Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
700 ש"ח :shock: זה גניבה !

תחפש באיביי בטוח עולה לפחות פי 2 יותר זול, דבר שני הפרוססור הזה הוא לא ממש ברמה גבוהה.

עם כבר תלך על אחד הפרוססורים של אלפין או MS 8 של JBL.

אתה לא מכיר את הפלסטיקה שצריך וכותב שזאת גניבה? האם אתה מכיר או התקנת או שמעת את הקלין סוויפ?

לרמת הרכיבים שהוא קונה זה דיי והותר. מדובר ברכיבים ברמה הבסיסית. אין כאן שום צורך בפרוססור. מנחת טוב או לחילופין הקלין סוויפ יתנו לו את התוצאה הרצויה. לא כולם כאן אודיופילים.

פורסם

הבעיה שאני בבסיס עכשיו הפנאל זהה פרט ל 3 חורים יש רק חור אחד גדול ובצדדים יש כפתורים ובאמצע מסך קטן

פורסם

JL AUDIO בלי היסוס אין בכלל מה להשוות אותו לשני המנחתים הללו (שאגב הם טובים). גם מחירו הרבה יותר גבוה אבל זה כבר סיפור אחר כי אתה קונה אותו יד שניה.

פורסם
אתה לא מכיר את הפלסטיקה שצריך וכותב שזאת גניבה?

זה גניבה בכול מקרה כי עובדה שבחו"ל הכול יותר זול.

וכשאני אומר גניבה אני לא מתכוון לזה שבעל העסק גונב אלא זה הרווח שלו,מיסים,רווח של המדינה וכו'.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תפנים אתה גר בישראל. שנית אם זה היה מיוצר בארץ זה היה יותר זול. כמו שמורל עולה בחו״ל יותר יקר מאשר בארץ.

כשהלכת לקנות את הרכב שלך בסוכנות גם אמרת להם שזאת גניבה ובחו״ל יותר זול? בחייאת תתחילו להתנסח בצורה מעודנת יותר.

פורסם

לא יכול להיות שלבן אדם שהציע לך את זה ב 700 יש את החלק ולאחרים אין ובמיוחד אין באיביי ,מוזר מאוד .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

לא הכל יש באיביי. לפעמים יש שוני בין הדגמים שמיובאים לארץ לעומת השוק האמריקאי או האירופאי. לא בדקתי לגבי הרכב הנ״ל אבל יש הבדל בלא מעט רכבים.

• תוכן חדש...