Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל- LCD 46-47 אינץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל המלצה לטלביזיה LCD בגודל 46-47 אינץ'.

תשמש ל- YES בעיקר.

חובה תמיכה ב- USB לניגון סרטים בפורמטים: xvid divx

נחמד מאוד אם תהיה תמיכה גם בפורמט MKV ב- USB

נחמד מאוד אם תהיה אחריות לשנתיים לפחות.

מחיר: עד 4500 ש"ח אפשר לחרוג מעט.

פרמות שחשבתי עליהן: טושיבה LG סמסונג.

אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים.

תודה רבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חובה LCD?

יש פלזמות מעולות במחירים האלה, ואפילו בגדלים גדולים יותר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

עדיפות ל- LCD על פלזמה.

שאלת תם: מדוע יש לשקול פלזמה על LCD?

מרחק צפיה: 3 וחצי מטר, 4 אם אתלה אותה על הקיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני הייתי במצבך ורציתי LCD.

אם אתה מתכוון להשתמש במסך בתור מסך מחשב פרופר - בעייתי מכיוון שסידור הפיקסלים שונה (לראות סרטים אין בעייה).

אם אין לך חלון שעלול להשתקף, או חדר ממש בהיר הייתי הולך על פלזמה, לדעתי רואים הרבה יותר טוב ואמיתי, ממליץ לך ללכת לחנות ולבחור את הטלויזיה שנראית לך הכי טוב - אפילו אל תבדוק מה הדגם/חברה/פאנל וכל שאר הדברים, המבחן הראשון והכי חשוב הוא איך רואים מבחינתך.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא ממליץ על LCD רגיל בכלל

רק LED

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש רק מיבוא מקביל, כלומר הנחה של 1 שנה שבכלל לא נחשבת כאחריות

סמסונג D סדרה 5

או LG 5500

שניהם טובות באותה רמה לטעמי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם לא בא לך פלזמה,

אז לא טושיבה ולא LG. מה נשאר? סמסונג. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

D450 של סמסונג, 51" - זו פלאזמה ואין מה לחשוש, בשידור SD (ממיר) תקבל תמונה יותר טובה מכל LCD/LED.

בתקציב שלך אפילו תשאר עם עודף, אחריות יבואן רשמי (סמ-ליין), מסך יותר גדול. שווה לך לבחון אותה אצל אחד המשווקים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

קניתי למשפחה לפני מס' חודשים LG 47LK530Y, יבוא רשמי של ח.י זו "47 LED לטעמנו מעולה. גם אצלנו משמשת בעיקר לSD בינתיים, באותו מרחק פחות או יותר.

נמכרת במחירים קצת יותר גבוהים אבל הצלחתי להוציא אותה במכרז של שקם אלקטריק ב4750 (המחיר בחנות היה 5250)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
D450 של סמסונג, 51" - זו פלאזמה ואין מה לחשוש, בשידור SD (ממיר) תקבל תמונה יותר טובה מכל LCD/LED.

לא מסכם איתך בכלל, אני חיי קולנוע ביתי כל יום וזה פשוט לא נכון

בפלאזמה ההשתקפיות זה הכי גרוע

לך לא.ל.מ הרצליה בשעת הצהריים או לקראת הערב ומכל הכיר העמוס בפנסוניק וסמסונג תגיד לי אתה באיזה טלויזיה לא רואים כלום, אבל כלום!

תראה שזו רק בפלאזמות

כמו כן אין בכלל עומק צבעים כמו שתראה במסכי LED שלידם

פורסם
לא מסכם איתך בכלל, אני חיי קולנוע ביתי כל יום וזה פשוט לא נכון

בפלאזמה ההשתקפיות זה הכי גרוע

לך לא.ל.מ הרצליה בשעת הצהריים או לקראת הערב ומכל הכיר העמוס בפנסוניק וסמסונג תגיד לי אתה באיזה טלויזיה לא רואים כלום, אבל כלום!

תראה שזו רק בפלאזמות

כמו כן אין בכלל עומק צבעים כמו שתראה במסכי LED שלידם

אני עובד כשנתיים ברשתות מוצרי החשמל, ראיתי מספיק מסכים (אם לא כולם).

פלאזה, זה ה-דבר היום. במיוחד סדרה D של סמסונג. :twisted:

Just daily

פורסם
אני עובד כשנתיים ברשתות מוצרי החשמל[ מכאן מתחילים המיתוסים שפלאזמה זה הכי טוב], ראיתי מספיק מסכים (אם לא כולם).[ברשתות החשמל אין את כל המסכים, בטח שלא את ה HI-END, לווה וכו]

פלאזה, זה ה-דבר היום. במיוחד סדרה D של סמסונג. :twisted:[שוב מיתוס]

מצטער יש לי בעיה עם עובדי רשתות חשמל בקשר להבנתם בנושא, לא משהו אישי ח'ח

גם יש לי בעיה עם כל המומחים בפורומי הקולנוע ביתי שאצלהם אין נקודה בסוף משפט אלא המילה פלאזמה.

בתור אחד שעובד כפול זמן בחברה שמספקת אודיו\וידאו\בקרה בהיקף עצום

הפלאזמות היחידות שמצליחות זה הענקיות (103 וכו) לאלו שלא מסתפקים ב55\60\70+" LED ואינם רוצים מקרן.

ומצטער לאמר, רואים בהם חרX

פורסם

א. אתה צודק בקשר לידע של מוכרנים מסויימים (זה ג'וב וצריך לעבוד = למכור), אך אני בפרט גם אוהב את כל הנושא של אלקטרוניקה (מסכים, מחשוב, גאדג'טים) ונהנה מהג'וב שלי (אחרת לא הייתי מגיב פה, דהה??).

ב. שוב אתה צודק! ברשתות החשמל אין את כל המסכים! אבל, ברשתות החשמל עוברים הדרכות של היבואנים בהן רואים טכנולוגיה כמה שנים קדימה ולכן יצא לי לא פעם לראות דברים מעניינים.

ג. איך אומרים "פעם שלישית גלידה"? רק שהפעם אתה טועה, פשוט מאוד תראה את ערוץ 22 ב-LCD/LED ליד פלאזמה ותשווה.

Just daily

פורסם

יש לי בסלון LOEWE שקניתי ברשת חשמל ביג בוקס (גוועלט, רחמנא ליצלן) היא טלויזיה זבל לשידורי לווין ליד טושיבה די פשוטה שיש לי בחדר שינה.

עם כל הכבוד לבחור ויש כבוד הוא דיבר שטויות הפעם. אני לא מדבר על טיב פלאזמה מול LED אלא על עובדות שציינתי. HI END שמיי אינד. מה שקובע זה התמונה.

פורסם
יש לי בסלון LOEWE שקניתי ברשת חשמל ביג בוקס (גוועלט, רחמנא ליצלן) היא טלויזיה זבל לשידורי לווין ליד טושיבה די פשוטה שיש לי בחדר שינה.

עם כל הכבוד לבחור ויש כבוד הוא דיבר שטויות הפעם. אני לא מדבר על טיב פלאזמה מול LED אלא על עובדות שציינתי. HI END שמיי אינד. מה שקובע זה התמונה.

ג. איך אומרים "פעם שלישית גלידה"? רק שהפעם אתה טועה, פשוט מאוד תראה את ערוץ 22 ב-LCD/LED ליד פלאזמה ותשווה.

5 תווים.

Just daily

• תוכן חדש...