Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אופציה לקחת רכב מקבוצה 2, אשמח להמלצות לגבי רכבים מהקבוצה הנ"ל - ההתלבטות שלי כרגע היא בין פוקוס החדשה לקיה סיד\I30, אני לא בטוח אם יש את היונדאי וולוסטר גם בקבוצה הזו אבל אם כן, מישהו יודע איך הרכב ?

בגדול מה שחשוב לי זה שהרכב יהיה נוח לנסיעות בפקקים יומיים באיזור ת"א, מפנק מבחינת איבזור והתנהגות טובה ( לא מצפה ליותר מדי אבל בכל זאת..)

תודה

פורסם

מאוד מפורטת ההערה לגבי הולוסטר, אני אשמח לשמוע למה ״לא להתקרב״. לדעתי רכב חביב אם אתה רווק או בעל משפחה קטנה. אם דרושה משפחתית אז הפוקוס אכן תהיה מתאימה יותר.

פורסם

גם לי לא ברורה ההערה לגבי הוולוסטר, רכב מדליק מאוד עטור שבחים ומאוד פופולארי.

Ino,

לא ברור מה אתה מחפש ברכב ולכן קשה להמליץ לך, בסופו של דבר כל רכב שתבחר יהיה טוב כי כל הרכבים החדשים הם טובים, השאלה מה הצרכים? מה הדגמים המוצעים לך? אוטומטי ידני?

בכללי:

וולוסטר - אחלה אוטו עם המון פינוקים, מנוע חזק, הרגשה ספורטיבית (לא התנהגות), ישיבה קצת נמוכה לא מאוד נוח למשפחה או במקרה ונוסעים עם כמה אנשים באופן קבוע.

פורד פוקוס - יש כמה דגמים, ההאצ'בק הכי מומלץ לרווקים, המון תכונות מתקדמות כמו חיישני גשם ובלוטות' מובנה, התנהגות כביש מצויינת וחסכוני בדלק. לרעתו אפשר להגיד שיש לו גיר רובוטי ויש כאלה שאולי לא יאהבו אותו, תא המטען בהאצ'בק קצת קטן אבל יש שטח הטענה יפה אם מורידים את המושבים האחוריים, ויש כאלה שטוענים שהוא קצת צפוף להם בגלל מבנה הקונסולה הפנימי (דורש נסיעת מבחן)

קיה ריו - אני מניח שמדובר על הדגם החדש, אוטו חמוד אבל אין בו משהו מיוחד בהשוואה לשניים העליונים, שימושי, מאובזר באופן טוב ומרווח יחסית

I30 - זקן החבורה ומוחלף בחצי שנה הקרובה, הוא חמוד הוא שימושי, הוא קצת מיושן ביחס למתחרים למעלה אבל הוא קופצני ונוח לעיר עם תא מטען סביר ויש חלון גג למי שזה עושה לו את זה.

עכשיו השאלה אילו דגמים ספציפיים מוצעים לך ומה הצרכים המורחבים שלך ולפי זה תוכל לקבל החלטה, ניראה שוולוסטר ופוקוס הם המועדפים, השאלה האם אתה יכול לעשות נסיעת מבחן על כל החבורה כדי להתרשם באופן אישי (הכי מומלץ)

• תוכן חדש...