Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר כ - 120K נאמר לי בבדיקה שטחית במוסך שיש צורך להחליף את הגיר וכמו כן שבגיר בוצעו תיקונים (נראו סימני פתיחה וסיליקון), בעברו בליסינג.

הסימפטומים :

1. בעת העברה מחמישי לרביעי רעשים כאילו הקלאץ' לא נלחץ.

2. קושי בהעברה לראשון \ שני כשמזג האוויר בחוץ קר (אין חוסר בשמן גיר לפי המוסך)

3. רעש בזמן נסיעה גם כשהקלאץ' לחוץ במלואו, על אחת כמה וכמה כשההילוך משולב.

 

האם אפשר לשפץ את הגיר הנ"ל ?

מה העלויות המשוערות ?

אשמח להמלצות למכוני גירים טובים באיזור ב"ש.

 

תודה,

אוהד

  • ספונסר פורום
פורסם

עלויות שיפוץ גיר ידני לא כדאיות מכיוון שמחירים של גירים מפירוק זולים משמעותית ממחיר של שיפוץ גיר כזה.

בשביל לדעת האם הגיר שלך "גמור" או לא יש לפנות לבעל מקצוע שישמע וירגיש את הגיר כי דרך הפורום קשה לאבחן את התקלה.

אני ממליץ לך לפנות לדוד ברזילי ממכון מונדיאל טסט.

דוד הוא חבר פורום מוערך, מכונאי מחונן והמכון שלו מאובזר בפסגת הטכנולוגיה מבחינת ציוד דיאגנוסטיקה.

אל תשכח לציין שהגעת דרך הפורום כדי שתקבל שירות VIP. אני בטוח שלאחר אבחון התקלה, במידה והוא לא יוכל לבצע את התיקון הוא ידע לאן להפנות אותך.

×
×
  • תוכן חדש...