Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 8 בבוקר ביציאה מרובע הסיטי באשדוד היה פקק קטנטן בגלל אחד שאני מניח החליט לקפוץ לבית מרקחת באזור/החליט לקפוץ לפיצוציה,לא שנתקע או משהו אם היה נתקע היה מחכה לגרר או מבקש עזרה מאנשים , במקום לא היה מקומות חניה פנויים בגלל זה כנראה החליט להעמיד את רכבו (מאזדה לאנטיס) בדיוק בפניה ימינה, הפעיל את המאותתים בנתיים אנשים מתעצבנים וצופרים אבל אין אף אחד בתוך הרכב,כל מי שרצה לפנות ימינה היה צריך להשאר בנתיב של הישר וזה יצר פקק אחר כך להעלות על המדרכה ולעשות את הפניה.

חבל שלא חשבתי לצלם את זה בנייד. הכי מרגיז שדווקא מטר לפני הקו עצירה בפניה העמיד את הרכב ויצא.:x

אני די בטוח שאחד ממכם נתקל בתופעה כזאת בדרכים.

פורסם

איזה כיף יהיה לעבור שם עם מברג ונטילים ולשחרר את הנצרה אז באמת יהיה פקק. בקשר למגזין אני בטוח שיונדאי וולסטר

היא לא מכונית יוקרה וכדי שיתקנו שם את ה-WB במצלמה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

עוד תוספת לתופעה המדהימה הזאתי, בחורה שנוסעת על הכבישף לפתע עוצרת!!! באמצע הנתיב, בכביש עירוני, מול תחנת אוטובוס, מדליקה אורות מצוקה ושכולם יקפצו לה. סחטיין!

September-13-2011-19-28-18-6.jpg

פורסם

תופעה מוכרת ונפוצה לצערינו. נתקלתי בה לא מעט.

קרה לי פעם שנסעתי מאחורי אחד שהחליט לעצור באמצע הנתיב על מנת להוריד מישהי מהאוטו.

עקפתי אותו ונעצרתי במקביל אליו, שאלתי אותו "תגיד, זה נראה לך הגיוני לחסום את הנתיב ככה?"

ברוב חוצפתו ענה לי בשיא האדישות: "כן". :evil:

פורסם
תגיד, עברת פעם ליד גן בשעת איסוף/הורדה של הילדים?

אני תמיד אומר שעם היה אפשרות להורים להיכנס עם האוטו לתוך הגן ,הם היו עושים את זה

פורסם

אז מה תגידו על זה שלפני יומיים או שלוש נסעתי לתדלק , היה תור (באשדוד) , פתאום מגיע אוטו שעוקף את כולם ונוסע למשאבה מהצד השני , המתדלק מסמן לו עם היד לא הבחור יוצא הוא אומר לו שהפית תדלוק היא בצד השני הבחור מבקש המתדלק אומר שאי אפשר ככה , וממשיך לתדלק את המכוניות האחרות ,האדון הנכבד (שאשתו גם באוטו) , לוקח את האוטו , מעמיד אותו באלכסון \ ככה יוצא מכניס אשראי ומתחיל לתדלק , המתדלקים אומרים לו מה אתה עושה "אמרת לי שאי אפשר לתדלק נכון?" אומרים לו "זה לא נראה לך חוצפה?" הוא אומר להם "מה לעשות..." , הבנאדם אפילו לא מבין שהוא חוצפן , ועוד אומר "לא נורא"

המתדלקת רשמה את המספר שלו , לא יודע אם זה טוב אבל אנשים פשוט חצופים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תופעה מוכרת ונפוצה לצערינו. נתקלתי בה לא מעט.

קרה לי פעם שנסעתי מאחורי אחד שהחליט לעצור באמצע הנתיב על מנת להוריד מישהי מהאוטו.

עקפתי אותו ונעצרתי במקביל אליו, שאלתי אותו "תגיד, זה נראה לך הגיוני לחסום את הנתיב ככה?"

ברוב חוצפתו ענה לי בשיא האדישות: "כן". :evil:

גם לא צריך להיות קטנוני מצד שני. אם זה עצירה לשניה לצורך הורדה קצרה וכשיש לך אפשרות לעקוף, זה לא נורא, אפילו שזה לא חוקי. לצפור ולהתעצבן בגלל משהו שהוא די מקובל ולצפור ולהתעצבן בכלל זה לבד לא בסדר, ודעתי זהה ביחס לנושא של ללמד נהגים אחרים ולהטיף. לפעמים באמת אבל באמת אין אפשרות לעצור במרחק סביר מהיעד ולפעמים באמת אין חניה ואין מפרץ ואין כלום. אז מי שמשאיר רכב לזמן מה במקומות ממילא צפופים ומוקדי ריכוז של כלי רכב ופותר את הבעיה ע"י 4 וינקרים, זה לא בסדר, ומצד שני, מקרים קטנים ולא משמעותיים, אפשר להעביר אותה.

פורסם

גם אני לא חושב שצריך להגזים. הבעיה כאן היא בעיה תרבותית, אבל העצבים שאנו מפתחים עקב כך מהווים בעיה דומה וחמורה לא פחות. ובכלל, מזמן הגעתי למסקנה שכל אותן מנהגים ישראליים כמו עצירה על נתיב הנסיעה, צפירות, חיתוכים ועוד מנהגים, שיוצא עליהם כל כך הרבה קצף בפורום, גורמים אולי להרבה כעס, אבל לעיכוב קטן יחסית בפועל וגם לסכנה בטיחותית יחסית קטנה.

לא זו הבעיה של נהיגה בארצנו. הבעיה האמתית היא בסכנות הבטיחותיות הגדולות של צמתים מסוכנים, ריבוי הולכי רגל בכרך, מרווחים לא מספקים בין רכבים בנסיעה ועוד בעיות שהן אולי פחות צורמות, אך הרבה יותר מסוכנות. לא אכפת לי שהנהיגה תהיה מאתגרת או מסתכלת, ובלבד שתהיה בטוחה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...