Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מוסך טוב לאודי בראשון+צבעי טוב

orel86
שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי כולם

קניתי ביום שישי אודי A3 2004 מנוע 2000 הרכב עם 126000 ק"מ,

יש לי כמה דברים לסדר ואשמח שתפנו אותי למוסך טוב בראשון מעדיף לא מורשה אני צריך לסדר נזילת מים, נזילת שמן וחגורת טיימינג שצריך לעשות ואני אשמח לקבל גם הפניה לצבעי טוב ומקצועי כי עשו תיקון לטמבונים אצלי ברכב וכנראה שלא עשו טוב את הלקה או לא שמו מספיק שכבות והצבע דהה

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בטח שיש מוסכים טובים באזור הזה :-)

פנה אל שי ממוסך שי שירותי רכב, מוסך קטן ואמין מאוד (יצא צדיק אצל חיים הכט) שיוכל לעזור לך עם רוב הבעיות שיש לך ברכב. בנוגע לפגושים הוא לא יוכל לעזור לך כי אין לו מחלקת פחחות במוסך אבל בכל הנוגע להחלפת הטיימינג והנזילת שמן לא תהיה לו שום בעיה.

אגב, חשוב מאוד לפתור בדחיפות את נזילת המים כי איבוד של נוזל קירור עלול לגרום לנזק רציני למנוע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הוא מכיר מכוניות וואג? כי לא בא לי להתחיל להתעסק בא לי מישהו מקצועי שמכיר את הרכב ויודע מה הוא עושה כי אחרי הכל אנחנו יודעים שלטפל באודי זה לא כמו לטפל במאזדה\סובארו.

בטח שיש מוסכים טובים באזור הזה :-)

פנה אל שי ממוסך שי שירותי רכב, מוסך קטן ואמין מאוד (יצא צדיק אצל חיים הכט) שיוכל לעזור לך עם רוב הבעיות שיש לך ברכב. בנוגע לפגושים הוא לא יוכל לעזור לך כי אין לו מחלקת פחחות במוסך אבל בכל הנוגע להחלפת הטיימינג והנזילת שמן לא תהיה לו שום בעיה.

אגב, חשוב מאוד לפתור בדחיפות את נזילת המים כי איבוד של נוזל קירור עלול לגרום לנזק רציני למנוע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הוא מכיר מכוניות וואג? כי לא בא לי להתחיל להתעסק בא לי מישהו מקצועי שמכיר את הרכב ויודע מה הוא עושה כי אחרי הכל אנחנו יודעים שלטפל באודי זה לא כמו לטפל במאזדה\סובארו.

תיגש לרון כמו שהמליצו לך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, אתה לא רציני. באמת.

מוסך רון זה בדיוק 15 דקות מראשון. מי יישמע לאן אמרו לך לנסוע.

בתור מי שהייתה לו אודי כזאתי, תשמע לעצה מבעל ניסיון - סע למוסך רון.

הרכב הזה שמגיע לידיים הלא נכונות יכול לעלות לך המון כסף.

והבונוס הוא שמאחורי מוסך רון יש פחח נהדר שהוא גם חבר בפורום ועזר לי עם הפגושים של האודי שלי - מוסך חזי, בהנהלת אריק שהכינוי שלו הוא C_U. הפחחיה לא נראית מרשימה - אבל העבודה שהוא עושה מצויינת (ותאמין לי שראיתי הרבה עבודות גם של פחחים מאוד מומלצים כאן שעלו לא מעט כסף) וגם המחירים טובים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כן, הוא מכיר את הרכבים הללו ויודע מה הוא עושה.

כמובן שמוסך רון כבודו במקומו מונח, מדובר באחד המוסכים המקצועיים ביותר של אאודי שאני מכיר בארץ. אבל אם אין לך חשק לנסוע לתל-אביב ולחזור הביתה באוטובוס, יש פתרונות אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעדיף שלא אני מעדיף מוסך קצת יותר זול בוא נגיד שהוא לא זול הרבה יותר מהמרכזי,

ומעדיף בראשון כי לא מזדמן לי להגיע לתל אביב.

מה שזול עולה בסוף ביוקר, במיוחד ברכבים גרמנים קשישים כמו אודי.

רכבים גרמנים משנתונים יחסית ישנים מאוד רגישים לתחזוקה לקויה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...