Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול יש ברשותי רכב מסוג קאיה פורטה

עכשיו המתאם רק בשביל לשים רדיו דיסק עולה בסביבות ה 700 אז רציתי לשאול במידה ואני יתקין את הסאונדפרוספר של jl לדוגמא שמוכרים פה בפורום האם יהיה שינוי לעומצ המנחת שיש לי כרגע של רוקפורד ?

שוווה להשקיע ולקנות אותו או שזה סתם בזבוז שלא יהיה משמעותי?

האם הוא נותן פיתרון למערכות מקוריות ומשפר אצ האיכות לעומת רדיו דיסק?

זה יתן לי פתרון טוב ?

או שלא כדאי להיכנס לזה?

תודה ושבוע טוב

פורסם

כן הוא משפר את האיכות על פני מנחת רגיל

אבל מנחת טוב ככול שיהיה הוא ברירת מחדל

אני ממליץ לך להשקיע במסגרת רדיו עם רדיודיסק בסיסי טוב.

פורסם

700 ש"ח :shock: זה גניבה !

תחפש באיביי בטוח עולה לפחות פי 2 יותר זול, דבר שני הפרוססור הזה הוא לא ממש ברמה גבוהה.

עם כבר תלך על אחד הפרוססורים של אלפין או MS 8 של JBL.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הפרוספרים היותר טובים הם יותר יקרים ממש וזה לא יודע אם שווה את ההשקעה אם כבר להשקיע כזה סכום כבר עדיף להחליף לדאבל דין.. הפרוספר של jl לא משתלם בסכום של 700 שקל ?או שהוא לא יתן לי שיפור ממשי לעומת המנחת של רוקפורד זאת השאלה

פורסם

הוא משתלם במידה ואתה מעוניין להשאר עם המערכת המקורית בלבד.

השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע ,אני מציע לך לברר מחירים של מסגרת רדיו בעוד כמה מקומות.

פורסם

בדקתי בכל.מיני אתרים וחברות מוכרות ואצל מתקינים.פה בפורום הכי זול היה 650 שזה ממש הגזמה

שבכזה מחיר אני יכול.להביא את.הסאונד פרוספר הזה ולסגור את הסיפור אני רוצה להשקיע כמה שפחות כי הרכב הזה לא ישאר להרבה זמן אצלי?

יש טעם בjl או שאני לא ממש ישים לב לשינוי?

פורסם

לדעתי אתה צריך לציין פה מה הדרישות שלך מהמערכת, איפה אתה רוצה יותר דגש?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הדרישות שלי הם כמה שיותר איכותי עכשיו ישלי סט של טמפו מקדימה מגבר של פולס אודיו וסאב של היפונקיס.

נכנס בי שד של שדרוגים ובקרוב אני מביא את ה jbl 1004 וסאב של הרץ es300 עכשיו בקרוב יהיה שדרוג של הכבלי מתח ל 4 g ואולי בעתיד להביא סט של דוטק ולהעביר את הטמפו אחורה אבל אני לא יודע אם זה פרקטי?

אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אני רוצה להשקיע כמה שפחות ואם תגידו לי להישאר עם המנחת כי הפרוספר הזה לא יתן לי שינוי ממשי אני ישאר איתו .

תודה רבה על העזרה

פורסם

שיהיה הכי איכותי אבל להשקיע כמה שפחות זה סוג של מצב שלא הולך ביחד.

בגלל זה שאלתי כמה אתה מוכן להשקיע,אם יש לך תקציב מוגבל אולי כדאי שתשקיע בציוד יד

שניה יש מציאות בפורום מכירה אני מציע לך לבדוק.

פורסם

את המגבר והסאב אני קונה יד שנייה עכשיו נשאר לי בעיקרון עוד 1000 גג 1500 חשבתי לקנות את הסאונד פרוספר ולהשקיע את השאר באיטום והחלפת החיווט עכשיו אני קצת בספק אם לקנות אותו ? או שהוא לא יתן לי שיפור ממשי

פורסם

עם ציוד כזה איכותי שום HU מקורי ו"פרוססור" של JL (הקלין סוויפ) לא יוכל לנצל בצורה איכותית.

אני ממליץ לך בחום להחליף את הHU בשביל להינות מאיכות מרבית. יש גם אחלה מכשירים ביד 2.

איזה שנה הקיאה שלך?

פורסם

2011 אבל החלפת הפנל כרגע לא בא בחשבון דורש הוצאה גדולה ואחר כך במילא זה ישאר ברכב בגלל זה מעדיף לא להיכנס לזה הפרוספר של jl נכנס בתקציב שווה לקנות אותו או שלא? או שלבנתיים להישאר עם המנחת

פורסם

תראה מה מצאתי באיביי:

ערכה מושלמת של פנל כולל מתאמים

http://www.ebay.com/itm/METRA-99-7338HG-2010-2011-KIA-FORTE-STEREO-DASH-KIT-/110705419635?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c68ea573#ht_2218wt_973

הכול עולה לך כולל משלוח 57 דולר :shock: זה כלום.

הלוואי הייתי משיג ערכה כזאת טובה לספארק שלי במחיר כזה.

פורסם

תצלם את הפאנל אצלך ותעלה תמונה, חייב להיות משהו מתאים.

• תוכן חדש...