Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הערה מאיזה מישהו לגבי משהו שאין לו דרך לדעת אלא אם הוא מצוטט לי באיזושהי דרך.

יש דרך לבדוק האם יש לי תוכנת מעקב שמתעדת הקלדות\צילומי מסך\ואפילו תמונות וקול מהמצלמת רשת?

המחשב עם ווינדוס 7 מעודכן, והסלולרי הוא גלאקסי S עם מערכת אנדרואיד.

חשוב לציין שלאותו אדם יש גישה פיזית לשני המכשירים האלו כמעט באופן קבוע.

תודה רבה ושבת שלום.

נ.ב

מנהלים הרגע שמתי לב שבכותרת כתבתי מערב במקום מעקב, לטיפולכם..

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

למה בדיוק יש לו גישה קלה למכשירים האלו? זו כבר בעיה חמורה מאוד.

לגבי המחשב - כדאי שיהיה לך חבילת אבטחה (Zone Alarm , Kaspersky) רצינית לא חינמית ושאי אפשר יהיה לבטל את הפעולה שלה בלי סיסמא.

לגבי הפלאפון - אנדרויד נורא בעייתיים בנושא הזה , במיוחד אם שיחקת בו ועשית Root - המצב מאוד קשה (אייפון במצב בעייתי כזה רק אם בוצע בו ג'יילברייק, אחרת אי אפשר ממש בלי לפרוץ אותו לשחק איתו יותר מדי). אם אתה חושש שפה זה המצב - תחזיר אותו להגדרות יצרן ומנע מהבן אדם גישה למכשיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המכשיר שלי ללא רוט. זה אומר שאין סיכוי שהוא תחת מעקב? לגבי אבטחת המחשב זה בטיפול ברגעים אלו ממש. תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
קיבלתי הערה מאיזה מישהו לגבי משהו שאין לו דרך לדעת אלא אם הוא מצוטט לי באיזושהי דרך.

ישנה טענה שאומרת שבמקסימום שבעה קישורים, אפשר להגיע מכל אדם בעולם לכל אדם אחר (חבר של חבר של חבר...).

אם המידע הסודי שעליו אתה מדבר ידוע ליותר מאדם אחד (אחד - אתה), צא מתוך נקודת הנחה שכל העולם יודע אותו.

נתקלתי בתופעה הזו לא מעט פעמים ומידע זולג הרבה יותר ממה שנדמה לך.

פורסם

אנדרואיד לא ממש בעייתי בנושא הזה

אפשר להכנס ל SUPERUSER ולראות בלוג איזה תוכנות קיבלו גישת ROOT בכל זמן נקוב וכך לדעת מה רץ על או הותקן על המכשיר שדרש רוט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אנדרויד כן בעייתי יותר כי:

א. הוא מראש מאפשר את העניינים האלו

ב. שימוש בSU - זה שימוש בROOT. רוט הוא השם משתמש שבד"כ יש לו הרשאות של SU/admin.

ג. אתה משאר שהן מתנהגות יפה ונרשמות באיפה שאתה בודק.

כל עוד אתה לא עושה ps -elf |grep לשם של פרוסס ויודע מה אתה מחפש - אתה לא יותר ממנחש, וגם אז אפשר לעשות כל מני הפניית פקודות.

Then dying is forgetting

פורסם

אם הוא פרוץ , זה אפשרי.

אם הוא לא פרוץ ומעודכן - אין כמעט סיכוי שזה אפשרי (כל התוכנות ריגול שאני מכיר מתחילות ב:פרוץ את הטלפון)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...