Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטנו לקנות סיטרואן C4, אנחנו מחפשים רכב משפחתי עם 5 דלתות (אפשרות להכניס כלב בתא המטען)

ראינו 2 מכוניות מאנשים פרטיים המחיר הוא אותו דבר.

1. האחד משנת 2007 עם 63,000 ק''מ. עבר לא מזמן טיפול גדול. יד 3

2. השני משנת 2008 עם 86,000 ק''מ. יד 2.

יש לציין שאנחנו נוסעים הרבה, עושים יותר מ- 20,000 ק''מ בשנה.

שני הרכבים הם מנוע 1,600

מה עדיף, קילומטרז' נמוך או שנתון מאוחר?

פורסם

בין שני הרכבים האלה (בהנחה ששניהם ללא עבר של ליסינג) הייתי בוחר בזה שיותר חדש ועם פחות ידיים.

אם אתם לא פוסלים רכב מליסינג, אפשר לבדוק בטרייד אין של היבואן (לובונסקי טרייד) - יש להם מלאי גדול מאוד של C4,

והם נותנים אחריות מלאה לשנתיים. כמובן, כל הרכבים שהיו בליסינג השייך ליבואן (פריים ליס) מטופלים רק במוסכי פיג'ו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בטוח שבחברות הליסינג הגדולות תוכל למצוא רכב עם קילומטראז' כמו של הרכב הראשון עם יד כמו של הרכב השני ובמחיר שנמוך משניהם. רכב כזה באמת שחבל לקנות ממוכר פרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובות,

שניהם היו ליסינג כיד ראשונה.

בדקנו בשתי חברות ליסינג הם הציעו לנו כמו הרכב עם השנתון הגבוה אותו קילומטרז' בסכום הרבה יותר גבוה ממה ששני הפרטיים הציעו.

אנחנו מחפשים בסדר גודל של 40,000 ש''ח.

בשני המקרים הרכב הוא הרכב השני בבית- והוא נוסע יחסית מעט, לפחות בשנה האחרונה.

בכל מקרה אתם אומרים שהעדפה לקנות מחברות ליסינג ולא מפרטי גם אם הוא יקר יותר.

פורסם

לתשומת ליבך בשנת 2008 צוידה הסי 4 בesp כסטנדרט בכל הדגמים מה שעלול להיות חסר בדמים הפשוטים של 2007

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אתה נעול על סיטרואן? מה דעתך על המציאה הזו -

אמנם לא הרכב הכי מבריק, נוח או חסכוני. אבל, ללא ספק שימושי ואמין יותר מהסיטרואן C4 הן למשפחה והן לבעלי כלב...

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=4432dca54b14efe76b3d79fd9d79a6a1868&Code=f20f14aa49c2fc0fbbfb86dfe2aea10f

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לתשומת ליבך בשנת 2008 צוידה הסי 4 בesp כסטנדרט בכל הדגמים מה שעלול להיות חסר בדמים הפשוטים של 2007

לא רק זה גם מגיעה עם 6 כריות אוויר לעומת ה-2 ב-2006-7.

בתור אחד שמחזיק ברכב (2007) אני יכול לומר שמדובר ברכב נוח מאוד (לפחות לי). לטעמי תא המטען מעט קטן ואם מדובר בכלב בינוני-גדול, זה יהיה לא אידיאלי לשים אותו בתא המטען.

כמו שאמרו פה לפני, גש ללובינסקי טרייד, יש שם מגוון עצום של רכבים במגוון מחירים ותוכל להוציא אותה גם עם שנתיים אחריות.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
אתה נעול על סיטרואן? מה דעתך על המציאה הזו -

אמנם לא הרכב הכי מבריק, נוח או חסכוני. אבל, ללא ספק שימושי ואמין יותר מהסיטרואן C4 הן למשפחה והן לבעלי כלב...

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=4432dca54b14efe76b3d79fd9d79a6a1868&Code=f20f14aa49c2fc0fbbfb86dfe2aea10f

תחתית המוטוריקה והכיעור.

שימושי ואמין יותר מהC4 , מענין מהיכן המידע אשר מאפשר לך קביעות מעין אילו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תחתית המוטוריקה והכיעור.

שימושי ואמין יותר מהC4 , מענין מהיכן המידע אשר מאפשר לך קביעות מעין אילו.

מהיכן הקביעה הקיצונית "תחתית המוטוריקה"? מבחינת מכלולים ואמינות, הוא לא שונה משום דגם של יונדאי מאותם שנים.

ולגבי יופי: על טעם וריח אין להתווכח. נכון, שהוא לא מלך היופי, ובוודאי פחות יפה למראה מדגמי סיטרואן השונים. אבל, יופי הוא לא הכל בחיים. ובמחיר שבו הוא מוצע, לדעתי יש כאן תמורה טובה לכסף.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
המטריקס מבוסס על האלנטרה, סיבה כמעט מספיק טובה לקרוא לו תחתית המוטוריקה, אם היו קוראים שברולט אוויאו אז הוא היה ראוי לתואר

הלוואי...

היא מבוססת על יונדאי אקסנט של השנים 2000-2006.

זה לא התחתית אלא המיץ של הז...,

אני לא מבין בכלל איך מC4 קפצת למטריקס,מה הקשר,

אתה משווה רכב נוח ובטיחותי עם המטריקס?!

בכלל לא אותה קטגוריה,טוב שלא הצעת לו רנו לוגאן.

אביב8)

• תוכן חדש...