Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מקום ברכב..לגלגל קטן..אבל אין גלגל. ובחברה דורשים משהו כמו 2000 ש"ח שזה ניראה לי מוגזם!! מה עושים??

(לכל בעלי הדעה...ספריים קומפרסורים ושאר מרעין בישין לא באים בחשבון)

פורסם

פירוקיה?

למצוא גלגל מתאים בגודל,שנכנס וזהו.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
יש מקום ברכב..לגלגל קטן..אבל אין גלגל. ובחברה דורשים משהו כמו 2000 ש"ח שזה ניראה לי מוגזם!! מה עושים??

(לכל בעלי הדעה...ספריים קומפרסורים ושאר מרעין בישין לא באים בחשבון)

זו לא העבודה שלך?

זה כאילו שצביקה ישאל כאן לגבי מכון קרבורטורים או רון ישאל לגבי מקום מומלץ לטיפול בגולף 2004 :?:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
זו לא העבודה שלך?

זה כאילו שצביקה ישאל כאן לגבי מכון קרבורטורים או רון ישאל לגבי מקום מומלץ לטיפול בגולף 2004 :?:

שי

שי אל תנסה להיות חכמולוג גדול....באמת גילתה לי את אמריקה!!!

ואם זה העבודה שלי...נו ו...ונתקלתי בקושי אסור לי לבדוק פה בפורום??

ואתה יודע מה...יש כלל בחיים שאומר אם אתה לא יודע משהו אל תדבר...כי לחפש לוולבו "גלגל ספר דק" זה לא כמו לחפש גלגל ספר למאזדה 3 נניח

אז בבקשה תן למקצוענים פה לענות תודה

פורסם

השאלה שלי היתה עניינית ולגיטימית.

יכולת להגיב באותו סגנון ענייני.

המתקפה האישית עלי רק מעידה עליך, בעצם הבחירה ובעיקר באיכותה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
השאלה שלי היתה עניינית ולגיטימית.

יכולת להגיב באותו סגנון ענייני.

המתקפה האישית עלי רק מעידה עליך, בעצם הבחירה ובעיקר באיכותה.

שי

זה לא שאלה סליחה..זה ניראה יותר התנשאות עצמית..אני מנסה לשאול את עצמי איזה ״עינין״באמת היה לך בשאלה.משום מה אני לא מוצה כלום חוץ מהתנשאות...יש מושג שאומר ״שב ואל תעשה עדיף״

פורסם
אתה צודק ואני טועה.

שי

אם לקחתה את העינין בקיצוניות אז אני גם מיתנצל על אופן התגובה..זה לגיטימי להבהיר דברים..תודה וערב מצויין

פורסם

א. לא התנצלתי, זו היתה ציניות, נעים להכיר.

ב. אם כבר פתחנו דף חדש, בכיף גם מבחינתי.

ג. קבל עצה ידידותית, הסגנון שלך לא קביל, בטח ובטח למי שבונה על הפורום כאמצעי חשיפה בפני לקוחות פוטנציאליים. לא יודע כמה אתה משקיע כספונסר פורום, הודעה אחת כזו מבחינתי פוסלת אותך מלהיות רלוונטי כאיש מקצוע. חבל על הכסף.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תן קפיצה לכפר קאסם, טירה וסע בעבקות הפירוקיות יש שם לפחות 3 בכול צד פעם אחרונה שההיתי צריך משהו, יש שם הכול אני דיי בטוח שתמצא מה שאתה צריך.

פורסם
א. לא התנצלתי, זו היתה ציניות, נעים להכיר.

ב. אם כבר פתחנו דף חדש, בכיף גם מבחינתי.

ג. קבל עצה ידידותית, הסגנון שלך לא קביל, בטח ובטח למי שבונה על הפורום כאמצעי חשיפה בפני לקוחות פוטנציאליים. לא יודע כמה אתה משקיע כספונסר פורום, הודעה אחת כזו מבחינתי פוסלת אותך מלהיות רלוונטי כאיש מקצוע. חבל על הכסף.

שי

אתה מדגיש זאת שאתה..מגיב בציניות..אז לכן אני מעמיד אותך במקום וזאת זכותי המלאה.. ב.אתה מצד אחד אומר פתחנו דף חדש וזה סבבה מבחינתך..תקשיב טוב ידידי פה זה לא זירת איגרוף..פה יש אנשים שרוצים להעזר אחד בשני..ולא לנסות ״להשוויץ בדברים שאין לך ידע בהם..ג לגבי ההיתיחסות שלי פה בפורום..יש אנשים שיעידו ויש פה שירשור תגובות על בעלי מקצוע..אז כל עוד ואני״ מספק את הסחורה״ אז מבחינתי הכל טוב..וכן היה חשוב לי להגיב לך..אתה פתחתה זירה פה לא אני..

פורסם
תן קפיצה לכפר קאסם, טירה וסע בעבקות הפירוקיות יש שם לפחות 3 בכול צד פעם אחרונה שההיתי צריך משהו, יש שם הכול אני דיי בטוח שתמצא מה שאתה צריך.

תודה איש..יש לך טלפונים שלהם??

פורסם

052-9125344 03-9322933 תריץ גוגל תמצא עוד מספרים, סה''כ חבר'ה סבבה לגמרי לא זוכר איפה קניתי אבל זה אמור להיות אותו הדבר.

• תוכן חדש...