Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא הזה הוא בשביל חבר שביקש ממני.

הוא מחפש רכב ספורטיבי [אני לא יגיד ספורט כי ההגדרה שלו בשביל ספורט היא כמעט כל רכב ידני שעושה 0-100 ב-10 שניות].

עדיף רכב קטן, ידני כמובן.

מרכב 3 דלתות או 5 דלתות שניהם מתקבלים עם עדיפות ל-5 דלתות.

הוא לא מחפש רכב גודש.

רכב עם אפשרות לשיפורים בהמשך [לא שיפורים מטורפים אבל שיהיה אופציה לדברים בסיסיים שיתרמו לרכב].

רכב שיהיה נוח וחסכוני [עד כמה שאפשר כמובן].

רכב שיחזיק בסיבובים סבירים, יותר חשוב לו התאוצה. מ-0 ל-100 בפחות מ-10 שניות.

רכב אמין.

שנתון 2007 ומעלה. כמובן שיכול להיות שאין רכב שעונה על הקריטריונים בשנתון הזה, אז אפשר גם נמוך יותר אבל לא פחות מ-2004.

תקציב 80 אלף שקל +-.

אם שכחתי לציין עוד משהו אז תגידו לי.

יש פה המון דרישות, אמרתי לו שאני לא מצליח לחשוב על רכב שעומד בכל הדרישות האלה, הוא ביקש שאני יתייעץ עם המומחים פה.

תודה. :)

פורסם
הנושא הזה הוא בשביל חבר שביקש ממני.

הוא מחפש רכב ספורטיבי [אני לא יגיד ספורט כי ההגדרה שלו בשביל ספורט היא כמעט כל רכב ידני שעושה 0-100 ב-10 שניות].

עדיף רכב קטן, ידני כמובן.

מרכב 3 דלתות או 5 דלתות שניהם מתקבלים עם עדיפות ל-5 דלתות.

הוא לא מחפש רכב גודש.(מדוע רכב מוגדש איננו בא בחשבון,עושה רושם לפי התנאים כי דווקא רכב מוגדש יענה על מרבית הצרכים)

רכב עם אפשרות לשיפורים בהמשך [לא שיפורים מטורפים אבל שיהיה אופציה לדברים בסיסיים שיתרמו לרכב].(רכב אטמוספרי דורש הוצאות כספיות גבוהות על מנת לשפר באופן מורגש,לכן בעניין הזה רכב מוגדש הינו יתרון)

רכב שיהיה נוח וחסכוני [עד כמה שאפשר כמובן].

רכב שיחזיק בסיבובים סבירים, יותר חשוב לו התאוצה. מ-0 ל-100 בפחות מ-10 שניות.(מה נחשב אוחז סיבובים סביר?,איביזה,ליאון,אלפא 147 או בכלל בכיוון קליאו ספורט?)

רכב אמין.(אמינות תלויה גם באקזמפלר שנמצא,כיצד טופל וננהג)

שנתון 2007 ומעלה. כמובן שיכול להיות שאין רכב שעונה על הקריטריונים בשנתון הזה, אז אפשר גם נמוך יותר אבל לא פחות מ-2004.

תקציב 80 אלף שקל +-.

אם שכחתי לציין עוד משהו אז תגידו לי.

יש פה המון דרישות, אמרתי לו שאני לא מצליח לחשוב על רכב שעומד בכל הדרישות האלה, הוא ביקש שאני יתייעץ עם המומחים פה.

תודה. :)

הערות רשמתי לך באדום..

אני חושב שישנם כמה אלטרנטיבות

סיאט לאון (צריך לבדוק איזה דור נכנס בתקציבו).

סיאט איביזה אם זה FR\CUPRA או בכלל נדיר יותר FR TDI שמספקות חיסכון,מומנט גבוהה מאוד,היא אמנם נדירה אבל נמכרה גם ב5 דל'.

אלפא 147 - אטומספרית כמובן ,נאה,מהנה לנהיגה,יפייפיה .

יאריס TS - אם רוב נסיעותיו הן עירוניות היאריס תהיה מצוינת,טובה בחניות,זריזה וחסכונית.

פורסם

יש גם את ההונדה סיוויק 5 דלתות הגרסא הידנית שלה יורדת מ-ה9 שניות 0-100 והיא מרווחת יחסית,

מה גם שתקבל אמינות של הונדה בשילוב עם תיבה ידנית תקבל רכב זריז וחסכוני,ולטעמי נראה ספורטיבי למדי.

פורסם

אם הוא רוצה שיפורים אז הוא "חייב" רכב מוגדש.

אני בספק אם מישהו יבדוק את דגם הטורבו\סופר-צרג'ר, אבל אם תגיע עם רכב מוגדש לטסט כשברשיון רשום שהוא לא, אז יכולים לעשות לך בעיות. מאחר ויש רכבים משופרים שנוסעים על הכביש עם טסט אני מנחש שיש דרכים לעקוף את זה אבל מדובר בפרוצדוריה יותר לא חוקי מהשיפור עצמו.

בלי קשר, בתקציב שלו נכנסת גם מיאטה 2005 (NB).

מבלי להתפשר עוד יותר על השנתון, אין רכב יותר ספורט מזה בתקציב. כשאני אומר ספורט אני מתכוון התחושה מנהיגה, החיבור לרכב ולכביש, הנעה אחורית וכדומה, לאו דווקא 0-100. למרות ש-7.8 שניות למאה זה לא רע בכלל.

אם הוא צריך מושב אחורי, או תא מטען שמספיק ליותר ממזוודות לסופשבוע זוגי, אז כמובן הרכב לא בשבילו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...