Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסכון בחשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

לפני כמה ימים הגעתי אל האתר הזה http://www.powersines.com/

חברה שעוסקת בחיסכון חשמל,

התקשרתי ודיברתי עם אחד מאנשי המכירות שם שהסביר לי שהם פיתחו פטנט , הפטנט זהו בקר שמתחבר למתח הכניסה ומעביר את הזרם בחזרה ללוח הראשי החשמלי, הוא הסביר לי איך זה עובד פחות או יותר.

השאלה היא אם מישהו מכיר, שמע על החברה?

הבחור מתחייב בחוזה מולי שהמינימום שהמכשיר יחסוך לי זה 8 אחוז בשנה ככה שיוצא לי שבשלוש שנים אני מכסה את עלות המכשיר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הוא יודע שמונה החשמל שמותקן אצלך בבית הוא מונה חד כיווני ולכן לא ידע להתחשב בזרם החוזר?

אשמח לקבל הסברים קצת יותר מעמיקים על המכשיר ודרך פעולתו. נשמע לי מעניין, אולי הפעם נמצא שמן נחשים שבאמת עובד?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מדובר בבקר לשיפור מקדם הספק אז עבור מתקן ביתי החסכון יהיה בדיוק אפס שקלים - חברת החשמל לא קונסת צרכנים ביתיים בעניין מקדם הספק.

אם מדובר במתקן מסחרי/תעשייתי אז יש להסתכל בחשבון החשמל, רצוי בחשבונות של השנה האחרונה (יש הבדלים באופי הצריכה לפי עונות) ולבדוק אם חברת החשמל מחייבת אותך על מקדם הספק לא תקני. (התקני הוא מינימום 0.92)

אם אכן אתה משלם על הסעיף הנ"ל אז התקנת בקר+קבלים לשיפור המצב יעלימו את החיוב המיותר הזה מהחשבון.

אבל לפני שרצים להתקנת בקר מצ'וכלל אפשר לפעמים לפתור את הבעיה ע"י הוספת קבלים לצרכנים בעייתיים ספציפיים (מנועים גדולים).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הוא יודע שמונה החשמל שמותקן אצלך בבית הוא מונה חד כיווני ולכן לא ידע להתחשב בזרם החוזר?

אשמח לקבל הסברים קצת יותר מעמיקים על המכשיר ודרך פעולתו. נשמע לי מעניין, אולי הפעם נמצא שמן נחשים שבאמת עובד?

אתה יכול להרים טלפון לחברה ולשאול, לא הבנתי מה הקשר למונה שמותקן שהוא חד כיווני ?

ואגב הגעתי לחברה הזאת דרך הכתבה הזאת :

http://www.tashtiot.co.il/2012/01/30/%D7%A4%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A1/

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני לא מאמין שהם התכוונו לבקר מקדם הספק.

לגבי המונה, המונה הביתי המותקן אינו יודע לספור את הזרם שהולך בכיוון ההפוך (מהצרכן לרשת), הוא יודע לספור רק את הזרם שזורם בכיוון הרשת לצרכן.

למרות שקיימים גם מונים שמסוגלים לבצע את הקיזוז הזה, אולי החברה הזו עובדת בשיתוך ח"ח שמחליפה לך את המונה באחד משוכלל יותר, אינני יודע אבל כל עניין הפטנט שחוסך חשמל נשמע קצת מפוברק.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
אתה יכול להרים טלפון לחברה ולשאול, לא הבנתי מה הקשר למונה שמותקן שהוא חד כיווני ?

ואגב הגעתי לחברה הזאת דרך הכתבה הזאת :

http://www.tashtiot.co.il/2012/01/30/%D7%A4%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A1/

שלח לי את הטלפון של הנציג איתו דיברת בהודעה פרטית. יש לי איזה חצי שעה לשרוף מחר.

מונים דו-כיוונים מותקנים רק בבתים או במתקנים בהן מותקנים לוחות סלואריים או מתקנים אחרים לייצור חשמל.

גם הורדה של המתח לא ממש תעזור, כי הורדה של המתח תגרור עלייה בזרם (בהנחה והספק המכשיר נותר זהה) והמד בארון החשמל מודד זרם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי לפני כחודש בגרמניה וראיתי מוצר חמוד לאללה לחסכון בחשמל.

מכירים את כל המוצרים האלה שעומדים אצלכם שעות על גבי שעות, ימים על גבי שבועות במצב סטנד ביי?

טלויזיה,ממיר,די.וי.די, מכונת קפה, מדיח, מכונת כביסה ועוד עשרות מוצרי חשמל ביתיים שזוללים לכם חשמל.

אמנם בצורה מועטה אבל כולם ביחד למשך חודש/ שנה, זה סכום לא מבוטל.

א-קיצר, מדובר במתאם בין התקע של המכשיר לבין הקיר, 10 דקות לאחר שהמכשיר נכנס לסטנד-ביי, המתאם קוטע את זרם החשמל והצריכה היא אפס!

ברגע שאתה רוצה להדליק את המכשיר, מספיק להפעיל אותו כאילו הוא בסטנד ביי והמכשיר חוזר לעבודה מלאה.

קרובי משפחה מדווחים שזה ממש מורגש בחשבון החשמל וכיאה לצוררים, המכשיר מסובסד ע"י הממשלה (בדומה לחסכמים שמסובסדים אצלנו).

פעם הבאה שאני שם אני קונה איזה כמה כאלה.

הערה - ברור שהמכשיר לא מומלץ למוצרים מסוימים כמו מחשבים וממירי מקס ולכן נדרשת תשומת לב למה מחברים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גאון של אמא, איך תדליק הטלוויזיה עם השלט אם היא לא בסטנד ביי?

מה שיש לי ועובד יפה מאוד זה מפצל שמכבה את כל השקעים חוץ מאחד (מאסטר) על סמך צריכת הזרם בשקע המאסטר.

את הטלוויזיה מחברים למאסטר, וכשהיא בסטנד ביי, כל שאר השקעים מכובים. ככה הממיר, המערכת, הנינטנדו ושאר ירקות לא צורכים חשמל בכלל בזמן שהטלוויזיה כבויה. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי מה שכתוב באתר שלהם, הטריק הוא הורדת המתח בעד 20V (כלומר לגבול התחתון בו צרכנים מסוגלים לפעול באופן תקין).

לצרכנים המבוססים על ספק ממותג זה לא מזיז כלום (מכשירים אלקטרוניים למיניהם) וכן לא יגרום בהם לחיסכון בחשמל, לצרכנים כמו נורות, תנורים, דוד חשמל, מקרר, מזגן וכו' זה יקטין את ההספק ב-20 וואט (למי שלא מדבר חשמלית- הכוונה "מחליש אותו").

הדבר שקול להתקנת נורה חלשה יותר, דוד חלש יותר, מזגן חלש יותר וכו'. אז מה עשינו בזה?!

במקרה של מכשירי חימום/קירור יהיה צורך להפעיל את הצרכן זמן רב יותר כדי לקבל את אותה אנרגיה כך שחיסכון בטח לא הושג.

החיסכון יורגש בעיקר בנורות, שפשוט יאירו קצת פחות.

שיפור COS PI לא חוסך כסף היות וחברת חשמל מחייבת על הספק אפקטיבי ולא על הספק מדומה. כמו שנאמר אם היא לא קונסת אותך אז את ההפסד שמקדם הספק לא יעיל גורם לה היא נאלצת לספוג (והיא כמובן סופגת אותו כל עוד שהוא בגדר הסביר).

פורסם
גאון של אמא, איך תדליק הטלוויזיה עם השלט אם היא לא בסטנד ביי?

טרונצ'ו, מה שאני מסביר לך הוא שאפילו שהטלויזיה כבויה לחלוטין, בלחיצה על כפתור ההדלקה בשלט הטלויזיה מיד מתעוררת למצב סטנד-ביי ומיד נדלקת.

אם היו קוראים לי יורגן שמידט אז בטח הייתי יודע איך זה עובד, אבל אני לוונטיני מאגן הים התיכון, זה נראה לי כמו קוסמות אבל עובדה, זה עובד, ראיתי במו עיני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...