Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה ביצעתי טיפול לרכב שלי,

מדובר בסוזוקי בלאנו מודל 00' 1600 סמ"ק,

בטיפול החלפתי שמן, מסנן שמן, מצתים (פלאגים), מסנן אוויר,

והוחלפו 2 צמיגים קידמיים. (ושטיפה לרכב :))

לאחר הטיפול שמתי לב שהרכב מגיב יותר טוב, יותר חד,

האם זה באמת או סתם פסיכולוגי?

פורסם

זה פסיכולוגי, אבל לא רק. לאחר החלפת פילטר אוויר ומצתים יכול להיות שיפור קל בסחיבה.

מה הקשר בין הכותרת לתוכן השאלה? תיקנתי לך.

פורסם
שטיפה טובה גם משפרת את מקדם הגרר.:wink:

שטויות במיץ!!!

היא רק מפחיתה משקל :wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

שאלה מעניינת. לאחר טיפול ברכב של אחותי (קורלה 2006) היא טענה וגם בעלה שהרכב עובד יותר טוב. השוני הפעם מהפעמים הקודמות שהשתמנו בשמן מנוע יותר איכותי ובפילטר שמן מקורי של טיוטה שעלה מן הסתם 80 ש"ח. יש כאלה שטוענים שמסנן מקורי מאפשר למנוע לעבוד בלחץ שמן אחר מאשר מסנן תחליפי או בקיצור למסנן שמן מקורי יש ביצועים אחרים לעומת תחליפי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה פסיכולוגי, אבל לא רק. לאחר החלפת פילטר אוויר ומצתים יכול להיות שיפור קל בסחיבה.

מה הקשר בין הכותרת לתוכן השאלה? תיקנתי לך.

לדעתי זה הדבר היחיד שהוא מרגיש והסיבה באדום.

פורסם

שמן הוא כמו יין כמה שהוא מתיישן אז ככה הוא יותר טוב.:-D

ברור ששמן חדש מסכך יותר טוב ואם לזה אין השפעה על המנוע אז למה יש?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יאללה, מי מרים את הכפפה ועושה בדיקה בדיינו לפני ואחרי טיפול?:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כנ"ל אצלי לאחר החלפת שמן לסינטטי וטיפול 10K עם החלפת מצתים הורגש שיפור בסחיבה.

כנראה זה טיפול שעושה את שלו ממיטב הבנתי פלאגים חדשים לאחר טיפול גורמים לשיפור גם בביצועי דלק (?)

בכל מקרה אצלי הרכב הוא סופר לנסר ומיכל דלק 40 ליטר, תדלוק מלא עשיתי עם הרכב כ 450 ק"מ ועוד נשאר לי רבע מיכל, רוב הנסיעות הן מחוץ לעיר.

לפני זה היה פחות באכילה כמובן.

וכמו כן הרכב במהירות גבוהה יותר נשמע כפחות מתאמץ, מגיע למהירות גבוהה קצת יותר מהר ובתחושה חלקה יותר, כנ"ל גם לגבי פחות צלצולים במנוע.

הכל קרה כמובן לאחר החלפת שמן וטיפול (שמן סנטטי מחברה מוכרת RP)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...