Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יונדאי גטס שנת 2008 שעברה 165000.

אני רוצה לקנות רכב חדש (גם כן יונדאי, עקב שיקולים של אי החלפת מוסך).

רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני כי המצב שלי הוא קצת מסובך,

אין לי מזומן לשלם כמקדמה אלא רק לתת את הרכב שלי בטרייד אין (אין לי בעיה לשלם תשלומים כל חודש).

השאלה היא אם יש אפשרות לעשות דבר כזה דרך היבואן (כלמוביל) או שרק דרך חברות ליסינג, והאם זה בכלל אפשרי לקנות רכב חדש ללא תשלום של מקדמה (אלא במקום זה רכב בטרייד אין) כאשר עדיין אני רוצה לקבל תשלומים.

תודה מראש !

פורסם

ראשית, כנס לסוכנות ברר איתם מה התנאים למימון דרכם.

אפשרות נוספת היא לקחת הלוואה דרך הבנק שלך.

תברר גם עם הליסינג מה הם מציעים.

לגבי טרייד-אין - לא כל החברות מציעות שרות כזה. לרוב עדיף למכור את הרכב השוק הפרטי.

בד"כ בטרייד-אין העסקה לא יוצאת כל כך מוצלחת, מה עוד שבטרייד-אין לא מקבלים כל רכב.

אחרי שיש לך את הנתונים הנ"ל תבחר את המסלול המתאים לך ביותר מבחינת ההחזר ומבחינת התקציב.

בהצלחה.

פורסם

באופן כללי עיסקה כזאת אפשרית. לא ציינת איזה יונדאי אתה רוצה וגם מה הדגם המדויק של היונדאי שלך (ידני, אוטומט, GLI, GLF וכו') אז קשה לדעת בכמה כסף יזכו אותך במסגרת הטרייד אין והאם הסכום הזה יספיק כדי לשמש כמקדמה אבל באופן כללי במידה והשווי של הרכב מספיק גבוה זה אפשרי.

פורסם

מוסיפה למה שאמרו החברים,

אפשר לעשות טרייד אין, כאשר הרכב יחשב כמקדמה ושאר הסכום במימון

כל זאת בתנאי שחברת המימון תאשר שהנך יכול לעמוד בתנאי התשלום.

בברכה,

ענת

אוויס

פורסם

צריך לקחת בחשבון שכאשר אתה עושה טרייד אין אז לא רק שמורידים לך הרבה על הרכב שלך ,גם לא עושים לך שום הנחה על הרכב שלהם.

ברוב הסוכנויות ניתן לקבל הנחות בכסף ובאביזרים בסכום של עד כ10000 שקל ועל זה תוסיף את הרכב שלך שיתומחר ב10/15 Kפחות תראה שהעסקה לא משתלמת.

עדיף לך למכור את הרכב בפרטי בהנחה גדולה.

פורסם

הכל נכון, עד שמדובר בגטס בת 4 עם יותר מ 160 אלף ק"מ.

במיקרה הזה בשוק הפרטי צריך לרדת למחיר זנות כדי למכור, בדיוק כמו בטרייד אין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...