Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם אני הייתי באירוע היה ממש נחמד אבל בפעם הבאה שהבית חולים יקציב לכם מכום יותר סטרילי כי בזמן שאני אישתי והילדה הסתובבנו בין הרכבים פתאום הגיעה אמבולנס ממש ליד איזור הג׳יפים והוציא חולה קשור לאלונקה אישתי נבהלה ומה לעשות הלכנו הביתה .

בפעם הבאה תנסו מקום יותר סטרילי.

ואם אתם צריכים עזרה בהקמה של מהל, לי אין בעיה אני אבוא ואתן יד.

תודה

וחג שמח

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
שלום לכולם אני הייתי באירוע היה ממש נחמד אבל בפעם הבאה שהבית חולים יקציב לכם מכום יותר סטרילי כי בזמן שאני אישתי והילדה הסתובבנו בין הרכבים פתאום הגיעה אמבולנס ממש ליד איזור הג׳יפים והוציא חולה קשור לאלונקה אישתי נבהלה ומה לעשות הלכנו הביתה .

בפעם הבאה תנסו מקום יותר סטרילי.

ואם אתם צריכים עזרה בהקמה של מהל, לי אין בעיה אני אבוא ואתן יד.

תודה

וחג שמח

היי ליאון,מטבע הדברים,ומה לעשות,ההזמנה היתה לבצע תצוגה בבי"ח :-D. ואם ההזמנה היתה מסניף כיבוי אש,,,,,:cry:. הכוונה היתה ליצור אינטגרציה בין הקהל הרחב,ולהביא את בי"ח אברבאנל למודעות הציבור.בטוח שהמועדון והמארגנים חשבו על המקום הטוב ביותר לתצוגת הרכבים.

חג שמח ובריאות טובה לכולם.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

.

כל הכבוד!

פעילויות מסוג זה, המתבצעות מידי פעם,

מהוות את הפרסום החיובי הנדרש,

נותנות הנאה לצופים, מתדלקות את המציגים,

ומחממות את הלב, לכולם.

הענות יפה מאד של 15 החברים :mm_yeah:

חג שמח

אבי נוף

.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...