Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחרונה שמתי לב שהפלסטיק של הווינקרים במראות שלי שבורים.

האם ניתן להחליף רק את הפלסטיק ללא כל המראה?

אני מצרף תמונה כדי שיהיה ברור יותר!

תודה,

פבל.

20120224_123122.jpg

פורסם

ניתן להחליף רק את החלק השבור.

שים לב ! החלק השבור כולל את מעגל הבקרה+הלדים+קונקטור חשמלי לכן המחיר עשוי להיות 'קצת' גבוה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה היא לא ברכישה של החלק אלא פירוק/הרכבה שדורשים קצת סבלנות ועדינות אחרת אתה עלול לפוצץ את המראה או את הפלסטיקים של מכלול המראה.

האם יש לך ניסיון בעבודות מסוג זה ?

שים לב שצד ימין לא דומה לצד שמאל.

פורסם

היכן אתה גר ?

בכול מקרה ניתן לרכוש חלק תחליפי באיביי בקישור המצורף. אני מציע לך להתקשר למוסך רון ולברר עלויות לפני שאתה מזמין חלק כזה באיביי.

תבדוק שאכן החלק מתאים בול לרכב שלך.

http://www.ebay.co.uk/itm/INDICATOR-MIRROR-MOUNTED-RIGHT-NEW-GOLF-MK5-EOS-PLUS-JETTA-3-PASSAT-SHARAN-/220968648628?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3372c1ffb4

פורסם

המסגר 31 ת"א - מוסך רון.

לא נותר לי אלא לחזק את תגובתו של מרק - וכמי ש"הצליח" לשבור פנס איתות דומה, הרכבתו היא קצת מסובכת ו"עדינה" (לצערי - איני זוכר את העלות, אנסה לבדוק עבורך). כאמור - הפנס מוחלף ללא מכלול המראה ו/או המעטפת שלה.

רצוי להסתייע בבעל מקצוע.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני גר בת"א.

איפה זה מוסך רון?

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

• ספונסר פורום
פורסם

פנס איתות מקורי כזה עולה כ 150 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

ההתקנה זה 100 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מרק בוקר טוב,

בזמנו בגולף הקודמת שלי היתה לי בעייה כזו ונתת לי לינק איך להחליף את המכלול כולו.

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3819890-DIY-Replacing-mirror-indicator

אני זוכר את המורכבות של פירוק המראה והחוטים של מפשיר האדים חח היה מעניין לעשות את זה בזמנו :) אבל היה קל כי ההסבר היה מפורט.

את המכלול שלי קניתי דרך המוכר הזה

http://www.ebay.com/itm/Indicator-in-Mirror-Right-VW-Golf-MK5-Plus-EOS-Sharan-Passat-3B-Driver-Side-/170711330144?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27bf302d60

אם אתה צריך את המכלול אחפש אם נשאר לי החלק שהחלפתי בזמנו.

קובי

:-)

• תוכן חדש...