Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק החדשה החל מ- 140,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הייתי בסוכנות הונדה וישבתי בסיוויק החדשה.

אז ככה - האיכות חומרים שמה מזכירה לי יונדאי מאמצע שנות ה-90. ביזיון, אפילו 125 לא הייתי משלם על דבר כזה.

ערב טוב,

גם אני הוזמנתי לסוכנות משנה במעלות להתרשם מהכלה החדשה, ויצאתי עם רגשות מעורבים :

1- דגם הסדאן מזכיר מאוד את הקודם - אך עם קווים יותר חדים ולדעתי מי שאהב את עיצוב הדגם הקודם יאהב את החדשה.

2- כניסה פנימה (סדאן) שוב מזכירה לי את הדגם הקודם אך מבט שני מכה בי הלם - הפלסטיק לא יפה, והעיקר איכות הייצור עשתה קפיצה אחורה (למשל החיבור של לוח השעונים העיליון עם שאר הדש בורד שלא היה מהודק למקומו והזכיר לי גימור של צעצוע סיני זול!!) שאר הדברים בסדר.

3- דגם החמש דלתות יפה יותר אך קצת "צפרדעי" למראה. פנים הרכב שונה (גם יפה ויותר מצוייד) מהסדאן והוא עשוי יותר טוב.

4- בעולם תחרותי (עלק תחרותי..) שבו הוזלו חלק ניכר מהמחירים (הם לא באמת זולים) 140K נשמעים קצת יותר מדי. נכון שהרבה קונים יעדיפו אותה בהיותה הונדה (בעיקר אנשים שמפחדים מ TSI ו DSG), אבל אלה ימצאו גם קורולה, I35, פורטה, ועוד מעט גם אימפרזה חדשה, וכולם עולים פחות ומרגישים אותו הדבר...

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא אהבתי את עיצוב הדגם הקודם ולדעתי זה החדש ממש מכוער.

הייתי מקבל את העיצוב הזה ואת תא הנוסעים בתור מחליף לפני דור, לדגם 2006.

כרגע היא נראית מאוד מיושנת ביחס לרוב המתחרות.

הדברים הנ"ל מתייחסים לדגם הסדאן בלבד, ההאצ'בק לדעתי דומה מדי לדגם הקודם אבל מצליח להיראות איכשהו בסדר, מעניין לפגוש בהם פנים מול פנים, אולי התמונות עושות להם עוול.

פורסם

לגבי המחיר של ההונדה.

בדקתי את המחירים של היונדאי i35 וההונדה סיוויק סדאן באתר של הונדה ויונדאי הרוסיים.

בדקתי באתרים הרוסיים ולא האמריקאים, כיוון שבזכות השוק הרוסי של סיוויק סדאן ו-i35 עם תקינה שמתאימה לשוק הישראלי.

ההונדה עולה החל מ-750,000 רובל, היונדאי החל מ-700,000 רובל.

אם ניקח את הגרסה הבסיסית של ה-i35 ונוסיף את הפרשי האחוזים נקבל שהסיוויק 4 דלתות הבסיסית אמורה לעלות 130,000.

ככה שהקופון שמאיר גוזרים הוא לא כל כך שמן.

למקורות (אני לא דובר רוסית, אבל בטוח שיש פה כמה רוסים שיוכלו לתרגם)

יונדאי רוסיה:

http://www.hyundai.com/RU/en/showroom/ELANTRA20111/overview/index.htm

הונדה רוסיה:

http://honda.co.ru/

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

2 דברים:

1) יונדאי מיוצרת או ברוסיה או בקאזאחסטאן או אוזבקיסטאן אם זכרוני לא בוגד בי - בקיצור הטבת מס רצינית מאוד. כך או כך, אין זה נכון להשוואת יחסים בין המחירים דרך רוסיה. אגב, לישראל יונדאי מגיע ממפעלים אחרים.

2) תמתין קצת. יבוא מבצע חבר, סייל של הוט, סתם מצב רוח למיקוח, וגם בארץ תיקח את ההונדה ב-750 K רובל. אגב, ברוסיה אין יבואן רשמי שעובד ישירות עם הונדה מוטורז כמו בישראל. ישנו איזה דילר משני אשר קונה מדילרים גדולים יותר וסטוקים של סחורה באירופה. איך אני יודע זאת בוודאות? סתם במקרה ראיתי איזה פסק דין לגבי ההליך בין "הונדה רוסיה" לרשות המכס שם.

פורסם
לדעתי העיצוב של הונדה סיוויק היוצאת הוא היפה ביותר.

חיכיתי לחידוש מבחינת העיצוב, אך התאכזבתי.

התמונות די מטעות. ראיתי אותן נוסעות אתמול בכבישי הצפון והיא יפה אמיתית.

ומעבר לזה אוסר לשכוח שמה שבאמת חשוב הוא רמת האמינות והבטיחות שהרכבים של הונדה מקנים לנוהגים בהן

פורסם
למה בצ'מפיון כל 200 סמ"ק זה תוספת של 10,000 ש"ח?

מי שיענה ויגיד "זה TSI" שלא יטרח להגיב בכלל

כן, הייתה לי סיוויק

וכן, יש לי TSI

אז תחזור להונדה משום שבהונדה אתה יודע בדיוק מה את קונה ולא מוכרים לך טכנולוגיות אתידניות שאין בינן לבין איכות , אמינות ובטיחות נהיגה דבר.

פורסם

נכון, הונדה תמיד היתה יקרות יותר מיתר היפניות, לרוב גם די בצדק- בזמן שכל רכבי ה-1.6 התגלגלו סביב 100 כ״ס הונדה היתה הראשונה שהביא מנוע באותו נפח עם 125 כ״ס (בערך מה שמאזכר הצליחה לסחוט בזמנו מנפח 1.8) ולא לדבר על פולקסוואגן שהצליחו לסחוט באותה תקופה 90 כ״ס.

אחחח איזו תקופה יפה זו הייתה.

הסיויק בזמנו הייתה עולם אחר משאר המשפחתיות, עלתה כ-30% יותר אם אני זוכר נכון, 0-100 ב-8.6 שניות לידנית! וכל זה בשנת 92.

הייתה לאבא של חבר שלי כזאת במרכב קופה בצבע אדום, לא הייתה נסיעה בה שלא עצרו אותנו ושאלו אם הוא מוכר :-P

עברו להן 20 שנה ועכשיו הם רוצים 140K על הכיעור הזה, אולי הם לא יודעים שיש כבר תחרות בשוק,

בכל מקרה מחיר מופרך על משפחתית רגילה לחלוטין בלי שום ערך מוסף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשהגיעה לארץ הסיוויק הראשונה לפני 21 שנה היא הציעה מה שאף יפנית לא הציעה - מנוע מוזרק וחזק וביצועים מעולים.

לעומת הסובארו ליאונה והמיצובישי לאנסר הסיוויק היתה עולם אחר, ולמרות שכמכונית היא היתה רחוקה מלהבריק, היא תיזכר כמכונית היפנית הראשונה שהיתה מהנה לנהיגה, בעיקר בשל שילוב גיר-מנוע מעולים.

הדור החמישי של הסיוויק שהגיע לארץ ב 01' הראה בבירור נסיגה מהקו הספורטיבי לקו מישפחתי בורגני, ולראשונה ויתרה הסיוויק על המיתלה הקדמי שהיה ייחודי לה - עצמות עצה כפולות.

הדור השישי כבר הפך לרכב מישפחתי בגודל מלא, והיה חסר ייחוד בעליל, ולמעט מוניטין וביצועים טובים לא היה לו הרבה להציע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לגבי המחיר של ההונדה.

בדקתי את המחירים של היונדאי i35 וההונדה סיוויק סדאן באתר של הונדה ויונדאי הרוסיים.

בדקתי באתרים הרוסיים ולא האמריקאים, כיוון שבזכות השוק הרוסי של סיוויק סדאן ו-i35 עם תקינה שמתאימה לשוק הישראלי.

ההונדה עולה החל מ-750,000 רובל, היונדאי החל מ-700,000 רובל.

אם ניקח את הגרסה הבסיסית של ה-i35 ונוסיף את הפרשי האחוזים נקבל שהסיוויק 4 דלתות הבסיסית אמורה לעלות 130,000.

ככה שהקופון שמאיר גוזרים הוא לא כל כך שמן.

למקורות (אני לא דובר רוסית, אבל בטוח שיש פה כמה רוסים שיוכלו לתרגם)

יונדאי רוסיה:

http://www.hyundai.com/RU/en/showroom/ELANTRA20111/overview/index.htm

הונדה רוסיה:

http://honda.co.ru/

לא ממש נכון. להלן המחירים ברוסיה לגרסאות אוטומטיות.

i35 -

816900 רובל ו- 849900 רובל שזה כ- 105000 ש"ח ו- 110000 ש"ח

סיוויק 4 דלתות -

829000 רובל, 899000 רובל ו- 949000 רובל שזה כ- 106600 ש"ח, 115600 ש"ח ו- 122000 ש"ח

סיוויק 5 דלתות -

879000 רובל, 939000 רובל ו- 969000 רובל שזה כ- 113700 ש"ח, 121400 ש"ח ו- 125300 ש"ח

פורסם

הזכרונות שיש לי מהונדה סיוויק 92 גיר רגיל של בן דוד שביליתי בה כל סופ"ש מגיל 17 עד 22 הם בלתי נשכחים וממש היו חלק מנוף ההתבגרות שלי. תמיד היתה לי פינה חמה בלב למכונית עם שאסי מעולה התנהגות כביש מופתית ומנוע פגזי!

מלפני כמה חודשים כשהאוקטביה היתה במוסך לכמה ימים ובמקומה קיבלתי סיוויק 2010 הזיכרון שנשאר לי היה הרבה פחות טוב.

כמשפחתית לא הצלחתי למצוא מקום בבגאג', תנוחת הנהיגה לא נמצאה כלל, ההגה היה מוזר (מהתחושות שהעביר מהכביש) ותחושת הפלסטיקיות ריחפה מכל עבר. מיקום צג המהירות המוזר וכל הדשבורד שכרע מעליי פשוט לא היו לטעמי.

לאחר עשרים שנה של הדרת כבוד, נשארה לה רק תחושת פספוס של מה שיכול היה להיות.

לדעתי שום סיוויק לא שווה יותר מ 120 אלף, עם או בלי ה 140 סוסים שלא ממש הרגשתי בנוכחותם. לא שאני אומר בוודאות שאוקטביה טובה יותר או אמינה יותר (כנראה שלא) אך הייתי שוקל ברצינות הרבה מהמתמודדות שהוזכרו כאן למעלה לפני שהייתי משלם למאיר עשרים מעל המחירון

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...