Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שבקרוב אני ייסע לשם לראות רכב שאני מעוניין בו,

המגרש נקרא בעברית סימוביל, באנגלית Cmobile והוא נמצא במגרש חיפה

חשוב לי לדעת קצת פרטים על המגרש, איזה אמינות יש למקום, איך השירות שלהם, אם מה שהם אומרים בטלפון באמת מה שבפועל?

הם נותנים שנה אחריות על הרכב עבור מנוע \ גיר.

האם יצא למישהו לממש את האחריות הזאת?

אשמח לעזרה, תודה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

פעם זה היה 4 חבר'ה בתוך קונטיינר עם כמה רכבים על חול, היום זה "טרייד אין סימוביל". (אפשר להחליף את השם למה שרוצים)

עונה לך על השאלה?

פורסם

אתה סתם מכליל, יש מגרשים שעושים הכל בשביל רווח וזה אומר למכור רכב אחרי תאונה, לשחד את המכון בדיקה, משקרים לגבי המצב של הרכב ולא חסרות דוגמאות מהפורום.

להבדיל יש מגרשים עם יושר ומעדיפים להרוויח פחות ולהיות הוגנים.

בסה"כ זאתי השאלה העיקרית אם מישהו התנסה איתם \ שמע על מכרים שקנו דרכם ויש לו דעה חיובית \ שלילית להגיד

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שמע, חבר קנה לא מזמן רכב ממגרש.

לא היה איכפת לי בכלל מי האנשים שמוכרים, אם הם אמינים או לא - עשיתי עבור החבר את כל הבדיקות הנחוצות, מול מוסך מורשה של פיאט בדקנו את היסטוריית הטיפולים, האם היו תאונות וכו'. אח"כ נלקח לבדיקה באחד המכונים היותר מחמירים בחיפה.

בסוף, כשיצא שהרכב תקין, הועבר תשלום.

מעבר לזה לא ייחסתי שום חשיבות למי מוכר את הרכב, האם הוא אמין או לא או אם המגרש מצוחצח ומבריק. היו בתוך אולם התצוגה גם וגם מחוצה לו רכבים שחוקים מאוד שאני מניח שגם הם יימכרו בסוף. אפשר לצאת מנקודת הנחה שהאחריות שווה כקליפת השום ולא תוכל לממש אותה.

סתם לצורך ידיעה: חברות ליסינג לא מבטחות בד"כ את הרכבים שלהן בביטוח מקיף. יש המון גרוטאות שהן מוכרות אח"כ לשיקום, ויש גם כאלה שנשארות בתוך רשת המוסכים.

חברה גדולה כזו יכולה לתת לך אחריות - כי אם הלך לך הגיר ביונדאי אקסנט שלך, הם יכולים להחליף אותו די בקלות באחד משומש מרכב שעבר תאונה.

המגרש הקטן, לא ישלם 3-4K על החלפה כזו, כי זה יפגום לו משמעותית ברווח. הוא ינסה לשחוק אותך משפטית עד אין קץ, או עד שתוותר.

פורסם

אשמח לקבל את ההמלצה למכון שביצעת בו, ברור שאני יעשה את כל הנ"ל.

אך אני מגיע מראשון, לכן אם מראש הביקורת על המגרש לא תהיה טובה, אז יש מצב לדלג על הרכב הזה.

למרות שאי אפשר להכליל ספיציפית לגבי הרכב אבל עדיין, להגיע מראשון זה שעתיים נסיעה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש שלושה מכוני בדיקה מחמירים במיוחד, שלושתם מול משרד הרישוי.

אני מעדיף את מ.מ.מ, אבל יש גם בחן ועוד אחד. הם הנאצים מבחינת מגרשי הרכב.

אם הוא פוסל מראש את שלושתם (דבר שיכול בהחלט לקרות) יש לך סיבה לוותר על הרכב.

בלי קשר - ממליץ לך לבצע בדיקת רקע על הרכב הספציפי הזה לפני שאתה מבזבז שעתיים.

פורסם

איזה רכב אתה מחפש ששווה בשבילו גם להתפשר על קניה ממגרש, וגם נמצא רק באזור חיפה?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

את האמת אני מזגזג בין 2 רכבים, או סובארו B4 ידנית 2 ליטר מ 2005 עד 2009

או מאזדה מיאטה NC, הבחירה בסוף תהיה במחיר ובמצב הרכב שאני יימצא.

כן אני יודע שהם לא באותה קטגוריה בכלל, אבל מבחינתי אני יהיה מבסוט עם שנייהם

נכון לעכשיו אני נוסע לחיפה לגבי הסבוארו.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אז לאחר בדיקה ועזרה של כמה מהאנשים הטובים שיש כאן, החלטתי לרדת מהמגרש הזה,

אם בעתיד מישהו יצטרך חוות דעת אז שם המקום נקרא Cmobile, לפני תקופה קראו לו AIC Tradein ולפני קראו לו רכב יפו.

לאחר חיפוש באינטרנט על השמות האלו, מצאתי 2 אתרים

http://forums.mypi.co.il/forum_posts.asp?TID=3377

http://www.naymz.com/aictradein2638883

יכול להיות שאותה הבחורה משמיצה אותם ללא צדק, אם כן הם כבר צריכים להתנהל מולה בדרכים החוקיות, במידה והיא דוברת אמת אז מספיקה לי רמאות אחת בשביל לשלול אותם.

בכל מקרה אם יש ספק אין ספק.

שבוע טוב.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שמח בשבילך שקיבלת את ההחלטה הנכונה והטובה.לא שמים כסף על קרן הצבי ובטח שלא בסוג כזה של מגרש.

נכון שמיאטה היא יחסית לא רכב שקל למצוא אבל תתאזר בסבלנות כי הנזול עולה ביוקר בסופו של יום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסוף התפנה לי קצת זמן אז החלטתי לקפוץ לשם היום, הגעתי לשם בספקות רבות וכפי שחשבתי, רק מבדיקה לא מקצועית שלי אפשר לראות שהוחלפו לפחות 3 דלתות, הרכב יד 2 ולא כמו שנאמר בטלפון יד ראשונה, כמעט רוב הרכב עבר צביעה לא איכותית, הקודנית נותקה, חיישני רברס זולים ולא מקוריים שהגיעו עם הרכב ועוד דברים שפסלו אותן מללכת לבדיקה,

מה שכן אפשר להגיד זה שהמנוע נשמע תקין והמוכר התעקש על גיר מנוע ושאסי נקי, היו גם אי תאימויות בין 2 מוכרים לגבי הזמן שהרכב עמד שם.

אם עוד מישהו מחפש בי4 ידנית, שיהנה מהזמן ששרפתי,

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ד"ר סובארו כבר אמר לך אתמול - לא קונים ממגרשים כאלו! די מובייל, גימל מוטורס וכל מיני המצאות לוגו של מגרשים קטנים! אם כבר ממגרשים אז כאלו מוסדרים וגדולים שעובדים עם יבואניים.

נכון - גם אותם צריך לבדוק אבל הסיכון שם נמוך יותר יחסית מכל הקטנים האלו...

נו באמת?? מגרש ש"התבלבל" בידיים...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...