Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. משום מה בזבאלהפון והריבוע הכתום מנסים לשכנע אותי לקחת נטסטיק, שעולה ועולה ועולה ועולה.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניסית ברמי לוי?

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.cgi?id=EFkFpZllylCKTcoKxt&style=pkt7&tmpl=pkt7

תעריפי פרי-פייד

מי שיירצה קו בשיטת הפרי-פייד (בתשלום מראש), יוכל ליהנות מתעריף של 39 אגורות לדקת שיחה, 29 אגורות להודעת SMS\MMS - תמורת דמי מנוי בסך 4.90 ש"ח, אשר ייגבו כל חודש מהיתרה של המנוי. גלישה סלולרית בקו פרי-פייד תעלה 29 אגורות ל-1MB של גלישה מזדמנת. גם לקוחות הפרי-פייד של רמי לוי יוכלו להצטרף לחבילות גלישה: 5GB במחיר של 69 ש"ח ו-10GB במחיר של 99 ש"ח. בשלב זה, הטענה של קו הפרי-פייד תוכל להתבצע רק בעמדות הסלולר שבסניפי רמי לוי.

קח בחשבון עלות נוספת חד פעמית של כרטיס הסים, שלא מפורטת פה.

פורסם

מה שאתה צריך זה כרטיס סים דור 3 USIM:

אורנג' / סלקום 40 ש"ח

פלאפון 50 ש"ח

ניתן למצוא את הכרטיס סים בכל חנות פרטית שמוכרת טלפונים סלולריים. בנוסף גם בדוכנים של רשתות הסלולר בקניון. המחיר שרשמתי לסים זה המחיר הממוצע. לאחר שתקנה את הכרטיס תצטרך להטעין אותו בסכום הנדרש כדי להפעיל את החבילת גלישה.

אורנג' - יש להם כל מיני כרטיסים חדשים שמאפשרים גלישה דרך הפורטל שלהם. בנוסף 5GB ל 30 ימים בעלות של 99 ש"ח או 20GB ל 30 ימים ב 149 ש"ח.

סלקום - 155 ש"ח גלישה ללא הגבלה לחודש.

פלאפון - 20GB ל 30 ימים ב 145 ש"ח.

אלה כל החבילות גלישה שאני רואה דרך האתר שאני מטעין ממנו טוקמן/ביגטוק ללקוחות.

אסף

פורסם

יש בעולם חברות שמוכרות בנפרד כרטיסי סים לדיבור ולגלישה. בארץ ההפרדה לא מקובלת. עם זאת - יש אפשרות לטעינה המיועדת לדיבור להודעות ולגלישה. מי שמצטיין במבחר עצום (ומבלבל) של אשפרויות טעינה היא אורנג', וגם בחברות האחרות יש לאחרונה גידול במבחר אפשרויות הטעינה.

סים של אורנג' עולה בכל סניף דואר 50 ש"ח וכולל 40 ש"ח לשיחות. מעבר לכך - תוכל לטעון אותו בקרדיט לגלישה כפי שציין אסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האינטרנט של אורנג משתפר פלאים לא יודע לגבי סלקום.

לגפ פלאפון - לאור מגבלות החבילות אני לא יודע עד כמה אפשר לנצל את הרשת שלהם, שהיא ללא ספק הטובה ביותר כיום. כנראה שבעוד 3 חדושים יהיו להם מתחרים חדשים - מירס (עם פרישה מצומצנמת של רשת יותר חדישה ונדיה על גבי פלאפון מחוץ לגבולות הכיסוי שלה) וכן השדרוגים של אורנג' וסלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לעונים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קח בחשבון עלות נוספת חד פעמית של כרטיס הסים, שלא מפורטת פה.

39 שקל עלות הקמה ו4.90 דמי מנוי חודשיים (פריפייד).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ - האם ידוע למישהו על מבצעים עדכניים לכרטיס סים לגלישה בלבד (עבור גלקסי טאב)?

מוקדי המכירות לא מוכנים לתת מידע אלא אם תיקח מהם מכשיר...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...