה טובה.

רוצה לשלם טוב , לא רוצה לשלם תובע אותו ואת הביטוח שלו בבית משפט לתביעות קטנות .

שם אין עורכי דין !!

אתה כותב את הסיפור שלך ( כתב תביעה ) מצרף את חשבונית התיקון מתקיים דיון והשופט מחליט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הבן אדם רוצה לסגור את זה במוסך שהוא מכיר כדי שיצא לו זול אבל הוא מבקש שהתן לו זמן עד יום ראשון או אפילו עד שבוע, הבעיה היא שהביטוח שלי נגמר בסוף החודש ואני מתחיל עם ביטוח אחר, אז אם אני לא יודיע להם עכשיו אני אוכל לפנות אליהם אחר כך אפילו אם נגמר הביטוח בטענה שזה קרה לפני פקיעת הביטוח?

זה מתחיל להשמע כמו "מתכון לערבוב".

קח בחשבון שהחגים בפתח, ובעלי המקצוע בדרך כלל יוצאים לחופשה,

או שעובדים חצי יום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היו לי כמה ארועים דומים בעבר - תיקנתי במוסך המועדף עלי והשארתי את הטיפול לסוכן הביטוח. הצ'קים הגיעו מהפוגעים בלי בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישה צודק , כרגיל , לדעתי בפרקטיקה על מנת לסיים עניין זה נכון ללכת למוסך לסגור עניין

כמובן תראה שהמוסך נראה סביר ויש שם לקוחות מרוצים

אם לא מתאים תגיש תביעה ואין ספק שתקבל את הכסף

פורסם

באמת תלוי מה זה במוסך שהוא מכיר ? מבין אם זה מוסך כזה של חאפרים אז לא כדאי . השאלה מה הנזק ? יש דברים שהם שטויות וניתן לתקן אצל כל פחח . אני תיקנתי לעצמי מכות פח בעצמי - לפעמים צריך רק להוריד את הריפוד לדחוף החוצה לשים מילוי להעביר שפשוף וזה נגמר . שאלה נוספת היא האם הרכב שלך חדש ? אם יש לך מקיף אני מניח שכן ואז כמובן שלא תטפל בעצמך. כמובן שאם ישצורך להחליף חלק כלשהו - כמו כנף פנס וכו תקפיד שזה יהיה מקורי וחדש - ואז עדיף לדרוש מורשה .

סתם כלל אצבע למוסכים : חאפרים בדרך כלל מנהלים מוסכים מבולגנים עם חלקים/ ברגים / וכו' על כל הריצפה - זה סימן לאנשים שרוצים להספיק להוציא כמה שיותר רכבים החוצה ולעשות כמה שיותר רווח , אין להם זמן לנקות . בדרך כלל חאפרים גם נמצאים במקומות שאף אחדבכלל לא חשב שיהיה שם מוסך כי זה בסוף טיזינבי . ההפך אגב לא נכון - לא כל מוסך שנמצא במקום נידח הוא חאפרי .

אם יש לך סבלנות / רצון להתחשב . תלך עם הבן אדם לפחח שלו תתרשם מהמקום ותפעל לפי מה שנראה לך נכון - תחושת בטן בדרך כלל נכונה .

וכמו ש"נהגת שודים" רשמה לך - תפעל מהר .

בהצלחה.

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...