Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבקש מעט ייעוץ לגבי צמיגים ומחיריהם לפורד פוקוס 2007, מידה 195-65R15.

ביקרתי היום בפנצ'ריה בתחנת פז רוממה בחיפה וקיבלתי שם הצעת מחיר ל-4 קלבר במחיר 1850. הם טוענים שזה מבצע חסר תקדים של 2 ועוד 2 (המחיר ליחיד כפי שמופיע במחירון שם הוא 825). יש להם גם מישלין ודאנלופ בטווח מחירים דומה.

שאלתי היא: האם אלו המחירים הריאליים היום? נראה לי יקר מאוד... לא בררתי לגבי צמיגים סיניים. האם כדאי?

כל ייעוץ יתקבל בברכה!

פורסם

יקר.

זה המחיר של הקלבר:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=322587&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F6%F8%F4%FA

אני אגב, קניתי רביעיית גודייר אקסלנס (תוצרת גרמניה) ב1680ש''ח במידה הזו, צמיגים מצויינים. ממליץ לך עליהם יותר.

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=319209&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F8%E4%22%E1

ואל תקנה צמיגים סיניים, מסוכן ולא משתלם בסופו של דבר.

פורסם

לא מבצע ואפילו נראה יקר מהמקובל.

אצל צמיג ישיר בפ"ת שלמתי לפני כמה חודשים פחות מזה לצמיגי מישלין באותו גודל.

נסה לחפש בפורום או בשרשור בעלי מקתוע באופ טופיק על צמיגיות מומלצות באיזור שלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יקר מאד וקלבר זה לא משהו בכל מקרה.

אתה יכול לקנות רביעיית קונטיננטל פרימיום קונטקט 2 ב-1600 בערך, תבדוק בצמיגי חנא בצומת אעבלין,בתחנת דלק.

אני קונה שם קבוע. צמיג מעולה במחיר מעולה.

המחירים באתר tires4u גבוהים מאד ביחס למחירים בשטח, אפשר להסתכל עליהם רק באופן יחסי (בכמה צמיג X יקר מצמיג Y, אבל המחיר האבסולוטי יכול להיות גבוה ב-30% גם מהמחיר האמיתי).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...