Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

שלום אני יבגני, בעל עסק קטן כיום אני נוהג על פג'ו 206 2003 שעברה את ה 310K ומראה סימנים של גסיסה.. ולא בא לי להשקיע כסף יותר בתיקון שלה.. שרק לפני שנה החלפתי מנוע...

אני מעוניין לרכוש רכב חדש קצת יותר גדול בסגנון המשפחתיות הקומפקטיות, אני בשנה נוסע בסביבות 25K קילומטר על הרכב,

כרגע התקציב שלי מוגבל ועומד על 35K ותקציב חודשי כ 1300 שח בחודש.

כיום עם כל הפרסומות שיש די קורצות לי האופציות של לרכוש את אופל אסטרה החדשה, פורד פוקוס האצ'בק או קיה ריו?

רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי הרכבים האלו מי מהם חסכוני יותר ולמי לא תהייה ירידת ערך גדולה עקב הקילומטרז? והכי חשוב אמינות ונוחות כי אני מבלה די הרבה על הכביש.

בנוסף האם בכלל כדאי לי לרכוש רכב בליסינג מימוני או ישירות מהיבואן בתנאי פריסה נוחים? האם יש לכם המלצות לחברות עם אמינות שרות טובה ואם מי באמת כדאי להתחתן? כי הבנתי לפי הלך הרוח עדיף לא להסתבך עם שלמה..

אשמח לתגובות ואפילו המלצות למה אתם הייתם עושים במקומי?

תודה רבה,

יבגני צ'רנישב

פורסם

קשה מאוד לקבוע היום למי תהיה ירידת הערך הנמוכה ביותר בעתיד. בכל מקרה, לדעתי האישית, ההבדלים במחיר המחירון של שלושת הדגמים לא יהיו גדולים במיוחד לאחר שלוש שנים. כמובן שמחיר השוק יכול להיות שונה, אבל זה כבר סיפור אחר במיוחד אם אתה נכנס לעסקת ליסינג פרטי.

לגבי רכישה מהיבואן או מחברת הליסינג - יש יתרונות לכאן ולכאן. ברכישה דרך היבואן אתה "קשור" למותג אחד או שניים (במקרה הטוב), ברכישה דרך חברת ליסינג אתה תמיד יכול לשדרג לכל רכב אחר שיש בשוק. ברכישה דרך היבואן אחרי שלוש שנים אתה "יד ראשונה פרטית" בעוד ברכישה דרך חברת הליסינג אם אתה רוכש את הרכב בסיום העסקה אתה "יד שנייה מליסינג".

לך, כבעל עסק, ייתכן שעלול להיות משתלם מסלול אחר של ליסינג תפעולי או ליסינג מימוני שכולל חבילת שירות אחזקה, צריך ומומלץ לבדוק את העניין מול רואה החשבון שלך.

ובכל מקרה, אתה מוזמן לפנות אלינו בכל שאלה נוספת בנושא :-)

פורסם

היי,

הריו מבית יונדאי, היא העתק של i25, אך מרשימה ממנה וזולה ב7000 ש"ח.

אם אתה חובב גיר ידני - קיה ריו (5 דלתות), עם גיר ידני, ונפח מנוע 1.2 בלבד - חסכונית מאד, לא הכי חזקה..

או הריו האוטומטית, מנוע 1.4 פלוס 30 כ"ס - וכמעט עשרים אלף ש"ח יותר (99Kׂ ).

ענת

אוויס

פורסם

אופיר תודה על התגובה, וד"א עשיתי לפני 6 שנים עסקה באוטו סנטר רכשתי רכב 2003 שכבר היום אפשר למכור אותו לחלקי חילוף.

כבר הגעתי למצב שנמאס לי לתקן ולזרוק כסף באוויר, בסופו של דבר מסתכמות לי כל האופציות רכישה לכמה מסקנות שמחיר הרכב נשחק, אתה שם 130K לחדש ואחרי זה מאבד 60K כשאתה מכר אותו אחרי 5 שנים ובנוסף משלם ריבית לבנק. או שאתה קונה רכב ב 70K וקובר אותו ובדרך עוד כסף על תיקונים.... או שאתה משלם לחברת ליסינג והיא שוחקת לך את הכסף על כל עסקה ועדין משלם כל חודש ואחרי זה אתה עוד סוגר פערים..וברגע שאתה מחליט לעזוב אתה נשאר חייב וללא רכב.

כולכך הרבה כאב ראש שפשוט אתה לא יודע מה כדאי..

אם למישהוא יש עצות אשמח לשמוע מה אתה הייתם עושים במקומי?..

תקציב עד 130K נוסע בין 30-40K בשנה, ולא לשלם מעל 1500 שח בחודש, הדגמים הם אסטרה פוקוס וריאו..

תודה רבה,

פורסם

לדעתי קיה ריו,אם הוא מהשנים האחרונות אוטו מעולה.

קיה ריו טורבו דיזל 1.6 גם משפחתי גם קומפקטי וגם אוטו אמין.

בהצלחה שיהיה

פורסם

אני חושב שכדאי לך ללכת לכיוון הדיזל ולאמץ לעצמך תחנת דלק שמעניקה הנחות גדולות על הסולר.

האפשרויות הן דיזל משומש או חדש.

אם אתה פתוח לגיר ידני אז מספר האלטרנטיבות גדל בצורה משמעותית.

בגיר אוטומטי בסכומים האלה לרכב חדש מדובר בעיקר ברנו פלואנס דיזל שהיא מרווחת ונוחה או סיטרואן C3 פיקאסו שמגיעה עם גיר רובוטי.

בגיר ידני נמצאת עדיין הסיטרואן רק שעם גיר ידני היא עדיפה בהרבה לטעמי, סקודה פביה ספייס, קיה ריו דיזל, גם הפלואנס מוצעת בגיר ידני.

אפשרות נוספות היא הונדה ג'אז היברידית.

במשומשות יש את המגאן דיזל, סקודה אוקטביה ופולקסוואגן ג'טה.

אתה צריך לבחור את הכיוון אליו אתה הולך ולהתמקד בדגמים ספיציפיים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...