Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי דייהו מאטיז, שנת 2000 שקניתי לפני כשנה וחצי. אני נוסעת ממש קצת והאוטו היה מטופל ושמור ולא כל כך הייתי צריכה מוסך עד עכשיו.

אבל נראה שהגיע הזמן לעשות טיפול וגם יש דפיקות מוזרות שאני שומעת לפעמים.

תוכלו להמליץ לי על מוסך אמין שמטפל בדייהו באזור צפון תל אביב\רמת השרון\הרצליה? חשוב לי שזה יהיה מוסך שלא יסבנו בו אותי - לא בא לי לשמוע "וואי וואי אם היית קונה אוטו אחר היו לך פחות בעיות" ודברים אחרים בסגנון (הציטוט הזה זה משהו שמוסכניק אמר לחברה שלי).

חיפשתי קצת בפורום וראיתי המלצה על מוסך "מ.א.ש" ברמת החיל, אבל מלבד ההמלצה הזו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט - עזרתכם תתקבל בבברכה

תודה רבה :)

פורסם

תשמעי, אם הגעת למצב שיש דפיקות מהמנוע זה כבר לא טוב. בדקת שמן,נוזל קירור? ממליץ לך לבדוק בדחיפות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אין הרבה דייהו מאטיס באיזור,לכן המוסכים למכונאות הכלליים לא תמיד מנוסים ברכב.אולי שווה לבחון כללית מה יש לטפל במוסך מורשה דייהו כמו דייהו אקספרס פתח-תקוה ,ולקבל הצעת מחיר אותה תעלי כאן-וממנה אוכל להמשיך לעזור .

פורסם

דרך אגב אין מוסך מורשה דייהו בארץ מתאם היבואן מכיוון שכבר לא משווקים בארץ רכבי דייהו, מה שכן זה ששברולט רכשו את דייהו לפני מספר שנים. יש דגמים של דייהו שלשברולט יש דגם זהה שתי טיפות מים רק תחת שם אחר. לגבי דייהו מאטיס היא שווה לשברולט ספארק.

לכן ממליץ לך לבדוק גם במוסך מורשה לשברולט.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בקריאה נוספת של פותחת השירשור-רעש יכול לנבוע מאי כיוון השסתומים בדייהו מאטיס ,שבהיותו רכב מיושן נידרש מידי תקופה לכיוון זה.

לעניות דעתי מוסך דייהו אקספרס עדיף על פני מוסך מורשה לGM ובוודאי שיהיה זול ממנו.

פורסם

הדייהו של אשתי מטופלת כ-4 שנים אצל איציק ברח' החרושת 15 ברעננה.

(הוא מתקן את כל מה שאני לא מצליח/יודע/יכול לתקן מתחת לבית ואת מה שאני מתקן כשאני לומד:oops: )

בעברו היה לו מוסך יונדאי, אבל הוא מתמחה גם בדייהו ודייהטסו.

מדובר במוסך מאד קטן עם יחס אישי וחם, את מוזמנת לקבל ממנו הסבר מדוייק על כל תקלה ועל מה שצריך לבצע.

להבנתי ולידיעתי איציק איש ישר (יש שאומרים עליו שבגלל שהוא ישר מידי המוסך שלו כ"כ קטן,כאילו שבלי לגנוב אי אפשר להתפרנס...)

נסי לדבר איתו אפילו בטל' (אם את רוצה תוכלי לומר לו שנתי עם הדייהו רייסר הלבנה הפנה אותך) ולקבל הצעה להעברת טסט+טיפול.

את ההצעה הוא נותן לפני העבודה ומתקשר (לעיתים רחוקות ) לבקש אישור להרחבת הטיפול עקב ממצאים חדשים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• ספונסר פורום
פורסם
דרך אגב אין מוסך מורשה דייהו בארץ מתאם היבואן מכיוון שכבר לא משווקים בארץ רכבי דייהו, מה שכן זה ששברולט רכשו את דייהו לפני מספר שנים. יש דגמים של דייהו שלשברולט יש דגם זהה שתי טיפות מים רק תחת שם אחר. לגבי דייהו מאטיס היא שווה לשברולט ספארק.

לכן ממליץ לך לבדוק גם במוסך מורשה לשברולט.

יש עדיין מוסכים מורשים של דייהו בישראל. קרוב לאזור שהגדירה יעל ניתן יש למשל את מוסך צמרת שלי שהוא מורשה דייהו ונמצא בנתניה.

אני בכל אופן הייתי ממליץ להגיע למוסך אוטוטק שבכפר-סבא. מוסך קטן, משפחתי, מקצועי מאוד ולא יקר שיוכל לעזור לך בפיתרון הדפיקות המוזרות ברכב. רק אל תשכחי לציין שהגעת דרך הפורום כדי שתקבלי הנחה קטנה.

פורסם

היי חברים.

תודה רבה לכם על ההמלצות. אני מודה לכם גם על הדאגה לדפיקות. השמן והמים של האוטו שלי בסדר.

אבדוק את המוסכים שהצעתם.

• תוכן חדש...