Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי שעון יד (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע במה אתה עוסק אבל יש לך כושר שכנוע טבעי מבלי לנסות למכור את המוצר.

אני מחפש חנות בדרום (אזור באר שבע) שניתן לראות את השעון ואם המחיר מתאים גם לקנות. מישהו מכיר?

תודה

אם לא תמצא, תמיד תוכל לנסות לרכוש מבלי לקום מהכיסא: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-watch&db299576=299577&db276857=276858&db1023938=1023939&orderby=price

ובקשר לראות אותו - יש ברשת הרבה תמונות שלו, הוא מסופק עם מגוון גדול של צבעים, לא רק הכחול כהה שאני מצאתי.

פורסם

אני מת על שעונים! אם היה לי כסף מיותר הייתי הופך את זה לתחביב קבוע :)

השעון עצמו יפה מאוד, והמחיר מעולה. אני אישית לא מתחבר לשעונים של סייקו.

פורסם

לפותח השרשור- תתחדש ותהנה!

יש לי שאלה לכל התותחים פה: מה פירוש 21 jewels (או "21 אבנים" כמו השעון פוג'י שסרג'יו קונסטנצה מנסה למכור בסרט גבעת חלפון)?

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

מדובר במנגנונים שהיו מקובלים לפני 40 שנה ויותר. במבנגנונים אלה שימשו אבנים יקרות - בד"כ אודם (ruby) כצירים במנגנון. ככל שמספרן גדול יותר המנגנון מחשב יותר איכותי. 21 היה מספר די מקובל.

אני חייב לומר שהשעון מאוד מזכיר לי את השעונים שהיו מקובלים כמתנת בר מצווה בתקופה שבה אני חגגתי ציון דרך זה. אני דווקא קיבלתי מצלמה (תוצרת Konica) אבל זה מתחבר לשרשור כיון שהמנגנון במצלמה זו יוצר על ידי Seiko, ואח"כ, בתקופת התיכון והטכניון, היה לי שעון Seiko אוטומטי ששימש אותי די הרבה שנים - אבל אין לי מושג מה היה הדגם\סדרה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבנים משמות כתושבות לצירים שמסתובבים ובכך מקטינים חיכוך ובלאי.

זה מאפשר למיסבים וציריות להסתובב בחושפיות ודיוק רב יותר.

ככל שמספרן גדול יותר כך יותר טוב.

לא ראיתי פחות מ17 ויותר מ53.

כפי שכתבתי מקורו של השעון בשנות ה60.

פורסם

ואם מותר להוסיף, כיום אותן אבני חן הוחלפו לדעתי באבני חן מלאכותיות. אגב, הכוונה באבן חן המשמשת כמסב או נקבה לציר - בתוספת שמן. מצאו שטיפת שמן על מסב עשוי אבן כזו - יכול להחזיק עשרות שנים ללא בלאי.

פורסם
אולי יש ברוייאלטי בקניון הנגב.

אין ברויאלטי אפשר להזמין אותו בטיטניום המחיר הוא 450 ש"ח. אבל, כשמבצעים הזמנה יש לשלם מראש על המוצר.

חוץ משתי החנויות האלה מישהו מכיר עוד חנויות בדרום (רצוי ב"ש).

תודה

• תוכן חדש...