Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על ריבוי ההודעות מהמשתמש שלי, אני פשוט זקוק למלוא תשומת בכל שאלה על מנת הקנייה הטובה ביותר.

* פיאט פונטו ספייס הדינמיקה אוטומט, שנת 2005, 123 אלף קמ. יד 3. הייתה בעברה ההשכרה באלדן . המחירון שלה לפי יד 2 הוא 27, אחרי שקלול של ההשכרה זה יוצא 23 אלף שקל. שזה המחיר שבעל הרכב דורש.

*יונדאי גטס, שנת 2006,יד 2 ,83 אלף קמ אוטומט.

תודה כל העזרה.. זה ממש חשוב לי כי בימים הקרובים אני אצטרך לעשות את ההחלטה ומפחד ששניהם יברחו לי.

006

פורסם

אל תקנה רכב שהיה בהשכרה. זה לא יד 3 זה יד 300

את הגטס אישית אני לא מחבב, היא לא לטעמי לכן אני לא יכול להמליץ.

חכה לעוד תגובות..

פורסם

לפי הנתונים הללו הגטס עדיפה אם היא דגם GLF תתרחק היא בעלת כרית אוויר אחת וללא ABS,לגבי הפונטו הכנסת שיקלול יד וק"מ?

כמה זמן הוא היה בהשכרה? אם זה תקופה קצרה ועברו כבר הרבה שנים זה כבר לא ממש משנה,אם הבעלים הנוכחים וקודמים טיפלו בו כמו שצריך זה לא אמור להיות בעיה.

לגבי הרכבים עצמם הפונטו תהיה חסכונית,מבחינת תזוקה שניהם בערך צריכים להיות אותו דבר,ליונדאי יתרון בכוח המנוע.

אם היונדאי היא לא GLF אלא GLI או GLS הייתי לוקח אותה,אך תנסה למצוא פונטו עם נתונים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכוס בעלת דגם gli. , מנוע 1.4 הדי חסכוני. הפונטו הייתה בתחילת דרכה בהשכרה. בעל רכב הפונטו מתחייב לי בבדיקה. בגלל זה אני עכשיו מאוד מבולבל

פורסם

לדעתי תיראה אם שתיהם,אולי הגטס במציאות לא מציאה והספייס דווקא שמורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...