Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט, אקורד או S60 חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים עדיף

הכל חדש מהחברה והדגמים הפשוטים

פולקסווגן פאסאט

הונדה אקורד

וולוו s60

איזה הכי יפה

איזה הכי מושך

ואיזה הכי מאובזר בדגם הבסיסי

ובכללי מה אתם אומרים/עצות

פורסם

איזה הכי יפה? זה עניין של טעם.

איזה הכי מושך? שוב עניין של טעם.

הS60 יקרה יותר מהשתיים האחרות בבסיסה אבל מאובזרת יותר.

האקורד יקרה בפני עצמה, לא מבין את המחיר שהונדה שמים לדגם הבסיסי שהוא נטול אבזור מפנק.

הפאסאט חדשה, אני לא בקי כל כך ברמות האבזור אבל ישנם חברים רבים בפורום בעלי פאסאט כך שיוכלו לפרט.

ואני בכלל הייתי הולך על סקודה סופרב! בפחות מ-190K תקבל גרסא מאובזרת מאוד ומדובר ברכב מדהים! בעל אותו מנוע+גיר של הפאסאט.

פורסם
איזה הכי יפה? זה עניין של טעם.

איזה הכי מושך? שוב עניין של טעם.

הS60 יקרה יותר מהשתיים האחרות בבסיסה אבל מאובזרת יותר.

האקורד יקרה בפני עצמה, לא מבין את המחיר שהונדה שמים לדגם הבסיסי שהוא נטול אבזור מפנק.

הפאסאט חדשה, אני לא בקי כל כך ברמות האבזור אבל ישנם חברים רבים בפורום בעלי פאסאט כך שיוכלו לפרט.

ואני בכלל הייתי הולך על סקודה סופרב! בפחות מ-190K תקבל גרסא מאובזרת מאוד ומדובר ברכב מדהים! בעל אותו מנוע+גיר של הפאסאט.

מסכים בהחלט!!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
הסופרב אין עליו פוזה הוא כמו מונית

אתה מחפש רק פוזה על רכב? גם על פאסאט אין פוזה היא כמו רכב ליסיניג של מנכ"ל. וגם על הוולבו, היא כמו רכב של זקן משעמם.

פורסם
הסופרב אין עליו פוזה הוא כמו מונית

אולי אתה מתכוון לצורה הקודמת של הסופרב. בנתיים כמעט ולא יצא לי להיתקל במוניות סופרב בתצורה האחרונה.

המכונית יפה מאוד לטעמי, בטח יותר והפאסאט הדי משעממת.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

הסופרב יותר דומיננטית על הכביש מהאינסיגניה, כשזו יפה בפני עצמה. המונדאו לטעמי הכי יפה אבל יש כמה וכמה מוניות כאלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מחפש רק פוזה על רכב? גם על פאסאט אין פוזה היא כמו רכב ליסיניג של מנכ"ל. וגם על הוולבו, היא כמו רכב של זקן משעמם.

באמת לא הבנת את זה כבר מההודעה הראשונה?

לא נראה לי שאני (אנחנו) מצליחים להבין מה אתה רוצה?

הצלחנו גם הצלחנו..

מה אתם אומרים עדיף

איזה הכי יפה

איזה הכי מושך

ואיזה הכי מאובזר בדגם הבסיסי

ובכללי מה אתם אומרים/עצות

מה זה משנה, בעיקר שתדביק כיסוי "ניקל" לפתח מילוי דלק ומדבקות "קרבון" על הגג, ביחד עם נורות ראשיות כחולות ואיזה פס לדים וכמה ניקלים נראה לי שתשיג את האפקט הרצוי.

וברצינות, המדד שלך לרכב הוא איך הוא מושך לנו את העיין והאם נסתכל עליך ברמזור?!

אז לדעתי לך על סוזוקי ספלאש בצבע ורוד מסטיק, מבטיח שאת המבט שלי תצליח למשוך..

• תוכן חדש...