Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הייתי שמח מאוד אם הייתם יכולים לעזור לי ולכוון אותי למציאת החור בקיר האש כדי להעביר כבל מתח,הרכב הוא קיה סרטו 2008 אם זה עוזר.

מאיפה יותר קל למוצאו מתא המנוע או מתא הנוסע?יש מקום קבוע או משתנה בכל רכב?

אשמח לעזרה,ואם בלתי אפשרי להסביר כאן אולי מישהו יוכל לשלוח לי הודעה פרטית ואולי להדריך אותי דרך הטלפון?

תמונה של האיזור תוכל לעזור!?

תודה רבה לכם

פורסם

אכן תמונה של האזור תעזור, כמו כן יותר קל לראות את החור מצד המנוע, ולרוב המכוניות החור בקיר האש נמצא בצד ימין.

דוד.

פורסם

מצד תא הנוסעים, תבדוק באיזור הדוושות, רצוי שיהיה לך פנס בשביל למצוא את המקום ובנוסף אתה תראה את האור בצד השני.

כנראה שתהיה לך גומיה שתעשה בה חור (תקדח או כל דבר אחר), אחרי שתעביר את הכבל רצוי מאוד בשבילך שתמלא את החור בגומיה מסביב לכבל בסיליקון או בכל חומר אחר שיתאים.

אני לא מכיר את הרכב אבל בעקרון זה סטנדרטי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הנה כמה תמונות מבפנים ומבחוץ,רואים משהו?!

כמו שתראו בתמונות ראיתי שם חוטים שנכנסים דרך גומי ומשכתי אותו ויש באמת כניסה אבל לא מצאתי אותו מהחלק הפנימי

pkxyhe 013.jpg

pkxyhe 001.jpg

pkxyhe 002.jpg

pkxyhe 003.jpg

pkxyhe 004.jpg

pkxyhe 005.jpg

pkxyhe 006.jpg

pkxyhe 007.jpg

פורסם

מהתמונה הראשונה הגומי הזה נראה לי שהוא של החשמל של הווישרים ושני הכבלים החורים השנים עם הצינורות הם של הברקסים עכשיו בתמונה שהוספתה בהודעה האחרונה התמונה האחרונה גם זה החור של התמונה הראשונה? אם לא תכניס את הכבל סתם ככה בלי להרכיב כלום לאורך של מטר וחצי ככה משהוא כזה ותראה איזה שצילמת ליד הדוושות אם אתה יכול לראות אותו שם אם כן מה טוב אם לא אז יכול להיות זה חור שלא מכנס לבפנים

ויש לך תמונה כוללת של המנוע כמו ששלחתי לך תמונה כזו אם תוכל להעלות אבל אם תשתדל להתקרב כמה שיותר לקיר אבל גם לצלם את כולו יהיה יותר ברור ואשתדל למצוא את נקודת החדירה בקיר האש.

דוד.

פורסם

לא מזמן השחלתי כבל ברכב, יתכן ובאמצע הקיר יש צמת חוטים עם גומי שהולכת לפנים הרכב. תצלם את האמצע, קצת למטה.

פורסם

אחי רואה את הספוג המרובע הזה שהרמת?

תעשה שם חור ואחרי שאתה מעביר את החוט שים שם גומיה או סילקון שחור תסגור את הסיפור

גם לי יש קיה פורטה וזה היה הפיתרון

• תוכן חדש...