Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכבי מורכבת מערכת הכוללת HU של סוני (מיושן למדי), 2 מגברים, סאב וזוג 6X9.

לאחרונה ה-HU התחיל לעשות בעיות (לא קולט רדיו) ויש להחליפו.

כבר יש לי HU אחר (קיבלתי מחבר) של פיוניר הבעיה הנה שב-HU הקיים (הסוני) יש יציאות לשני מגברים (4 RCA) ובחדש (הפיוניר) יש יציאה רק למגבר אחד (2 RCA).

השאלה היא האם ניתן לחבר את המגברים ישירות ליציאות של הרמקולים או אולי להתקין מפצל על היציאה מהמגבר של הפיוניר.

כל זאת כמובן מבלי לגרום נזק לציוד ולהשאר עם איכות שמע סבירה.

תודה.

פורסם

תלוי מזה סבירה , אתה יכול להשתמש במפצל RCA אבל אז האות שיגיע למגבר יהיה נמוך יותר (כנראה חצי ) והאיכות תהיה ירודה

לדעתי או שתביא מגבר 4 ערוצים או שתביא HU עם 4 ערוצים

עוד אופציה היא לחבר את ה RCA למגבר שמחובר לסאב ולחבר את הרמקולים האחוריים ל HU ישירות .

בכל מקרה כל אופציה חוץ מלפצל את ה RCA עדיפה לדעתי

בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

סליחה , מגבר 4 ערוצים לא יעזור :oops:

פורסם

מחזק את חברי מלמעלה ,

וסליחה שאני מתערב אבל אם מהמערכת המקורית של הרכב מחובר לי מנחת בעל 2 ערוצים שאליו מחוברים קומפוננט וסאב אל מגבר 4 ערוצים ,כך שלכל יציאה מהמנחת מחובר מפצל RCA שלבסוף יש לי 4 RCA ,גם כך האיכות ירודה ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

וואי איזה מצחיק אתה כל ה 10 שרשורים על הבעיות סאב ומאות השאלות האחרות שלך לגבי זה ועדיין אף אחד לא עזר לך עם זה ?!

זאת הסיבה לרעשים וכל הבלאגן שלך !!!

לדעתי המתקין כן היה חאפר או שעשה משהו שהוא לא מבין בו

אתה היית צריך דבר פשוט כזה : http://www.pac-audio.com/productDetails.aspx?ProductId=563&CategoryID=28

תחזור למתקין ותשאל אותו מה הוא עשה לך שם , איזה חוטים הוא לקח מהרתמה וחיבר ל"מנחת"

פורסם

יש אפשרות גם עם אקולייזר. בד"כ מקבל RCA אחד ומוציאים שלושה: קדמיים אחוריים וסאב. במכשיר יש פיידר

קדימה/אחורה, ווליום לסאב ושינוי תדר לסאב. בארה"ב זה עולה 30-80 דולר..

בהצלחה

• תוכן חדש...