Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים!!

בלי לפגוע באף אחד.

זה קורה " כשאוכלים לפי גודל העיניים, ולא לפי גודל הקיבה"

נראה לכם שהוא יספיק לשפץ את כולם בגילגול הזה?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו ממש אוסף מרשים הנה לארק 1960 שנסע פעם בירושלים והיה של חבר שלי בלארק מנוע שברולט וגיר אוברדרייב :)

עופר בן צבי

פורסם

לזה אני קורא יוזמה,טיול מדהים ללא ספק התארגנות קדם לה הרעיון ,נהנתם מטיול מדהים בטבע וראיתם שלל מכוניות אגב ראיתם רק מעט מאוד מהכמות שייש שם :)אסך פייגו יפיפיה יש לך דגם נדיר ומהנה לנהיגה :)

עופר בן צבי

פורסם

שלום !

בעל השטח תמה כיצד הרשיתם לעצמכם להיכנס לשטח פרטי, להרים מכסי מנוע של רכבים כגון הDS.

בעל הרכבים מעוניין שהשרשור ירד לאלתר ברגע זה.

בעל השטח טוען שזו הפרה בוטה של חדירה למתחם פרטי ונגיעה ברכוש הלא שייך למשתתפי הטיול.

בעל הרכב ביצע תיעוד של השרשור, המשתתפים בו והמתעניינים ומציין שאין רכבים אלו מיועדים למכירה

בתודה וידידות והמשך תחביב מהנה.

פורסם

בעל הרכבים מעוניין שהשרשור ירד לאלתר ברגע זה.

אילן שלום.

אני מוחק הודעות בשרשור זה לפי הבנתי, (איני רואה טעם במחיקת כולו) אם תרצה שאשנה משהו צור איתי קשר.

יש לך גם הנייד שלי.

בשרשור זה נמחקו הודעות עם תמונות שצולמו בסככה פרטית, כנראה ללא ידיעת בעל הסככה.

רז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בוקר טוב,

במהלך השבת, טיילנו במקום מדהים, כפרי, יפה - כרם מהר"ל. התחלנו את הסיור במשתלה/ חממה מדהימה אשר מסייעת בשיקום צמחי א"י המוגנים, ומזעור הפגיעה בנוף בשל עבודות תשתית (כביש 6, תוואי רכבת, וכדומה).

כפי שאנו התלהבנו מהמקום, מסתבר שבעל המקום התלהב מהרכבים שלנו - הציע, וערך לנו סיור להראות לנו רכבים ביישוב (הם הרכבים אשר צולמו). לרגע לא עלה בדעתנו כי הדבר אינו באישור שכנו, אשר נראה היה כי שוחח עימו בטל'. כנראה שלא.

יחד עם זאת, לראייתי, אילן (כעת - הודעה 39 לעיל) צודק לחלוטין: בדיעבד נהגתי שלא כראוי [והעובדה כי מדובר באוסף מרשים ביותר של רכבים מדהימים אשר שיבשו את שיקול דעתי - אינו מהווה הצדקה או תירוץ].

תודה לקלינמן עבור הספונטניות והיוזמה של הטיול,

תודה לשלי עבור שעות של צילום והעלאת התמונות,

וסליחה מבעל הרכבים - לא היתה חלילה כל כוונה רעה או לפגוע: ועדיין - לא ראוי היה הדבר.

פורסם

שלום אסף ורז !

בעל המגרש המבקש לשמור על אנונימיות ישב איתי וראה שאכן התמונות הבעייתיות הוסרו.

הוא מבקש לציין שמטרתו היא להקים בעתיד הקרוב או הקרוב פחות מוזיאון מכוניות, לפיכך הרכבים אינם למכירה.

הוא מקבל את התנצלותו הכנה של אסף בקר. ניתן להבין שכאשר מדובר במשהו שקשור לתחביבנו ולאהבתנו, יכולים להיות שיקולים מוטעים בקבלת החלטות.

מה גם שבעצם היותנו נמצאים בקבוצה, אנו אוזרים יותר אומץ לעשות דברים המנוגדים לעקרונותינו.

גם הוא וגם אני באופן אישי מקווים שהדבר לא ייצור נסיונות חדירה חדשים לשטח פרטי זה, בו ממוקמים הרכבים.

בנימה אישית - זו אחת הסיבות שאני ועוד הרבה אחרים נעדר מכל פעילות משותפת, עקב עוגמות נפש שקרו בעבר.

בברכה ותודה על התגובה.

אילן וניר

• תוכן חדש...