Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום .

ישבתי קארתי ובדקתי ואני לא מצליח עדיין להבין בשורה התחתונה כמה אני אמור לשלם על ליסיניג.

כרגע אין בבעלותי רכב ליסינג אבל יש אפשרות לקחת או יותר נכון לבקש :)

אז הינה כמה נתונים לעזור לכם לעזור לי בחישוב...

שכיר

שכר ברוטו כ 9500

שכר נטו 8000 במדויוק כל חודש

עובד משרה מלאה

רווק (בנתיים)

מעוניין לקחת את הרכב הכי זול שיש סיגנון של I10 או משהו דומה ...

נוסע בשנה בממוצע כ 25000-30000 קמ.

כמה אמור לרדת לי מהנטו בשורה התחתונה במידה וארצה רכב ליסינג הכי קטן הכי פשוט.

אצלנו בעבודה עובדים עם HERTZ (הגיוני בכלל שבשביל רכב אחד יבקשו אוטו מחברה אחרת ?? )

תודה רבה לכל העונים והמשך שבוע חם :)

פורסם

יש עוד פרמטרים שלא לקחת בחשבון כמו הפרשות לפנסיה\קה"ש הקצבות דלק אם יש, ריבית על כסף לרכישת רכב ועוד.

תחפש מחשבון ליסינג, יש כמה כאלה ששולים הרבה שאלות ובסוף נותנים אינדיקציה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תכניס את הנתונים למחשבון הזה :

http://www.ccalcs.com/php/index.php?page=LeasingCalc

שים לב שלא נתת את הנתון הכי חשוב - כמה עולה לך הליסינג כל חודש בברוטו (לרכב קטן זה אמור להיות סביב 2300 ש"ח בממוצע).

עוד דבר שצריך לדעת - האם אתה מקבל החזר הוצאות כלשהו כשאתה לא לוקח רכב.

בגדול נראה לי שלא ממש משתלם לך לקחת ליסינג בפרופיל שלך, הפינוק הזה יעלה לך כמה מאות שקלים נוספים בחודש על פני אחזקת רכב פרטי, אבל את ההחלטה הזאת תיקח אחרי שתדע כמה זה בדיוק עולה לך בנטו הנראה לעין, ובכללי - כולל הפסד הפרשות לפנסיה, קרן השתלמות וביטוח מנהלים (זה הפסד שלא רואים בשורה התחתונה בתלוש אבל זה גם כסף).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בשכר כזה ממש לא מומלץ לקחת ליסינג. ההפרשות הסוציאליות ובמיוחד פיצויי הפיטורין ייחושבו ע"פ שכר שנמוך בעשרות אחוזים מהשכר הנוכחי שלך. בנוסף לשווי השימוש, אני מעריך שאם היום הנטו שלך 8 הוא יירד ל5 שזה ממש לא הרבה.

• תוכן חדש...