Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרת רישיונות בוויליס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מן השיפוץ התפרסמו בפורום. אבל יש בעייה...

במשך 20 השנה האחרונות היה מותקן ברכב מנוע עם מספר שאינו תואם לרשיון! (גם

טסט אחרון היה אז )

איך אני מסדיר את הבעיה.?

בתודה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

במקרה זה, יש להביא אישור מעו"ד בו אתה מצהיר כי כך קנית את הרכב. בנוסף אתה עלול להתבקש להביא אישור מבוחן משטרתי אשר יבדוק את המנוע ויראה כי המספר אכן מקורי (אף אם של רכב אחר) ולא נחרט/הודפס/זוייף. אם יש לך מזל, תקבל אישור מהמשטרה שמספר המנוע הנוכחי שלך אינו גנוב ועם שני האישורים האלו תוכל לקבל במשרד הרישוי חולון אישור על מספר מנוע חדש אשר ישונה לך ברשיון. בכל מקרה, עד כמה שידוע לי, באחד השלבים תאלץ להביא את הרכב לעמדה מס' 1 בחולון, לצורך אימות נתונים.

הכי חשוב, אל תיבהל, זה פתיר, בצורה חוקית.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אם המנוע שמותקן כרגע זה מנוע של וויליס, אותו דגם מנוע כמו שרשום לך ברשיונות, לך למרד הרישוי, תגיד שהחלפת מנוע, יעשו לך החלפה ברשיונות ושלום על ישראל.

אם זה לא אותו דגם מנוע, אתה צריך לבדוק אם זה דגם שמותר לשים בוויליס, אם כן, אין בעיה , אם לא, נתקעת..

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אם המנוע שמותקן כרגע זה מנוע של וויליס, אותו דגם מנוע כמו שרשום לך ברשיונות, לך למרד הרישוי, תגיד שהחלפת מנוע, יעשו לך החלפה ברשיונות ושלום על ישראל.

quote]

במקרה זה הוא חייב שטר מכר של המנוע הנוכחי...ואישור מוסך על התקנתו "כחוק"...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

quote]

במקרה זה הוא חייב שטר מכר של המנוע הנוכחי...ואישור מוסך על התקנתו "כחוק"...

לא אם הרכב ממנו הגיע המנוע הנוכחי הורד מהכביש

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

קנינו וויליס ואין לנו מושג מהיכן המנוע וגם המוכר כבר סנילי ולא זוכר....

אני מקבל את עצתו של ליאור.

למי פונים במשרד התחבורה להתחיל...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לפני שתעשה פעולות כלשהם....

המנוע שיש לך פיסית, כפי שאני מניח מהודעות קודמות שלך, הוא מנוע שאתה קןרא לו סופר הוריקן, אך שם הדגם הנכון הוא L6-226.

היו לא מעט ויליסים שהחליפו להם ממנוע 4 למנוע 6, מה שחייב גם שינוי של קיר האש.

אם מדובר באותו סוג מנוע זה סיפור אחד, ואם גם היה שינוי של סוג המנוע, וחיתוך בקיר האש זו חיה אחרת לגמרי.

עזוב לרגע את המספרים, מה דגם המנוע שמופיע לך ברשיון, ומשם נתקדם לאט לאט...

נסה לשים גם תמונה של השקע בקיר האש כדי שאומר לך האם היה בו שינוי.

אגב, כששמת בג'יפולוג שאלה לגבי הדגם:

ראשית- האם הרכב הזה יוצר גם בגרסת 4X4 עם מנוע סופר הריקן

שנית- האם ניתן טכנית להפוך דגם 4X2 KSDO לדגם 4X4

שלישית- בהנחה של תשובה חיובית האם להערכתכם משרד הרישוי יאשר ??

תודה. :?:

- השבתי לך שאין חיה כזו, וכנראה טעית בדגם.

אם תרצה, שלח לי ה"פ, ואתן לך את המייל שלי, אליו תוכל לשלוח את צילום רשיון הרכב כדי שאבדוק.

ד"א - בדוק מאחורי ומשמאל לכסא הנהג, יתכן שתמצא קרוב לרצפה וליד הדלת תוית מאלומיניום, עליה נתוני הויליס כפי שיצא מבית החרושת. אם תמצא גם אותה, היא תוכל לסייע.

ויליס 53

ויליס 58

• תוכן חדש...