Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר גנבת המגבר החדש עלו בי עצבים והשקעתי ביטוח למערכת לא סיפור זול אבל מקווה שיהיה טוב לפעמים הבאות

חיברתי את הRCA של המונו הפוך אדום ללבן ולבן לאדום הבאס נישמע יותר חיי בועט יותר זה יכול להזיק ? או שזה בסדר?

בשיפוצים..

פורסם

אתה יכול או להפוך פאזה בחוט של אחד הרמקולים ולחבר רגיל או להשאיר ככה. לא צריכה להיות בעיה מבחינת עבודה.

מבחינת כיוונים כן.. זאת קצת בעיה אלא אם כן אתה לא מתעסק עם זה ואתה לא מבדיל בין הצדדים אז הכל טוב.

פורסם

במונו אין משמעות בחיבורי הRCA מכיוון שזה ערוץ אחד ואין הבדל בין ימין לשמאל.

לעומת זאת במגבר מרוצה ערוצים חיבור הפוך בין ימין לשמאל יהפוך את הבמה לסלט כי מה שהוקלט במקור בעצם יתנגן הפוך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אוקי תודה על העזרה ועוד שאלה ישלי חבר שמוכר מצבר ג'אל למערכת רצינית אבל הוא 15 או 16 וולט

זה לא יזיק למונו ZX750 ? זה יגרום לעבוד יותר טוב כי שאני מגביר ממש הרבה והאטו לא מונע המגבר נינכנס לקליפניג ומעוות את הסאונד

ושאני מניע הכל טוב אבל עדין אני מרגיש אני לא ממצא את המונו

בשיפוצים..

פורסם

פיאט פונטו 97 מגבר 4 ערוצים גנבו לי ליפני כמה ימים בקרוב אני יקנה חדש צריך לקחת בחשבון שלושת הגדולים נעשה כבר

מה שאני לא מבין זה איך מונו של רוקפורד שמוציא 500 RMS עם סאב P3 שודרש את מלא הכוח לא היה בעיות,

ומונו שמוציא 928 RMS שמחובר לסאב 200RMS ניכנס לקליפינג שהמנוע לא מונע אשמח להסבר

בשיפוצים..

פורסם

הוא CLAS D אז איך עם אני יוסיף את המצבר זה יפטור את הבעיה ? הוא 15 או 16 וולט לא זוכר בידיוק זה לא יזיק למגבר

הרגע פתחתי את החוברת הכיבולת שלו בוולטים מ 9 וולט עד 16 עם הבנתי נכון תקנו אותי? דחוף.

בשיפוצים..

פורסם

לפי מה שאני מצאתי בגוגל (לא באתר רישמי) המגבר הזה אמור לקבל 14.4V כמו כל מגבר סטנדרטי.

אם החוברת אומרת שעד 16V אין בעיה אז מצויין. :)

פורסם

התמונות שהבאת זה של הtroubleshoot, יענו אם משהו לא בסדר אז מה זה יכול להיות.

תרגום בחפיף:

2) מגבר נכבה כשהרכב מונע -> הגנה של רמת מתח פועלת. המתח למגבר לא בתחום הפעולה של 9-16 וולט. בדוק ת'מערכת החשמלית של האוטו.

יענו לא מי יודע מה רלוונטי

ב14.4 וולט זה הנתונים של ההספק המוצהר שלו, 9-16 וולט זה המתח שבו המגבר יעבוד בלי שיכנס לפרוטקשן למיניהם. (לפי מה שרשום למעלה)

הקליפינג זה בדוק קליפינג מהמגבר ולא מהסאב? הממברנה מגיעה לגבול שלה או שהוא עובד רגיל ואז מתחיל לעשות רעשים\נתקע באמצע?

כל מקרה זכור שלדחוף מערכת בפול ווליום על נטו מצבר לא יעשה לו טוב.

סתם שאלה, מאיפה גנבו לך את המגבר? מהרכב?

פורסם

כן מרכב של אבא שלי המגבר עושה רעש תק והאור הירוק בצד מהבהב וכל פעם שיורד הבאס הוא נידלק יש קטע חזק עוד פעם רעש תק הסאב מפסיק וכן הלאה ושאני מוריד וליום זה מיסדתר

בשיפוצים..

פורסם

רשמת שהבעיה מגיעה מכך שאתה עובד עם המערכת בזמן שהמנוע דומם וכשאתה מניע הכל בסדר.

כניראה באמת בעיה ביכולת המצבר או שפשוט המגבר מבקש הרבה כוח למרות שאין לו מה לעשות איתו כל כך.

אפשרות מאוד טובה היא שהמצבר שלך עשה את שלו והגיע הזמן להחליף אותו, אבל מצד שני אם הוא מניע לך את הרכב אז תמשוך אותו עד שימות ותן ווליום רק שהרכב מונע.

• תוכן חדש...