Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות יונדאי גטס שנת 2006 או 2007

ה 2006 אוטומטית , מנוע 1400, האם יש את הבעיה של צריכת הדלק בדגם הזה?

ה 2007 היא ידנית , מנוע 1400, אותה שאלה...

תודה :)

פורסם

כדי לדעת איזה מנוע יש, פתח את מכסה המנוע ותראה מה רשום עליו, 12V או 12V. 16V זה המנוע הישן והידוע לשמצה, 16V זה המנוע החדש וה"חסכוני" so called.

אם חסכון בדלק בראש מעיינך אז בהחלט עדיף לקחת את ה 2007 עם הגיר הידני. גיר ידני יהיה תמיד חסכוני יותר בהשוואה לגיר אוטומטי פלנטרי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי,

אני בהחלט מעוניין בגיר ידני. האם בגיר ידני פחות חשוב האם המנוע 1350 או 1400?

האם גטס שנת 2005 גיר ידני מנוע 1350 הוא רכב מומלץ או שקיימת הבעיה של הדלק?

באופן כללי מה לדעתם ממומלץ בתקציב של סביבות ה 20 אלף? ( עדיף פחות )

ידני, חסכוני, אמין, בטיחותי. האם פיאסטה 2002 יכולה להתאים או שגטס 2005-2006 עדיפה?

סליחה על השאלה המפוזרת אבל אשמח לתגובות...

פורסם

יונדאי גטס שנת 2004 מנוע 13500 120,000 קמ

יד 3 , יד ראשונה השכרה. מחיר 17000 שח

או

פיאסטה שנת 2002 178,000 קמ

יד 2, יד רשונה מהשכרה. מחיר 9200 שח

מה דעתכם?

היונדאי נראית יותר טוב ויותר חדישה בגלל זה מפתה יותר, השאלה היא האם מבחינת אכות של רכב שווה לי להשקיע את הסכומים או שאפשר ללכת על הפיאסטה.

תודה :)

פורסם

קח בחשבון שמעבר לזה שה1400 יותר חסכוני מ1350 היא גם חזקה יותר,אם אתה את גטס תבדוק שזה לא גירסת GLF שהיא ללא ABS וכרית אוויר אחת.,בשאר הגירסאות הגטס תהיה זריזה יותר ובטוחה יותר מהפיאסטה ומרווחת יותר.

אם שווה לשהשקיע זה כבר ביכולת שלך,רכב יקר יותר יהיה רכב חדש יותר,אם בכול זאת אתה מחפש יותר לקראת מחיר הפיסטה יש לך גם את השרייד.

השאלה האם אתה באמת יכול למשוך ל20K?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גטס ידנית ומהשכרה, רוב הסיכויים שזה יהיה GLF. אני לא חושב שזה קריטי, כי האופציה השנייה שלו לא הרבה יותר בטיחותית (אם בכלל).

בכל מקרה, אני הייתי הולך על גטס במודל חדש יותר (2006 והלאה). דרך אגב, עד כמה שאני זוכר בפיאסטה חסרה ספרה בלוח השעונים אז 178 אלף קילומטרים יכולים גם להיות 278 אלף קילומטרים.

• תוכן חדש...