Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לקנות רכב התקציב 30000

נוסע כל יום תל אביב מודיעין

ובשבתות לטיולים לצפון

מה עדיף בתקציה הזה

צריך שיהיה אמין חסכוני וזריז

לא פוזות שמוזות פחות מעניין

הכי חשוב ידני

מה אומרים

פורסם

בכזה תקציב תוכל לרכוש ספייס יותר חדישה,אם תמצא ספייס ELX עדיף יש לה 80 כ"ס,הספייס נחשב לאמינה חסכונית יותר וזולה לתחזוקה יחסית,הפיגו נוחה יותר,מבחינת החומרים לי הם ניראו אותו דבר בערך.לפיגו מנוע 1400 עם 75,לפונטו יש 60 כ"ס ו80 כמו שציינתי בדגם המאובזר.

אם תמצא פיגו שמורה לא הייתי מוותר עליה רק בגלל שזה רכב צרפתי,יש פה כמה אנשים שי להם פיגו והם מרוצים ממנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי כמה אופציות אין יותר מדי מהדגם הזה

ראיתי עם גיר טיפטרוניק שנת 2003 השאלה עם זה לא עסק יקר הגיר הזה

פורסם

יש שני סוגים של גיר טיפטרוניק בפונטו - הרציף והרובוטי. הראשון סבבה, השני לא.

בתור אחד שמכיר את שתיהם, אני ממליץ לך ללכת על זאת שתמצא קודם ובמצב טוב יותר. למצב התחזוקה של הרכבים הללו השפעה קריטית על האמינות שלהן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצאתי פונטו 2005 יד שניה 95 אלף קמ

דיברתי עם ההבן אדם אומר שיש לו ספר טיפולים מלא

הגרסה של ה80 כוח סוס עם הגיר רציף

יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת בפונטו מבחינת תיקונים בלאי

לאוטו יש טסט לעוד 11 חודש

פורסם

תבדוק תקינות ההגה במצב CITY,יש כפתור שהופך את הגה למאוד קל.

תבדוק שאין מים ברדיאטור אלא נוזל קירור פאפרלו,בפיאטים הישנים צבעו היה כחול ביותר חדשים אדום,אני מציע תתקשר למורשה פיאט ותשאל מאיזה שנה הם עברו לנוזל קירור אדום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...