Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה מאוד לעצתכם,

האם כדאי לרכוש סוזוקי סוויפט 2008 יד 3 עם מעט ק"מ יחסית (55000) או בכלל שמדובר ביד 3 זה מסוכן וכדאי להתרחק מרכב כזה?

מולו יש לי אופציה לרכישת קיה ריו 2011 יד 1 מליסינג האם זה עדיף?

אשמח לחוות דעתכם לגבי סוויפט יד 3?

מאחר ואני יודע שסוזוקי סוויפט אמורים להיות רכבים מעולים, ואני מתפתה לכיוונו אך העובדה שמדובר ביד 3 קצת מבהילה אותי (שרכב יחסית חדיש 2008 החליף כל כך הרבה ידיים ב-4 שנים).

תודה רבה

פורסם

משהו מחשיד במעבר ידיים כל כך מהיר בפרק זמן כל כך קצר,

אני באופן אישי מתרחק וסולד מרכבים עם יותר מדי ידיים. מריח לי לא טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש תיעוד במוסך מורשה של הק"מ? יש היסטוריית טיפולים מפורטת?

מה התירוץ של המוכר ליד הגבוהה וכמה הוא מוכן להוריד על זה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצטרף לתגובה שמעלי.

ודבר נוסף- קח בחשבון שגם אם הרכב "פיקס" בעת שתרצה למכור אותו, הוא כבר יהיה יד 4... לא יהיה לך קל.

פורסם
מצטרף לתגובה שמעלי.

ודבר נוסף- קח בחשבון שגם אם הרכב "פיקס" בעת שתרצה למכור אותו, הוא כבר יהיה יד 4... לא יהיה לך קל.

האוטו עבר יד אחת במשפחה.

הם קנו אותו מיד ראשונה.

אז מה הייתם ממליצים ללכת עליו או על קיה ריו 2011?

פורסם

ריו 2011 היא עדיין הריו הישנה. מכונית די מיושנת ולא הכי מוצלחת. הסוויפט טובה ממנה באופן כללי, אבל זאת הספציפית אכן נשמעת מעט בעייתית. אני לא מבין למה שני אלו הרכבים היחידים שעומדים לבחירתך. מכרו את כל המשומשות בארץ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב שעומד לרשותי,

זה המכוניות שעלו על הפרק

הסיריון קטנה לי מידי,

אז חשבתי על סוויפט או על פביה אבל קשה למצוא סוויפט או פביה מתחת ל-58 אלף ש"ח ואין אותם בליסינג לרוב.

את הקיה הציעו לי דרך ליסינג במחיר משתלם.

טויוטה יאריס רק 2006 אפשרית בתקציב הנוכחי

מאזדה 2 למיטב ידיעתי הצריכת דלק שלה לא משהו (ידוע לי שגם של הקיה אבל היתרון של הריה היא שהיא שנת 2011).

הונדה ג'אז כמעט אין בשוק ואם כן אז רק אולי 2006 אפשרי בתקציב העומד לרשותי.

כך שנותרתי עם 2 אלה.

פורסם

לסיריון תא מטען קטן, אך מבפנים דיי מרווח.

אם הציעו לך מחיר אטרקטיבי על מאזדה 2, שקול זאת לחיוב. זהו רכב זריז, מהנה וצריכת הדלק שלו בסביבות 13-12 ק"מ לליטר.

בכל אופן, אם בחרת רכב מפרטי או ליסינג - עשה בדיקה עצמאית לרכב ובדוק שהכל כשורה.

ענת

אוויס

בתקציב שעומד לרשותי,

זה המכוניות שעלו על הפרק

הסיריון קטנה לי מידי,

אז חשבתי על סוויפט או על פביה אבל קשה למצוא סוויפט או פביה מתחת ל-58 אלף ש"ח ואין אותם בליסינג לרוב.

את הקיה הציעו לי דרך ליסינג במחיר משתלם.

טויוטה יאריס רק 2006 אפשרית בתקציב הנוכחי

מאזדה 2 למיטב ידיעתי הצריכת דלק שלה לא משהו (ידוע לי שגם של הקיה אבל היתרון של הריה היא שהיא שנת 2011).

הונדה ג'אז כמעט אין בשוק ואם כן אז רק אולי 2006 אפשרי בתקציב העומד לרשותי.

כך שנותרתי עם 2 אלה.

• תוכן חדש...