Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס GLS אוט' 1.35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות רכב ומצאתי את זה:

יונדאי גטס GLS

אוט' 1.35

נפח 1,400

שנת 2005

יד 3

קילומטראז': 105,000

טסט עד: 08-2012

מחיר: 22,000

איך זה נשמע לכם?

אני ממש לא מבין ברכישת מכוניות, ההצעה טובה? יש טיפים מסויימים? מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה? איך הצריכת דלק?

תודה!

פורסם

המצב של הרכב טוב,

הרמת גימור גבוהה כמו שצריך,

הדבר היחיד שיעיק עליך - צריכת הדלק הגבוהה של ה1.35.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שים לב שב2005 זה עדיין מנוע 1.35 ולא 1400 כפי שצוין במודעה,כניראה המוכר התבלבל,אם זה אוטומט עדיף לרכוש רכב 2006 שעבר מתיחת פנים,גם ההספק צמח וגם הרכב יותר חסכוני.

אם תתן תקציב אפשר יהיה להמליץ לך על עוד רכבים,אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המצב של הרכב טוב,

כן, שמעתי על הצריכת דלק הגבוהה של המכונית הזאת, היא ממש גבוהה? מה היחס של ק"מ לליטר?

שים לב שב2005 זה עדיין מנוע 1.35 ולא 1400 כפי שצוין במודעה,כניראה המוכר התבלבל,אם זה אוטומט עדיף לרכוש רכב 2006 שעבר מתיחת פנים,גם ההספק צמח וגם הרכב יותר חסכוני.

אם תתן תקציב אפשר יהיה להמליץ לך על עוד רכבים,אתה מחפש ידני או אוטומט?

כמו שאמרתי, אני לא כל כך מבין.

התקציב בעיקרון עד 25,000 אפשר לחרוג טיפה לעוד אלף, אלפיים.

אני מחפש רכב אוטומט.

פורסם

הייתי מחפש גם פונטו ספייס,אם תוכל למצוא גירסת ELX יותר טוב,גיר עדיף ויש לה 80 כ"ס,לגירסאות הפשוטות SX יש 60 וגיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מוכן לרדת כמה שנים אחורה, מאד מומלצת דייהטסו סיריון 1.3 ליטר אוטומטית (דור ראשון, בדרך כלל אחרי מתיחת פנים קלה).

היא תהייה מרווחת יותר, עמידה ומאובזרת יותר מהגטס, ובטוח שגם זריזה וחסכונית יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
המצב של הרכב טוב,

מה? איך אתה יודע שהמצב של הרכב טוב?

סיריון 2005 תעלה מעל 40 אלף.

זאת יכולה להיות אופציה טובה, אבל שאלת מה עוד נשאר לך לבדוק? הכל!

קח את הרכב למכון בדיקה ותחזור עם תוצאות ואז נדבר.

פורסם
אם אתה מוכן לרדת כמה שנים אחורה, מאד מומלצת דייהטסו סיריון 1.3 ליטר אוטומטית (דור ראשון, בדרך כלל אחרי מתיחת פנים קלה).

היא תהייה מרווחת יותר, עמידה ומאובזרת יותר מהגטס, ובטוח שגם זריזה וחסכונית יותר.

מאובזרת יותר?

אני מאוד בספק.

זה GLS ולא GLF.

מה? איך אתה יודע שהמצב של הרכב טוב?

סיריון 2005 תעלה מעל 40 אלף.

זאת יכולה להיות אופציה טובה, אבל שאלת מה עוד נשאר לך לבדוק? הכל!

קח את הרכב למכון בדיקה ותחזור עם תוצאות ואז נדבר.

אולי לא הצגתי את זה נכון,

אבל הנתוני פתיחה טובים, זו הכוונה, צודק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...