Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאתה צריך לעשות כמו שאני עשיתי על כנף, אצלי שריטה היה אפילו עמוק יותר אבל אחרי טיפול זה נהלם.

אז חומרים שאתה צריך:

1. נייר שיוף 2000

2. חומר נהדר שקונים באוטו דיפו ב 29.99שח

RUBBING COMPOUND N7

3. סבלנות

אז איך עושים:

שותף אז המקום של השריטה יסודי, מדביק נייר דבק (סקוץ') מסביב לשריטה שלא תיפגה לעוד מקומות.

תובל נייר שיוף 2000 (חתיחה קטנה) במים עם קצת נוזל לניקוי כילים ומשייף את השריטה בטנוע סיבובית.

עד שיש לך אפקט שקילו עשיתה עוד שריטות קטנות :) אפקט שיערד לך עוד צבע. אבל בהדינות רק 1-2 דקות

אז אתה שותך את המקום במים ומוריד את הנייר דבק מסביב.

אחרי זה אתה מורך קצת מחומRUBBING COMPOUND N7 ועם בד נקי ורך עושה סיבובים במקום השריטה

עד שהכל נהלם (כולל שריטה)

טוב... אז לי זה עזר וגם לעוד כמה חברים שלי... מקווה שגם לך זה יעזור

זה לא שריטה רצינית אז זה חייב לעזור ב100% האם אתה תעשה הכול נחון

בהצלחה וסליחה על העברית שלי...

פורסם

יש לי אוטו חדש, כואב לי הלב לשייף אותו עם נייר זכוכית :?.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
יש לי אוטו חדש, כואב לי הלב לשייף אותו עם נייר זכוכית :?.

אל תידג גבר, זה נייר שיוף עדין מאוד (ניירת שיוף 2000) זה לא בכלל נייר זכוכית!!!

נייר הזה מוריד רק צבע בדוגל מיקרוסקופי וממלא איתו אז הסריטה... עסינו אז זה על WV TOUAREG שנת 2011 ולא קרה כלום

טוב אתה יודע ...

בהצלחה

פורסם

ממליך לך לפני שתשייף את המקום (נכון נייר מיים 2000 עדין ומשמש לשיוף פנסים אפילו) שתקנה משהו פשוט כמו העט שעולה לך 20 שקל ותנסה בלי לגעת בצבע.

אחרי שיוף יורדת לך הלכה מהצבע ותצטרך לשמור תמיד לשים ווקס במקום הזה. אז נסה אמצעי פשוט יותר קודם.

קובי

:-)

פורסם

זה מה שאני אעשה..אני בכול מקרה לא מתכוון לשייף כלום בעצמי. זה נראה אולי פתרון טוב לטווח קרוב אבל אחר כך זה בטח לא יחזיק כמו צבע מקורי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...