Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

נתקלתי הלילה באתר YNETSHOPS במחשב הנייד ACER LX.PMF02.224

להלן הקישור : https://www.ynetshops.co.il/Product/1260/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%60%6015_6_acer_5740_i5_4G_640GB_ATI_5470_

לפי מה שכתוב שם , מדובר במחשב נייד "15.6 acer מעבד Intel® Core i5 זיכרון 4GB ודיסק 640GB

המעבד נראה די טוב , 2.26GHz , עם 3 מגה קש , יש 4 גיגה זיכרון מסוג DDR3 במהירות 1066MHZ , עם דיסק קשיח 640 גיגה . כולל WIN 7 HOME

סה"כ המחיר המבוקש הוא 2300 ש"ח .

איפה ה קאץ' ? או שמא אין קאץ' ?

קצת מחשיד אותי שמחשב די חזק נמכר במחיר די נמוך .

המחיר מאוד דומה ל iPad 2 שרציתי לרכוש , אך מפאת אי התמיכה שלו בדברים מסויימים אני קצת מנוע .

מאוד אהבתי את עניין הטבלטים בגלל שהם מאוד נוחים לנשיאה ממקום למקום . מה אתם חושבים ?

מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות על המחשב בעיקר .

תודה,

ליאור

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

איני מכיר את הדגם, אבל, למיטב זכרוני, מדובר במעבד מדור קודם (של לפני כשנה). הדור החדש נושא מספר בן 4 ספרות.

השאלה, היא, כמובן מה צרכיך והאם המחשב יתאים להם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שימושיי הם בעיקר שימוש משרדי , אך איני רוצה להיות מוגבל ושתהיה ביכולתי להריץ גם סרטים .

בשביל להריץ משחקים יש לי את המחשב שלי בבית עם כרטיס מסך חזק - הוא לא ממש זוכה להפעיל משחקים כמו שה XBOX זוכה להפעיל .למעשה , אני לא משחק במחשב בכלל .

בכל מקרה , עצם העובדה שזה מעבד ישן יותר קצת מטרידה , אך האם זה מחשב שמספק לצרכים כמו גלישה באינטרנט, ניגון סרטים וכו' ?

אני לא מכיר את המחשבים הניידים של ACER כל כך טוב , איך הם מול ASUS? כי יש מבצע מקביל ב WALLASHOPS על מחשב ASUS

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2590285&cfm=2D5C39217BC0

שמתי לב ששם זה 6 גיגה זיכרון (ולא 4 כמו ב ACER) ו מעבד Intel Core i5- 2410M במהירות 2.3Ghz

מה אתם אומרים ?

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לשימושים שלך, כול מעבד I3 מהדור החדש יתן מעל ומעבר לדרישות שלך.

מה שכן, מומלץ לקנות עם אחריות ליותר משנה. ראיתי בזאפ מחשבים של אסוס, דל ו-HP שמביאים אחריות לשנתיים-שלוש עד הבית והם עולים סביב ה-2500-2800 שקל.

פורסם

אישית יש לי נסיון טוב עם אסוס ונסיון לא טוב עם HP.

באביב שעבר קניתי לבני הבכור מחשב של ASUS עם מעבד Core i5-460m (לפני שיצאה סדרה 2XXX) והוא משמש אותו היטב ללימודים בשנה הרביעית בטכניון וגם לצפיה בסרטים. צריך להוסיף שמדובר במחשב "13.3 שנמצא הרבה על הגב של הבחור. לפיכך סביר שגם האסוס שהבאת יעשה את העבודה מבחינתך. חוץ מזה יש לי נטבוק של אסוס, בן 3, משמש בעיקר בנסיעות.

המחשב הקודם של אותו בן היה של HP בעל אותו גודל מסך - עם מעבד AMD. היו לו מקלדת ומסך יוצאים מהכלל, אבל המעבד היה חלש גם ביחס למחשב שלי שזקן ממנו בשנה וחצי) והמחשב נגמר אחר כשתי שנות שימוש.

אני עצמי משתמש כבר למעלה מ-4 שנים במחשב של Dell עם מסך "15, ומעבד T2450. המחשב מצויין ולא עושה בעיות (פירמטתי אותו פעם אחת - בשדרוג מויסטה ל-7) אבל הוא לא יוצא מהבית כך שנמושא העמידות בסחיבה לא נבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...