Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת יש לי בעייה של חרחורים מהוופר השמאלי, מדובר במורל דוטק אוביישן 4".

העניין הוא שאני לא יודע אם מדבור בבעיה בהתקנה או בעיה בוופר עצמו, לכן הייתי רוצה שמוע ממכם על בעיות בהתקנה שהתוצאה שלה זה חרחורים בוופר, או שיש בעיה בוופר עצמו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אנחנו לא יכולים לעשות עם זה כלום.

כמו שאמרת, יכול להיות שהוופר תקול או שמצד שני החיווט לא מחובר כמו שצריך, אבל אתה צריך לבדוק את זה.

תפתח את הדלת ותנסה לחבר את החוטים של הוופר בצורה תקינה, יכול להיות שהחוטים רופפים. אם אתה רואה שהבעיה ממשיכה אחרי זה אז יכול להיות שהוופר לא תקין.

פורסם

אני אבדוק את החיבורים, במקרה והוופר לא תקין מה ניתן לעשות עם זה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בעיה נפוצה כשמתקינים רמקול על טבעת עץ שהותקנה לא כראוי על הדלת גורם לעיוות בבאסקט, בגלל שהטבעת עצמה התעוותה בד"כ זה מאוד זניח ואין השפעה על העבודה התקינה של הרמקול, במקרים קיצוניים ההתקנה לקויה ואפשר לשמוע חרחורים כשהרמקול בועט.

אבל אז הבעיה הייתה קיימת מההתתחלה, או שהוצאת אותו והחזרת אותו לא טוב.

יכול להיות גם תקלה ברמקול אבל אני הייתי בודק את ההתקנה קודם.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הייתה היום במפגש? למה לא בקשת עזרה?

לא הייתי במפגש.

בעיה נפוצה כשמתקינים רמקול על טבעת עץ שהותקנה לא כראוי על הדלת גורם לעיוות בבאסקט,

הנה ההתקנה שעשיתי, אצלי זה לא יושב על טבעות עץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410273

פורסם

תוציא את המידבאס ל- freeair (מפורק מהדאש אבל לא מנותק) תפעיל ותיווכח.

אם הבעיה ממשיכה יש לך בעיה במידבאס אם לא אז הוא נגע/הזיז משהו שזה מאוד יכול להיות כי יש לך שם תא כפפות/לוח שעונים וכ'ו..

שבת שלום.

פורסם

אוקי עידכון,

הוצאתי את המידבאס מהמקום ונתתי לו לעבוד כשהוא לא מותקן, יש חרחור שבקושי שומעים אבל זה רק בווליום ממש גבוהה ורק בתדרים גבוהים, כלומר מוזיקת רוק למשל בווליום גבוהה שומעים ממש טיפה חרחור.

מה יכולה להיות הבעיה במידבאס?

פורסם

באיזה תדר חתוך האלמנט?

ווליום ממש גבוה- יכול להיות שאתה מכניס עיוות.

האם יש הבדל בין החרחור ב free air לבין החרחור כשהוא מותקן? אם כן- מהו ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני עובד עם קרוסים מקוריים של דוטק אוביישן, לא יודע בדיוק מה הנקודת חיתוך שלהם.

וליום גבוהה יחסי לא גבוהה עד הסוף כך שאני לא חושב שממש יש עיוות מזה.

אין הבדל בין חרחור בfree air

לבין מותקן זה נשמע אותו דבר.

פורסם

זה נמוך מדי לדוטק 4".

תעלה את החיתוך בהדרגתיות ותשמע מה ההשפעה על החירחורים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...