Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מאמין שמזדה מגיעה למהירויות כאלו , ואם כן הדבר , מה שחמור כאן , וכך אני רואה את זה ,הוא

שאם היה מדובר ברכב המיועד למהירויות כאלו , עוד ניחא , אבל רכב משפחתי כזה פשוט יכל להגמר באסון.

אז בתור בעל מאזדה מנוע 2.0

אני מתחרט על זה מאוד אבל הגעתי למהירות הזו והיא שנת 2005

ב 431 ב 4 וחצי בבוקר

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חגי, 180 קטן על הרבה רכבים היום, אבל בתוך תנועה ערה זה בלאגן. דרוך ככל שתהיה, אתה לא יכול לצפות הכל ואף אחד מהנהגים האחרים לא יצפה למישהו שנוסע 60-80 קמ"ש יותר ממנו.

לזגזג במצב כזה, זה באמת חוסר אחריות.

Skwee,

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להגיד. את הבחור בבמוו קטלו כאן לא בגלל המהירות שהגיע אליה, אלא בגלל ההתנהגות שלו תו"כ (לנהוג בלי ידיים על 260??).

הקטע שהתנועה לא ערה ,אני מדבר על כביש 5 בשבת בצהריים ,שהכביש יחסית ריק ,הכוונה שלי בזגזוז זה בין כמה אנשים שנוסעים על השמאלי ,אז עוקפים מימין ,זה לא שאני מזגזג בין 20 מכוניות אחת אחרי השנייה.

פורסם

למהירות של הבחור שנתפס קל מאוד להגיע, שאני חוזר מאילת על כביש הערבה ויש תור של 10 מכוניות לפניך אני מאותת שמאלה מדביק את הדוושה של ה-S :twisted: ומגיע מאוד מהר ל180-190 ועוקף אותם. ככה שזה לא דבר מיוחד להגיע למהירות כזאת אז הבנאדם נסע כאשר הכביש היה פנוי ובנוי היטב אז מגיע מחיאות כפיים למשטרה תפסה אותו, אבל שיסתכלו על עצמם שהם חונים בחניות של נכים שזה עוד יותר גרוע ממהירות שלא נדבר שהם נוסעים בנתיב תחבורה ציבורית רק כי זה ניידת והיא לא בתפקיד על זה שהם מנסים להראות קצת שרירים, שישמרו אותם לעצמם עם כזאת משטרה שלא נדע מטומאה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מאזדה 3 מנוע 2000 לא רק מגיע ל200 מגיע ל205 וקורצת ל210 בשקט

עשיתם מהרכב עגלה אבל בכלל לא

לרכב חייב להיות צמיגים אייכותיים זה הספיריט שבאה עם צמיג 215.50.R17

של טויו proxes r32 אם זכרוני לא מטעה אותי וכמעט בטוח שלא

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
רגע, אז אני היחיד שיש לו אלפא ולא עובר את ה120? :roll::lol:

ברצינות, כבר הכנסתי לאוטו 900 קילומטר ועוד לא הגעתי מעבר ל120.

תתבייש לך! ואתה עוד גר בחיפה עם בית אורן ופרויד וכו' במרחק נגיעה. :)

מאזדה 3 מנוע 2000 לא רק מגיע ל200 מגיע ל205 וקורצת ל210 בשקט

עשיתם מהרכב עגלה אבל בכלל לא

לרכב חייב להיות צמיגים אייכותיים זה הספיריט שבאה עם צמיג 215.50.R17

של טויו proxes r32 אם זכרוני לא מטעה אותי וכמעט בטוח שלא

הרוחב הוא 205 למיטב ידיעתי. לא חושב שהיא מגיע ל210 (אולי רק על מד המהירות, אך לא בפועל) אבל 200 היא תעשה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
תתבייש לך! ואתה עוד גר בחיפה עם בית אורן ופרויד וכו' במרחק נגיעה. :)

הרוחב הוא 205 למיטב ידיעתי. לא חושב שהיא מגיע ל210 (אולי רק על מד המהירות, אך לא בפועל) אבל 200 היא תעשה.

הסקאלה תמיד מזייפת דבר ידוע ובסיסי , בפועל אם הוא באמת ראה באקדח 200 בסקאלה אני מאמין שהוא היה על 205 פחות אם לא יותר

יכול להיות שהצמיג 205 בכל מקרה זה לא העניין, העניין שהצמיג צמיג איכותי רחב ולא החרטא שבא עם הקופסאות גפרורים שהתחילו למכור לנו בארץ

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הסקאלה תמיד מזייפת דבר ידוע ובסיסי , בפועל אם הוא באמת ראה באקדח 200 בסקאלה אני מאמין שהוא היה על 205 פחות אם לא יותר

יכול להיות שהצמיג 205 בכל מקרה זה לא העניין, העניין שהצמיג צמיג איכותי רחב ולא החרטא שבא עם הקופסאות גפרורים שהתחילו למכור לנו בארץ

שמע אם המהירות בפועל שלו אכן הייתה 200 קמ"ש, ייתכן שהוא ראה 210 + כמה קמ"שים בודדים על הסקאלה.

בכל אופן, ייתכן שהאקדח אינו מכוייל כפי שצריך וכתוצאה מכך הוא מדד יותר מהמהירות האמיתית, לחילופין יכול להיות שהיה שם שיפוע שלילי אשר "עזר" לרכב או שהוא סתם נסע 200 (שוב, ככל הידוע לי, מאזדה 3 עם מנוע 2.0L כן מסוגלת לכך).

נ.ב. בחתימה שלך מופיע כי יש לך מאזדה 6 2.5 ל' (170 כ"ס, 208 קמ"ש מירביים לפי ספר הרכב). לכן זה נראה לי לא ריאלי שה-3 2 ל' מגיעה ל210. לדעתי היא מושכת עד 200 +- ואז נכנעת לכוחות הפיזיקה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כלא על כל מהירות מופרזת? לאן אתם רוצים לקחת את המדינה הזאת? למשטר הנאצי?

בנאדם נסע פי שתיים מהמהירות המותרת (פלוס מינוס) ונשלח למאסר לכמה ימים. אז זה לוקח אותנו למשטר הנאצי?! אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר?!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתה לי מזדה ספיריט 2 ליטר, שנת 2006, ואני יכול להרגיע אתכם - הרכב סוגר 200 בקלות, גם על הסקאלה וגם בGPS.

עם ירידה קלה בכביש 6 ראיתי 220 על השעון, 213 בGPS. וזה כמובן היה כשהייתי צעיר וחסר אחריות :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האמת אותי זה מרתיח איך כל פעם התקשורת תופסת טרמפ כשתופסים מישהו על מהירות.

אף פעם לא נראה כתבה על שוטר שתפס נהג חוצה צומת באור אדום תוך סיכון ממשי לשאר משתמשי הדרך או עבירות

תנועה אחרות שהרבה יותר חמורות מהמהירות מעל המותר (כן גם אם זה 200 קמ"ש).

לפי nrg הנהג אכן נתפס ע"י ממל"ז (בתמונה זה ה-Ultralyte) ולא דבורה.

כנראה השוטרים צילמו את תצוגת המסך והעבירו את התמונה לתקשורת להמשך החגיגה - ולהראות לציבור איזה "עבודת קודש" הם עושים למניעת תאונות.

איך כל כך מהר המכשיר החדש כבר קיבל את כל האישורים ע"י מכון התקנים והשוטרים הוסמכו להפעילו ?! :shock:

לדעתי הנהג כבר שוחרר באותו יום ועורך דין טוב גם יוכל להוציא אותו זכאי.

פורסם

אבל אני מבין שאתה "דרוך ומוכן לכל דבר בכביש", אז אולי תספר מה ההכשרה המיוחדת שלך בנהיגה, שהופכת את העובדה שאתה דרוך ומוכן למיוחדת כל כך?

פשוט מאוד,

הוא נוסע על הבאט-מוביל :screwy:

פורסם
שאני חוזר מאילת על כביש הערבה ויש תור של 10 מכוניות לפניך אני מאותת שמאלה מדביק את הדוושה של ה-S :twisted: ומגיע מאוד מהר ל180-190 ועוקף אותם.

זאת דוגמא לנהיגה מסוכנת ולא חכמה.

להבדיל מכבישים מהירים, בכביש 90 ובכביש 40 חייבים לנהוג בשכל.

פרט לקטע הדרומי המורחב של כביש 90 , הכביש הזה אינו מתאים למהירות גבוהה כ"כ, איכות האספלט בו נמוכה, השוליים לא רחבים ואינם סלולים, יש בו שטחים מתים, ורוחבו של הכביש לא מאפשר תמרון התחמקות אם איזה רכב בשיירה יחליט לצאת לעקיפה בדיוק שאתה "מדביק את הדוושה". העובדה שאתה טורח לאותת ממש ראויה לציון.

אני לא מאחל לך לרשום את שמך על גלעד בצד הדרך, חבל לי יותר אם תצרף אליך משפחה תמימה הנוסעת לחופשה.

פורסם
שמע אם המהירות בפועל שלו אכן הייתה 200 קמ"ש, ייתכן שהוא ראה 210 + כמה קמ"שים בודדים על הסקאלה.

בכל אופן, ייתכן שהאקדח אינו מכוייל כפי שצריך וכתוצאה מכך הוא מדד יותר מהמהירות האמיתית, לחילופין יכול להיות שהיה שם שיפוע שלילי אשר "עזר" לרכב או שהוא סתם נסע 200 (שוב, ככל הידוע לי, מאזדה 3 עם מנוע 2.0L כן מסוגלת לכך).

נ.ב. בחתימה שלך מופיע כי יש לך מאזדה 6 2.5 ל' (170 כ"ס, 208 קמ"ש מירביים לפי ספר הרכב). לכן זה נראה לי לא ריאלי שה-3 2 ל' מגיעה ל210. לדעתי היא מושכת עד 200 +- ואז נכנעת לכוחות הפיזיקה.

אם כמה שזה ישמע לך הזוי המאזדה 6 לא מרגישה לי יותר חזקה בעליל , כן היא יותר פיזית על הכביש יותר מהנה לנהיגה כמה רמות מעל ה3 מנוע 2000....

שוב אני אומר בתור אחד שמשך את האוטו עד הסוף שיצא חדש מהחברה והיה עם 150 כוחות סוס אמיתיים,מגיע ל200 205 210

שוב נגיד הסקאלה מזייפת ב5 קמש ואפילו יותר?אז בכללי סוגרת בפועל 205 בשיא 204....שזה ריאלי בעניי,לגבי המאזדה 6 לא בדקתי אבל בטוח שבמישור ארוך היא תסגור יותר מנוע חזק יותר...

בכל אופן מה לגבי הבחור יש חדש?

• תוכן חדש...