Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע על איזה רכב להתמקד.

אני אוהב גיר ידני והייתי מעדיף ידני אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לקחת גם אוטומט.

אני מחפש רכב בשבילי (צעיר) ולכן המכוניות שיותר קורצות לי זה מכוניות קטנות ידניות ולא משפחתיות אוטומטיות.

הרכבים שחשבתי עליהם:

1. פולקסווגן בורה גיר ידני מודלים 00-02: המחירים שלה נעים בערך בין K18-25, נדירה, קשה למצוא אחת שמורה כמו שאני רוצה שהיא תיהיה (ז"א צבע שמור, יד נמוכה, מטופלת שוטף, בלי שום תאונות ומכות).

2. פולקסווגן גולף גיר ידני 99-02: מחירים K20-30, יחסית יקרה לשנתון שלה, אותו רכב כמו הבורה רק בלי תחת, רכב יותר נפוץ ולא קשה למצוא אחת שמורה אבל גם המחיר יהיה בהתאם.

3. סיאט איביזה גיר ידני 03: מחירים K24-30, שנתון יותר גבוה מהגולף, מס' רב של איביזות עם צבע דהוי, ולרוב צעירים קורעים את הרכב.

4. אלפא 147 ידנית: 20-30K, חושש לרכב יקר מידי לתחזוקה.

5. ניסאן אלמרה 03-04: מחירים 25-32K, שנתון גבוהה, נשמע אחלה רכב, אבל משפחתי מידי בשביל נהג אחד (צעיר).

6. מיצובישי לנסר קלאסיק 05-06: מחירים 25-35K, שנתון גבוהה יחסית למחיר נמוך.

7. מאזדה 3 מודל 03: בערך 35K, מראה צעיר של הרכב ולא משפחתי מידי.

8. פורד מונדאו 02-04: מחיר זול מאוד בין 23-35K, רכב מנהלים עם תמורה למחיר, לא ידוע לי על בעיות נפוצות וכנראה לרכב תחזוקה יקרה מאוד.

פורסם

לא ציינת מה אתה מחפש ברכב. אני אניח שאתה מחפש משהו ספורטיבי בגלל שאתה מעדיף ידני, יכול להיות שאני טועה...

אם אני לא, נדמה לי ראיתי מישהו פה בפורום מוכר קליאו ספורט, 2001 אני חושב, ב-30 וקצת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בתור בחור צעיר ציינת פה מכוניות של משפחות/קשישים... האיביזה/פולו כבר יותר הגיוניות למה שאתה מבקש ועם סבלנות וחיפוש נכון תוכל למצוא רכב טוב ושמור. אלפא? בתקציב נמוך כזה לא הייתי מהמר להיקלע לתקלה עם אלפא...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בעיקרון אני רוצה אוטו שיהיה צעיר, חזק ויפה והכי חשוב:רכב שלא יראה מוסך ותחנות דלק חח.

כמובן שאני רוצה גם תמורה למחיר נגיד:

במקום פולו שהוא רכב קטן ומצועצע הייתי רוצה רכב יותר רציני כמו מונדאו שהם אותו מחיר

ובכלל כל משפחת ה VAG יקרות מידי יחסית לשנתון בגלל זה אני נוטה לא ללכת עליהם אלא על רכב כלשהו כמו ניסאן אלמרה שהוא חדיש יותר ופחות מתקלקל מאשר ה VAG.

כנ"ל גם לגבי הקליאו ספורט, יש להם סטיגמות של רכבים עם בעיות. ובמיוחד הקליאו שהם כולם עוברים אצל צעירים ויד יותר מ 4.

פורסם

ויש סיבה למה פולו ומונדאו הם באותו מחיר... כי המונדאו לא נמכרת בשנים האלו ומי שמצליח למכור אחת שוחט כבש בלילה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...