Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלתי היא כזאת, האם ניתן לשפר את רמת האבזור של רכב מסויים לרמת אבזור מתקדת יותר?

ואיך אני מברר כמה זה יכול לעלות?

העניין הוא שאני מחפש משפחתית בתקציב של 25K ש"ח, ואני חושב, לדוג', לקחת את הלנטיס ברמת אבזור בינונית(LX) שנכנסת לתקציב שלי, אבל יותר צעירה ואז בחלוף הזמן לשפר את רמת האבזור. כי מכוניות ברמת אבזור GLX די מחוץ לתקציב הנוכחי.

לפי ההגיון יש יותר סיכוי לעשות לרכב תוספות אבזור מאשר להקטין את גילה.

תודה מראש, דן. ;-)

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

השאלה מה התוספות שיש בGLX

אם מדובר בעניין פשוט כמו חלונות חשמל אחוריים או מראות חשמל או סתם צבע פסי קישוט אזלא אמורה להיות בעיה ולא אמור לעלות הרבה.

אם מדובר במשהו יותר מסובך כמו גג-שמש אז לא תמיד שווה כלכלית

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אתה יכול לקנות את הרכב שאתה רוצה ולעשות את התוספות שאתה רוצה.

כמה זה יעלה? תלוי בתוספת שאתה רוצה, ואנחנו יכולים להגיד לך בערך כי כל בעל מקצוע עובד ברמה שונה ובמחיר שונה.

שבוע טוב, ובהצלחה בקנייה.

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אני לא מדבר ספציפי על הדגם הנ"ל(לנטיס). אלא יותר בכלליות..

למשל: ניסאן אלמרה פרפקט.

נגיד, להוסיף לה:

עוד שתי קריות אויר,

גלגלי מגנזיום,

חיישני מזג אויר וחיישני אורות,

אולי להחליף את פנל הבקרה לאחד יותר חדיש ואיכותי..

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

תשמע, בתיאוריה זה אפשרי - במציאות פחות.

גלגלי מגזניום תמיד אפשר להוסיף.

חיישנים למיניהם וכריות אוויר - לא. זה מסובך ויקר מדי לביצוע.

שוק היד 2 לא בשיאו כרגע, ולכן הבדלים בין רמות גימור שונות הם אפסיים בייחוד ברכבים במחיר של 25K. תנצל את זה, תעשה מו"מ טוב והכל יהיה בסדר.

בלאנטיס הסיבה שיש הפרש גדול (לאו דווקא במחירון אלא במציאות) היא שה-LX היא בד"כ יוצאת ליסינג/השכרה/משטרה וכו' ואילו מרבית ה-GLXים פרטיות.

אחרי כמה זמן, אז שנה לפה או לשם לא כל כך משנה ודווקא המצב הספציפי של כל רכב הוא זה שקובע. לכן עדיף לאנטיס GLX פרטית ושמורה משנת 2001 לעומת LX יוצאת ליסינג שקראו לה את השושנה משנת 2003. הבנתוס?

• תוכן חדש...