Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו חסכוני עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אחרונים הלך ראש מנוע באוטו שלי , אוטו ראשון שלי :-) [RENOULT 19] שנת 94

אני חושב לקנות רכב חסכוני , לא ממש אכפת לי כמה גדול הוא היה . אני לא אחד שאוהב לקחת חברים ו משפחה לטיולים .

חושב להשתמש אם הרכב בעבודה כסוכן מכירות .

מעדיף רכב גיר רגיל לא אוטומת .

חושב אולי לקחת רנו CLIO B או פיאט פונטו ספייס

מה אתם חושבים ? יש הצעות אחרות ?

פורסם

אישית לא אוהב את הקליאו, מאוד מורכבת. אבל אין לי ביסוס אמיתי.

פיאט פונוטו ספייס אתה יכול למצוא בקלות השוק די מוצף בהן. אבל תצטרך להעלות קצת את התקציב לכיוון 14K בשביל למצוא רכב שמור במצב טוב.

אוטו חסכוני מאוד.

פורסם

חוץ מהספייס שדי גבולית בתקציב,יש לך מגוון של שריידים,אתה יכול לבדוק גם יונדאי אטוס אין אם צורך ברכב גדול יש מבחר לא רע ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאסטה 2000-2002 רכב חיסכוני אמין מאוד בלי יותר מדי אלקטרוניקה, הדגם בשנתונים אלה מיוצר בגרמניה.

פורסם

שראייד שמאתי שזה אותו סופר אמין , איך הוא בצריכת דלק ?

שאלתי אל הפונטו , יש אומרים שאדיף לקחת רגילה שנת 2000 ולא ספייס 2001-2003 אומרים יש איתה בעיות

איך הם מפחינת אמינות ? ו איזה עדיף אם כבר ?

פורסם

ברשותנו דייהטסו סיריון ידנית 1000 סמ"ק שנת 1999 כרכב שני במשפחה. אמין מאד (במידה ומקפידים על מים ירוקים למנוע ובכלל, שאין נזילות או התחממות), זריז יחסית, לא יקר לטיפול ומאד חסכוני! 15.5 ק"מ לליטר, אצלנו. עם רגל רגועה יותר ניתן כמובן לשפר את הצריכה. תוכל לרכוש כזה או חדש יותר, עד 10,000 שקל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סופר אמין זה יחסי,אל תשכח שעדיין מדובר פה על רכב בן 12-13 שנה שלא ידוע איך טופל במהלך השנים,לגבי צריכת דלק אתה יכול לבדוק בחיפוש,או להיסתכל באתר KML לקבלת הערכה.

אין טעם להעדיף את פונטו הישנה,החדשה יותר מודרנית,יותר בטיחותית,ולמאט ההגה החשמלי בשנים הראשונות לא ידועות מחלות,היום לפי מה שהבנתי התיקון כבר לא יקר כמו פעם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...