Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סיטרואין C4 שנת 2007, עכשיו, הלחצנים של החלונות החשמליים שליד הנהג עובדים חלק עם כל החלונות של הרכב, 2 החלונות מאחורה והחלון קדמי ימני ורק החלון השמאלי הקדמי כלומר שליד הנהג, לא עובד בצורה חלקה, כלומר, לפעמים יורד ולפעמים לא יורד, וכשזה יורד לפעמים זה לא עולה.

הלכתי לפני כחודשיים לחשמלאי רכב שהוציא את המנגנון וריסס עם ספריי ( ספריי מגעים או משהו כזה) וכמו מטוטמם שילמתי לו 300 ש"ח.

אחרי חודש וחצי הבעיה חזרה שוב, אז חזרתי אליו ואמר לי שיכול להיות שצריך להחליף את כל הערכה של הלחצנים.

זה נראה לכם הגיוני מה שאמר או שהוא סתם רוצה להרוויח כסף ממני?

ואם כן צרך להחליף את הערכה אז כמה זה עולה בערך?!

פורסם

יתכן מאוד שזו בעיה בכרטיס עצמו או במערכת הלחצנים אבל גם מאוד יתכן שהבעיה היא במנוע החלון. בפעם הבאה שווה לך לבדוק גם אותו.

אני רוצה לנחש שהחלון יורד עד החצי לעיתים וגם כשאתה רוצה להעלות אותו הוא ממשיך לרדת ואז נתקע. אם זה אכן כך יתכן מאוד שהבעיה היא בטרמוסטט של מנוע החלון. כאשר הוא עובר טמפרטורה מסוימת הוא משבית את החלון עד שהוא מתקרר. אני מניח שכאשר הוא נתקע למטה, לאחר זמן קצר הוא חוזר לפעולה (משהו בין עשר דקות לחצי שעה).

אם זה אכן כך, חפש לך מנוע מפירוק (חדש עולה יקר מאוד).

כמובן את כל זה תעשה לאחר תתייעץ עם בעל מקצוע מומחה עם קבלות ולא רק על סמך מה שאני אומר.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אני ב-307 שלי שיפצתי את המנגנון הזה פעמיים. הלחצן של חלון הנהג נשבר מבפנים.

אני השתמשתי בדבק לציפורניים (זה שמשתמשים בבניית ציפורניים) ושייפתי אותו עם פצירה מסתובבת. אחרי כל שיפוץ כזה החלון חזר להיות כמו חדש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

זו מחלה ידועה בסיטרואן אשר מופיעה בד"כ בימים חמים.

עדיין לא שמעתי על פתרונות יצירתיים כמו שהציעו פה אבל הפעם אני אחרוג ממנהגי ואמליץ לך לקנות חלק חדש בלבד מכיוון שחלקים משומשים כנראה יפתחו את אותה בעיה תוך זמן קצר (התופעה כנראה נגרמת מהחום השורר בארץ).

פורסם

מסכים עם "עזרה" בנוגע לחלק החדש. אין ספק הוא יהיה עדיף. כשלי הייתה הבעיה הוצע לי מנוע חדש במחיר של 1800 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. מפירוק זה אמור לעלות באזור שליש מחיר ואפילו קצת פחות.

תעשה את השיקולים שלך ותבחר.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...