Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב Audi A4 TDI 1.9 diesel,

נדלקה לי הנורה של הבטריה וישר הבנתי שמשהו לא בסדר עם האלטרנטור שלי.

לקחתי את הרכב לחשמלאי רכב ונאמר לי שאם יתאפשר להחליף את ה"בשר" באלטרנטור זה מה שהוא יעשה ואם לא

אצטרך לקנות אחד משופץ כבר.

השארתי את הרכב והחשמלאי התקשר כעבור 3 שעות ואמר לי שהעוגן הרוס וחייב להחליף אלטרנטור.

העלות כולל עבודה 1100 ש"ח.

יש לי 3 שאלות:

1. האם המחיר הוא הוגן לאלטרנטור 120 אמפר של חברת בוש?

2. איך אני באמת מוודא שהאלטרנטור שלי לא ניתן לשיפוץ?

3. איך נראה העוגן הזה והאם באמת אי אפשר לשפץ גם אותו?

סליחה מראש על הבורות :oops:, ואשמח לעזרה עד מחר בבוקר (שאלך לקחת הרכב).

פורסם

אם מדובר על אלטרנטור משופץ אז לדעתי זה יקר מאוד, משופץ צריך לעלות באזור ה600 גג. (משופץ יחזיק בערך שנה מעמד)

לדעתי עדיף מפירוק מרכב שבוודאות עשה פחות ק"מ משלך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לקבל הצעות לאלטרנטור משופץ דרך זירת החלפים ולהשוות אותם להצעה שיש לך כיום.

בנוסף הייתי בודק אצל טי.גי חלפים בע"מ אשר מתמחים בחלפים משומשים לרכבי קונצרן VAG.

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו אתה יכול לקבל אלטרנטור כזה משומש מיבוא במחיר של 800 שח

כולל עבודה ולפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

1,100 לאלטרנטור כולל עבודה זה מחיר אולי טיפה גבוהה אבל סביר בהחלט. נון שתמצא מקומות שיעשו לך את זה גם ב-900 והנה רון בכלל מלך (כרגיל), אבל בהרבה מקומות היו לוקחים לך בסביבות ה- 1,100 אז אל תרגיש שעקצו אותך. מכסימום שילמת קצת יותר

פורסם

תודה לכולם על העצות,

אני גר באילת הלוואי ויכלתי לגרור למוסך רון :wink:

בכל אופן הוחלף אלטרנטור "חדש" משופץ.

קיבלתי אחריות לחצי שנה.

בשורות טובות, לא לשכוח לעשות פסח באוטו.

פורסם

תראה שיפצתי לפני איזה 50KKM בערך את האלטרנטור בקוואליר, עלה לי 800 שקל בערך, והוא מחזיק יפה טפו טפו טפו (50KKM לפחות), בזמן האחרון לפעמים (פעם בכמה שבועות), שהרכב בסרק האורות (בלוח שעונים, והאורות דרך) קצת נחלשים, אבל חפיף, לא משהו שמפריע, עדיין השיפוץ החזיק הרבה יותר מחצי שנה.

אם כבר דיברנו על אלטרנטורים, לפני כמה ימים פתחתי מכסה מנוע (התנעת בוקר), כדי למלא מים לווישרים.

היה לי כמה דקות אז העפתי מבט על האלטרנטור, בצד (לא של המותחן רצועה), יש מיסב.

ראיתי שהמיסב מסתובב לאט כזה, הרבה פחות מהר מהמותחן של הרצועה.

זה בעיה? או שזה בסדר?

(לפעמים, פעם בכמה שבועות, שאני יוצא ממקום עם יותר מרבע גז, אני שומע חריקה (כמו שריקה) ממש חלשה מהמכסה מנוע, זה אולי קשור לזה?

• תוכן חדש...